Buss från Stockholm till Göteborg - hitta billiga bussbiljetter!

De billigaste bussarna från Stockholm till Göteborg

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

320 kr

Genomsnittligt pris

323 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
11:10Stockholms Cityterminalen6tim.30 17:40Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
0 byten
320 kr1Enkelresa
Billigast
18:25Stockholms Cityterminalen6tim.40 01:05Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
0 byten
320 kr1Enkelresa
Billigast
12:30Stockholms Cityterminalen6tim.25 18:55Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
0 byten
320 kr1Enkelresa
Billigast
09:10Stockholms Cityterminalen6tim.15 15:25Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
0 byten
320 kr1Enkelresa
Näst Billigast
15:15Stockholms Cityterminalen6tim.40 21:55Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
0 byten
332 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Göteborg

Visar bussar för imorgon, torsdag 9 februari
09:10Stockholm, Terminalslingan6tim.15 15:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
11:10Stockholm, Terminalslingan6tim.30 17:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
12:30Stockholm, Terminalslingan6tim.25 18:55Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
15:15Stockholm, Terminalslingan6tim.40 21:55Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
17:10Stockholm, Terminalslingan6tim.35 23:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
18:25Stockholm, Terminalslingan6tim.40 01:05Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.

De snabbaste bussarna från Stockholm till Göteborg

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

6 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 20 m

Bussar per dag

2

Distans

397 km

Av 2 bussar som avgår från Stockholm till Göteborg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
09:10Stockholm, Terminalslingan6tim.15 15:25Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
392 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
12:30Stockholm, Terminalslingan6tim.25 18:55Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
392 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Göteborg

distanceAvstånd397 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss390 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You, Vy Bus4You, Flixbus, SL eller SJ

Bussresor från Stockholm till Göteborg är 397 km lång och tar i genomsnitt 6 h med våra partners som Vy Bus4You, Vy Bus4You, Flixbus, SL eller SJ. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 312 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 390 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Terminalslingan och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus, Nettbuss Express eller SJ från Stockholm till Göteborg

Köp dina officiella FlixBus, Nettbuss Express eller SJ bussbiljetter från Stockholm till Göteborg från 312 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest förmånlig rutt.

Nettbuss Express
SJ
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Stockholm och Göteborg kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Funderar du på att resa med buss från Stockholm till Göteborg? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta resa med Nettbuss Express. Kolla med Omio för att se aktuella Nettbuss Express busstidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Stockholm till Göteborg buss och boka Nettbuss Express biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en buss från Stockholm till Göteborg kan du förvänta dig att resa 397 km enkel resa med Nettbuss Express. Om du söker bussar mellan Stockholm och Göteborg i Omios app, kan du kolla om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med Nettbuss Express gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Göteborg från Stockholm. Boka den/det perfekta Stockholm till Göteborg buss nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med Nettbuss Express!

SJ biljetter mellan Stockholm och Göteborg finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta färdväg, färdvägen med SJ mellan Stockholm och Göteborg, allt på en och samma plats. Om du söker specifikt på billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella SJ busstidtabeller och bussbiljetter som är tillgängliga hos Omio för 397 km rutt. Du kan också se relevant reseinformation för SJ buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Stockholm till Göteborg och hitta de billigaste biljettpriserna som erbjuds. Välj därefter den bästa SJ Stockholm till Göteborg bussbiljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till SJ buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer sedan att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Göteborg med SJ!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Buss från Stockholm till Göteborg - så åker du

Att ta en buss från Stockholm till Göteborg är ett prisvärt alternativ för alla resenärer som vill hålla budgeten nere. På 6,5 timmar kommer du till Göteborg direkt från Stockholm med expressbuss. Bussarna går frekvent hela dygnet så det är lätt att planera sin resa. Ta exempelvis bussen tidigt på morgonen för att var framme redan vid lunch. Från Stockholm till Göteborg med buss reser man effektivt mellan Sveriges två största städer. Bussen är ett smidigt sätt att resa på och idag är i stort sett alla bussar utrustade med el och wifi vilket skapar förutsättningar till underhållning längs resan. Modern luftkonditionering och bekväma säten gör det alltid lika behagligt att resa med buss från Stockholm till Göteborg.

