Buss från Stockholm till Göteborg - hitta billiga bussbiljetter!

De billigaste bussarna från Stockholm till Göteborg

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

370 kr

Genomsnittligt pris

439 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
10:15Stockholm, Terminalslingan6tim.15 16:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
370 kr1Enkelresa
Billigast
17:10Stockholm, Terminalslingan6tim.20 23:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
370 kr1Enkelresa
Näst Billigast
08:15Stockholm, Terminalslingan6tim.40 14:55Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
393 kr1Enkelresa
12:55Stockholm, Terminalslingan6tim.30 19:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
404 kr1Enkelresa
17:10Stockholm6tim.20 23:30Göteborg
0 byten
476 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Göteborg

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
08:15Stockholm6tim.40 14:55Göteborg
0 byten
08:15Stockholm, Terminalslingan6tim.40 14:55Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
10:15Stockholm, Terminalslingan6tim.15 16:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
10:15Stockholm6tim.15 16:30Göteborg
0 byten
12:55Stockholm6tim.30 19:25Göteborg
0 byten
12:55Stockholm, Terminalslingan6tim.30 19:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
17:10Stockholm6tim.20 23:30Göteborg
0 byten
17:10Stockholm, Terminalslingan6tim.20 23:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Göteborg

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

6 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 26 m

Bussar per dag

8

Distans

397 km

Av 8 bussar som avgår från Stockholm till Göteborg dagligen så är 8 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
10:15Stockholm, Terminalslingan6tim.15 16:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
370 kr1Enkelresa
Snabbast
10:15Stockholm6tim.15 16:30Göteborg
0 byten
476 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
17:10Stockholm6tim.20 23:30Göteborg
0 byten
476 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
17:10Stockholm, Terminalslingan6tim.20 23:30Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
370 kr1Enkelresa
12:55Stockholm6tim.30 19:25Göteborg
0 byten
520 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Göteborg

distanceAvstånd397 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss387 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You, Vy Bus4You, Flixbus, SL eller SJ

Bussresor från Stockholm till Göteborg är 397 km lång och tar i genomsnitt 6 h 15 min med våra partners som Vy Bus4You, Vy Bus4You, Flixbus, SL eller SJ. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 345 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 387 kr. Resande åker oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: Nettbuss Express, FlixBus eller SJ från Stockholm till Göteborg

Du kan resa med buss från Stockholm till Göteborg med Nettbuss Express, FlixBus eller SJ för så lite som 345 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa färdväg, färdvägen.

Nettbuss Express
SJ
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Stockholm till Göteborg kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Tittar du efter bussar mellan Stockholm och Göteborg? Nettbuss Express är ett av de bästa bolagen att resa med på färdväg, färdvägen mellan Stockholm och Göteborg. Som officiell resepartner till Nettbuss Express visar Omio dig snabbt de senaste Nettbuss Express busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Stockholm till Göteborg, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Nettbuss Express bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Stockholm och Göteborg kan du snabbt se om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Stockholm – Göteborg buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med Nettbuss Express!

Spara tid och pengar genom att söka och boka din SJ buss mellan Stockholm och Göteborg online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste SJ buss mellan Stockholm och Göteborg kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella SJ busstidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg, färdvägen mellan Stockholm och Göteborg samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig bussbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Stockholm och Göteborg, kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella SJ Stockholm till Göteborg bussbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Buss från Stockholm till Göteborg - så åker du

Att ta en buss från Stockholm till Göteborg är ett prisvärt alternativ för alla resenärer som vill hålla budgeten nere. På 6,5 timmar kommer du till Göteborg direkt från Stockholm med expressbuss. Bussarna går frekvent hela dygnet så det är lätt att planera sin resa. Ta exempelvis bussen tidigt på morgonen för att var framme redan vid lunch. Från Stockholm till Göteborg med buss reser man effektivt mellan Sveriges två största städer. Bussen är ett smidigt sätt att resa på och idag är i stort sett alla bussar utrustade med el och wifi vilket skapar förutsättningar till underhållning längs resan. Modern luftkonditionering och bekväma säten gör det alltid lika behagligt att resa med buss från Stockholm till Göteborg.

Avgångar, busstationer och bussbolag

Avfärden går från Cityterminalen i Stockholm som är stadens stora samlingsplats intill tågstationen Centralen. Hit tar du dig smidigt med tunnelbanans samtliga linjer i alla riktningar eller med taxi. Väl på bussen är det endast att luta sig tillbaka och njuta av en behaglig färd genom Mellansverige ner till Västkustens pärla. I Göteborg stannar bussen på Nils Ericsson Terminalen i anslutning med centralstationen, inte långt ifrån stadens mittpunkt Brunnsparken. Här kopplas Göteborg samman med resten av Sverige och Europa genom långfärds- och expressbussar som Nettbuss, Flixbus och Bus4you. Själva terminalen trafikeras även av Göteborgs lokaltrafik med Västtrafiks bussar som tar dig vidare i närområdet. Från Nils Ericsson Terminalen får man snabb tillkomst till såväl shopping som flertalet fik och restauranger.

Ta dig runt i Göteborg

Det är lätt att ta sig dit man vill i Göteborg och kollektivtrafiken Västtrafik distribuerar flera olika biljettyper för att göra din resa så enkel som möjligt. En tredygnsbiljett ger dig exempelvis fri tillgång till spårvagn, buss och båt i Göteborg. Ja, det är faktiskt sant - i Göteborg reser man med kollektivtrafiken ända ut till skärgården! Dessa biljetter går att köpa på Västtrafiks försäljningsställen, Turistbyrån eller på närmaste 7-Eleven eller Pressbyrån. För att underlätta resan ytterligare kan du med fördel ladda ner Reseplaneraren som visar hur du tar dig från A till B med alla tidsangivelser och byten. Göteborg är dessutom en riktig cykelstad där man har satsat mycket på bra och tillgängliga funktioner för cyklister. Du kan bland annat finna pumpstationer, serviceställen och cykelparkeringar. Det finns dessutom över 50 lånestationer för cyklar där du kan hämta och lämna cykeln där det passar dig.

Maxa en vistelse i Göteborg

Göteborg i västra Sverige har massor att bjuda på när det kommer till saker att göra och se. Staden präglas av kontraster och här får du ut det bästa av såväl natur som kultur. I en urban miljö finner du intressanta museum, omfattande shopping, renommerade restauranger och njutbara vattendrag. Avstånden i staden är relativt korta vilket gör att du med kollektivtrafiken enkelt tar dig runt mellan mysiga kaféstråk, karga klippor, behagfulla parker och sevärdheter. I Göteborg satsas det fullt ut på kulturlivet och det är ständigt massor av evenemang att ta del av här.

Upptäck Göteborgs alla olika delar

Från Stockholm till Göteborg med buss tar man sig för att njuta av den härliga stämning som råder i vår näst största stad. Här besöker barnfamiljen nöjesparken Liseberg medan det trendiga kompisgänget hänger i stadsdelarna kring Magasinsgatan och Linnéstaden. Linné, som det kallas i folkmun, är en ledig stadsdel som präglas av sin kvarterscharm. Här lockar små butiker och kaféer dagtid medan det på kvällen myllrar av barer och krogar för ett brett åldersspann. En mysig promenad är den trädkantade boulevarden mellan Slottsskogen till Järntorget. Här kryllar det dessutom av restauranger för den hungrige. Slå dig med fördel ned i mysiga Haga som är Göteborgs äldsta stadsdel. Magasinsgatan är Göteborgs trendigaste område och här hänger stadens hipsters för en kopp kaffe, shopping eller barhäng. Här hittar du allt det senaste inom både gastronomi och design.

Restips: Bussar från Stockholm till Göteborg

Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Göteborg kan kosta så lite som 345 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Stockholm till Göteborg.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Stockholm till Göteborg kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 387 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Stockholm är runt 397 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Stockholm till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
En bussresa från Stockholm till Göteborg har en genomsnittlig restid på 6 h 15 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Göteborg så snabbt som möjligt.

När våra kunder bokar sina billiga bussbiljetter från Stockholm till Göteborg åker de ofta från Stockholm Centralstation i Stockholm och kommer fram till Gothenburg, Operan i Göteborg. Det kan underlätta att känna till dessa busstationerna i Stockholm och Göteborg i förväg.

Stockholm Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Stockholm och den ligger 2.1 km från centrum. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 1.3 km från centrum.

Om du letar efter billiga bussar från Stockholm till Göteborg kan du lita på att Vy Bus4You, Vy Bus4You, Flixbus, SL eller SJ tar dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Stockholm och Göteborg och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om du letar efter en direktresa från Stockholm till Göteborg kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus, Bus4you, Infobus eller Vy Bus4You för att komma till Göteborg snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Stockholm till Göteborg klockan 07: 10   eller sista buss från Stockholm till Göteborg som går klockan 21: 59. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Göteborg med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna rutt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Göteborg. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Göteborg så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Göteborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Malmö från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Det är inga problem att resa från Stockholm till Göteborg utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Stockholm till Göteborg. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk