Busstidtabell Malmö till Berlin

Visar bussar för imorgon, sön 20 juni
07:30Malmö9tim.30 17:00Berlin
0 changes

This is the last bus of the day

Finn alla datum och tider för denna resa

De snabbaste bussarna från Malmö till Berlin

Visar tider och priser för 20 juni

Snabbaste resan

9 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

344 km

Av 1 bussar som avgår från Malmö till Berlin dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 344 km på genomsnittligen 9 tim. 30 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 9 tim. 30 m .

De långsammaste bussarna tar 9 tim. 30 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
07:30Malmö9tim.30 17:00Berlin
0 changes
541 kr1Enkelresa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
Hitta priser
1039 krSindbad
sön
20 juni
865 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
mån
21 juni
757 krDeutsche Bahn
337 krFlixbus
tis
22 juni
757 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
ons
23 juni
757 krDeutsche Bahn
Hitta priser
tors
24 juni
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
fre
25 juni
486 krDeutsche Bahn
379 krFlixbus
lör
26 juni
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
sön
27 juni
553 krSnälltåget
541 krEurolines Germany
mån
28 juni
757 krDeutsche Bahn
395 krFlixbus
tis
29 juni
553 krSnälltåget
541 krEurolines Germany
ons
30 juni
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
tors
1 juli
454 krDeutsche Bahn
433 krFlixbus
fre
2 juli
486 krDeutsche Bahn
379 krFlixbus
lör
3 juli
486 krDeutsche Bahn
452 krFlixbus
sön
4 juli
486 krDeutsche Bahn
395 krFlixbus
mån
5 juli
454 krDeutsche Bahn
391 krFlixbus
tis
6 juli
486 krDeutsche Bahn
541 krEurolines Germany
ons
7 juli
486 krDeutsche Bahn
Hitta priser
tors
8 juli
454 krDeutsche Bahn
379 krFlixbus
fre
9 juli
454 krDeutsche Bahn
337 krFlixbus

De billigaste bussarna från Malmö till Berlin

Visar tider och priser för 20 juni

Cheapest

541 kr

Average

541 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Malmö till Berlin kostar omkring 541 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 541 kr.

Billigast
07:30Malmö9tim.30 17:00Berlin
0 changes
541 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla
bus

Resesammanfattning

Malmö till Berlin bussinformation

Genomsnittlig busstid
9 timmar 15 minuter
Pris bussbiljett:356 kr
Bussar avgår från:Malmö
Buss anländer i:Berlin
Distans:344 km
Bussbolag:Eurolines Germany, Flixbus

Buss från Malmö till Berlin

Det är väldigt enkelt och smidigt att åka buss från Malmö till Berlin. Under de cirka nio timmarna som bussresan varar hinner du njuta av de de gröna och lummiga landskapen i Danmark och Tyskland, sova en lur eller fixa lite jobb på datorn. Buss är oftast det billigaste alternativet för sträckan Malmö - Berlin och du gör även det mest klimatsmarta valet när du tar bussen. För dig som inte vill slösa med din dyrbara tid finns det flera avgångar sent på kvällen. Du kan då sova på din resa med buss från Malmö till Berlin för att tidigt på morgonen vakna upp till en ny dag i världens just nu kanske trendigaste storstadsmetropol.


Hur åker jag buss från Malmö till Berlin?

Det är lätt att ta bussen mellan städerna. Det finns två olika bussbolag som kör sträckan direkt, Flixbus och Eurolines. Varje dag avgår minst tre olika direktbussar till Berlin plus några bussar som innebär ett byte. De flesta dagar kan du välja mellan att åka tidigt på morgonen, på förmiddagen, eftermiddagen eller sent på kvällen. Bussresan tar cirka 9,5 timmar med bussarna som går direkt.

Hur mycket bagage får jag ta med mig på bussen?

Hos både Flixbus och Eurolines får du ta med dig två större väskor, upp till 25 kilo vardera, plus ett handbagage. Att åka buss är alltså det perfekta alternativet för dig som har med dig mycket packning eller kanske rent av är på väg att flytta till Berlin.

Vad ingår i priset för bussbiljetten?

På alla bussar från Malmö till Berlin finns toalett, luftkonditionering och eluttag. På de flesta bussar finns det också platser med extra benutrymme. På alla Flixbus bussar liksom på många av Eurolines finns det gratis wifi, vilket är perfekt för dig som vill använda restiden till plugg eller jobb, och för dig som vill uppdatera dina kompisar om dina planer inför resan, förstås. Tullavgifter samt avgifter för färjan till Tyskland och bron till Danmark är inkluderade i biljettpriset. På bussen finns det möjlighet att köpa snacks och dricka för dig som behöver fylla på energiförrådet under resan. Hos både Eurolines och Flixbus kan du betala extra för att ta med din cykel på bussen.

Varifrån avgår bussen i Malmö?

Det är lätt att ta sig till bussen. Både Flixbus och Eurolines kör buss från Malmö till Berlin med avgång från Norra Vallgatan 60 i Malmö. Det är lätt att promenera dit från Malmö Centralstation. Gå bara över Skeppsbron för att direkt komma över till Norra Vallgatan. Promenaden tar cirka tre minuter. Om du har tungt bagage går det även att ta bussen en hållplats, från Malmö C till Malmö Djäknegatan, en kort bussresa på två minuter. De flesta av stadsbussarna stannar vid Djäknegatan. Om du bor någon annanstans i eller utanför Malmö kan du enkelt kolla upp hur du tar dig till Malmö C med hjälp av Skånetrafiken. För dig som bor där lokaltrafiken är svårtillgänglig eller inte går så ofta går det att boka en taxi in till Malmö genom Taxikurir, Taxi Syd eller något annat av taxibolagen som opererar i och runt om Malmö.

Var ankommer bussen i Berlin?

Du ankommer med buss från Malmö till Berlin ZOB, Berlins busscentral. Den är belägen i Charlottenburg i stadens västra delar. För dig som har bokat boende i Charlottenburg eller någon närliggande stadsdel är du alltså redan i din stadsdel. För dig som ska bo i stadens östra delar tar du enkelt tunnelbanan U2 från stationen Messedamm/ZOB till Alexanderplatz, den östra delens knutpunkt för lokaltrafiken. Du kan också kolla upp alternativa vägar till just den adress du ska till med hjälp av BVG, som opererar lokaltrafiken i Berlin.

Buss till Berlin - karta över busstationer i Berlin


Hur fungerar lokaltrafiken i Berlin?

Berlin har ett effektivt och väl utbyggt nät för lokaltrafiken. Det finns tunnelbana, bussar, stadståg och spårvagnar. Tunnelbanan heter U-bahn och tågen heter S-bahn. Spårvagnarna finns enbart i den del som innan murens fall tillhörde Östberlin. På vardagarna slutar U-bahn och S-bahn att gå runt kl 01:00, men börjar gå igen runt kl 04:00. Under timmarna däremellan finns det nattbussar som kör samma rutt. Under helgerna går U-bahn och S-bahn dygnet runt och du behöver sällan vänta på tunnelbanan i längre än fem minuter. Du måste köpa en biljett och stämpla den i en stämpelautomaterna som finns på varje station innan du går på ett tåg eller en tunnelbana. Det går att köpa biljetter på alla stationer.

Upptäck Berlin på cykel

Berlin är en platt stad med få backar och lämpar sig därför ypperligt för cykling. Det finns många platser där du kan hyra en cykel antingen över dagen eller för en längre tid. Att hyra cykel är billigt och ett perfekt sätt att lära känna staden.

Finns det rabatterade bussbiljetter för sträckan Malmö - Berlin?

För dig som är student, ungdom upp till 25 år eller senior från 60 år har Eurolines rabatterade priser. Om du reser med barn är deras biljetter också billigare. Även hos Flixbus är biljetter för barn billigare när man reser med buss från Malmö till Berlin, men de har inga särskilda rabatter för studenter, ungdomar eller seniorer. Båda bolagen har ibland så kallade promotional tickets, billigare biljetter som inte går att omboka. Den biljettypen är perfekt för dig som bestämmer dig för en sista minuten-resa till Berlin!

Hur är priserna i Berlin?

Det talas ibland om Berlin som den enda huvudstaden som är billigare än det övriga landet. Vi vågar inte svära på att det verkligen är den enda, men det är billigare här än i övriga Tyskland är helt klart sant. Generellt sett är Berlin betydligt billigare än Sverige, speciellt när det gäller mat och dryck. Enligt Omios ölprisindex, där du kan jämföra ölpriser i 70 olika städer, är det genomsnittliga priset för en öl cirka 25 kronor. Om du köper en öl i butik är genomsnittspriset runt 6 kronor.

Även maten är relativt billig. Berlinarnas specialiteter, dönerkebab och currywurst, brukar kosta mellan 25 och 40 kronor beroende på var i staden du är. Precis som i alla städer handlar mycket om var du går, i takt med att Berlin blivit ett allt populärare resmål har alltfler mer exklusiva cocktailbarer och high end-restauranger poppat upp, men även här är prisnivån för det mesta lägre än på liknande ställen i Sverige.

Resetips

Bussar från Malmö till Berlin
Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Berlin.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Malmö till Berlin?
Det billigaste sättet att ta sig till Berlin från Malmö är genom buss och det kan kosta så lite som 337 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Malmö till Berlin.
Vad brukar priset på en buss biljett från Malmö till Berlin ligga på?
Buss biljetter till Berlin från Malmö kostar 536 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Malmö till Berlin och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Malmö och Berlin när man reser med buss?
När du reser från Malmö till Berlin med buss kan du räkna med att avståndet mellan Malmö och Berlin är ungefär 343 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Malmö till Berlin med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Malmö och Berlin. På ett ungefär kan resan från Malmö till Berlin med buss ligga på 9 h 30 min.
Vilken busstation i Malmö borde jag resa från? Vilken busstation i Berlin borde jag resa till?

Innan du planerar din resa från Malmö till Berlin kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Malmö åker från Malmö Centralstation och anländer på Berlin, ZOB i Berlin.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Malmö och Berlin?

När du åker från Malmö kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Malmö Centralstation som ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Berlin är Berlin, ZOB och ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Malmö till Berlin?
För att hitta bästa buss från Malmö till Berlin, kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Eurolines Germany eller Deutsche Bahn. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Malmö till Berlin och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Malmö till Berlin?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Malmö och Berlin. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Malmö till Berlin så smidig som möjligt.
Jag vill resa med buss från Malmö till Berlin. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Berlin?
Många av våra kunder som reser med buss till Berlin besöker ofta även Amsterdam, Prag eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och de andra populära destinationerna.
Kan jag resa från Malmö till Berlin med buss istället för att resa med bil?
Att resa från Malmö till Berlin utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Malmö till Berlin.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Berlin, ZOB am Funkturm
Bekvämligheter