Avgångar, busstationer och bussbolag

Avfärden går från Cityterminalen i Stockholm som är stadens stora samlingsplats intill tågstationen Centralen. Hit tar du dig smidigt med tunnelbanans samtliga linjer i alla riktningar eller med taxi. Väl på bussen är det endast att luta sig tillbaka och njuta av en behaglig färd genom Mellansverige ner till Västkustens pärla. I Göteborg stannar bussen på Nils Ericsson Terminalen i anslutning med centralstationen, inte långt ifrån stadens mittpunkt Brunnsparken. Här kopplas Göteborg samman med resten av Sverige och Europa genom långfärds- och expressbussar som Nettbuss, Flixbus och Bus4you. Själva terminalen trafikeras även av Göteborgs lokaltrafik med Västtrafiks bussar som tar dig vidare i närområdet. Från Nils Ericsson Terminalen får man snabb tillkomst till såväl shopping som flertalet fik och restauranger.

Ta dig runt i Göteborg

Det är lätt att ta sig dit man vill i Göteborg och kollektivtrafiken Västtrafik distribuerar flera olika biljettyper för att göra din resa så enkel som möjligt. En tredygnsbiljett ger dig exempelvis fri tillgång till spårvagn, buss och båt i Göteborg. Ja, det är faktiskt sant - i Göteborg reser man med kollektivtrafiken ända ut till skärgården! Dessa biljetter går att köpa på Västtrafiks försäljningsställen, Turistbyrån eller på närmaste 7-Eleven eller Pressbyrån. För att underlätta resan ytterligare kan du med fördel ladda ner Reseplaneraren som visar hur du tar dig från A till B med alla tidsangivelser och byten. Göteborg är dessutom en riktig cykelstad där man har satsat mycket på bra och tillgängliga funktioner för cyklister. Du kan bland annat finna pumpstationer, serviceställen och cykelparkeringar. Det finns dessutom över 50 lånestationer för cyklar där du kan hämta och lämna cykeln där det passar dig.

Maxa en vistelse i Göteborg

Göteborg i västra Sverige har massor att bjuda på när det kommer till saker att göra och se. Staden präglas av kontraster och här får du ut det bästa av såväl natur som kultur. I en urban miljö finner du intressanta museum, omfattande shopping, renommerade restauranger och njutbara vattendrag. Avstånden i staden är relativt korta vilket gör att du med kollektivtrafiken enkelt tar dig runt mellan mysiga kaféstråk, karga klippor, behagfulla parker och sevärdheter. I Göteborg satsas det fullt ut på kulturlivet och det är ständigt massor av evenemang att ta del av här.

Upptäck Göteborgs alla olika delar

Från Stockholm till Göteborg med buss tar man sig för att njuta av den härliga stämning som råder i vår näst största stad. Här besöker barnfamiljen nöjesparken Liseberg medan det trendiga kompisgänget hänger i stadsdelarna kring Magasinsgatan och Linnéstaden. Linné, som det kallas i folkmun, är en ledig stadsdel som präglas av sin kvarterscharm. Här lockar små butiker och kaféer dagtid medan det på kvällen myllrar av barer och krogar för ett brett åldersspann. En mysig promenad är den trädkantade boulevarden mellan Slottsskogen till Järntorget. Här kryllar det dessutom av restauranger för den hungrige. Slå dig med fördel ned i mysiga Haga som är Göteborgs äldsta stadsdel. Magasinsgatan är Göteborgs trendigaste område och här hänger stadens hipsters för en kopp kaffe, shopping eller barhäng. Här hittar du allt det senaste inom både gastronomi och design.

Restips: Bussar från Stockholm till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Göteborg.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Göteborg från Stockholm är med buss och det kan kosta så lite som 312 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Stockholm till Göteborg.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 390 kr för att ta buss från Stockholm till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Göteborg från Stockholm.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Stockholm till Göteborg? Avståndet mellan Stockholm och Göteborg med buss är runt 397 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Stockholm till Göteborg får du.
Restiden med buss från Stockholm till Göteborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 6 h.

Den mest populära busstationerna för resenärer som åker från Stockholm är Stockholm, Terminalslingan. I Göteborg är den mest populära busstationer bland resenärer Gothenburg, Operan.

Stockholm, Terminalslingan är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Stockholm och den ligger 1.5 km från centrum. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 703 m från centrum.

Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Göteborg kan du ta buss med Vy Bus4You, Vy Bus4You, Flixbus, SL eller SJ. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Göteborg för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Stockholm till Göteborg rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från Flixbus, Bus4you, Infobus eller Vy Bus4You för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Göteborg.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Stockholm till Göteborg klockan 22: 55   eller sista buss från Stockholm till Göteborg som går klockan 22: 55. Titta efter de senaste tidtabellerna för Stockholm till Göteborg med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdväg.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Göteborg med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Göteborg på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Stockholm och Göteborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Stockholm till Göteborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar GöteborgBuss från Stockholm till Göteborg - hitta billiga bussbiljetter!

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk