Flygbussarna - boka dina biljetter här

Om Flygbussarna
Flygbussarna resor
Flygbussarna biljetter
Vanliga frågor

Flygbussarna biljetter kan köpas direkt med Omio

Flygbussarna + Flixbus

Omio är en auktoriserad reseplattform där du kan jämföra och boka biljetter med över 800 europeiska transportbolag. Flygbussarna biljetter finns tillgängliga hos Omio på vår hemsida och i vår app. Sortera helt enkelt resultaten efter de billigaste, snabbaste eller smartaste rutterna för att finns det bästa alternativet för just din resa.

Vilka sträckor trafikerar Flygbussarna?

 • Flygbussarna Stockholm C - Arlanda flygplats Res från centrala Stockholm till Arlanda. med Flygbussarna. Resan med Flygbussarna från Stockholm till Arlanda tar cirka 45 minuter och bussar avgår upp till var 10:e minut i båda riktningar. Flygbussar till Arlanda avgår från Gate 2 i Stockholms Cityterminal. Det går även att hoppa på i Liljeholmen eller Brommaplan.
 • Flygbussarna Bromma flygplats - Stockholm C. Att resa med Flygbussarna till Bromma tar cirka 20 minuter och avgår även cirka var 20:e minut i båda riktningar. Res från Gate 3 i Cityterminalen för Flygbussarna resor till och från Bromma flygplats
 • Flygbussarna Göteborg - Landvetter flygplats Flygbussar avgår från Göteborg till Landvetter flygplats upp till var 12:e minut. Bussresan tar vanligtvis cirka en halvtimme. Du kan ta din flygbuss från Göteborg ifrån Nils Ericson-terminalen, men det är även möjligt att hoppa på/av flygbussen Göteborg på Kungsportsplatsen och Korsvägen.
 • Flygbussarna Malmö - Malmö flygplats Ta Flygbussarna till Malmö flygplats från Malmö eller Lund smidigt och bekvämt. Bussresan tar cirka 45 minuter och tidtabellen är anpassad efter att passa flygens avgångar och ankomster. Sök i vpr reseplanerare för att hitta avgångar för flygbuss från och till Malmö.
 • Flygbussarna Skavsta - från Stockholm, Norrköping eller Linköping 10 mil söder om Stockholm finner man Skavsta flygplats nära Norrköping. Man kan resa med flygbuss från och till Skavsta och Stockholms cityterminal (Gate 5) på cirka 80 minuter och tidtabellen är anpassad efter flygens avgångs och ankomsttider.
 • Flygbussarna Västerås - från Stockholm, Norrköping eller Linköping Västerås flygplats belägen 5 km öster om Västerås är en liten flygplats med reguljär- och chartertrafik. Flygbuss Västerås - Stockholm City är anpassad till Ryanairs avgångs- och ankomsttider.
 • Flygbussarna Visby centrum till Visby flygplats Flygbussarna kör till och från Visby busstation och eller Visby Hamn till och från och Visby flygplats varje sommarsäsong.

Att resa med Flygbussarna från Malmö till Sturup flygplats tar cirka 40 minuter.


Att ta Flygbussarna från Göteborg till Landvetter tar cirka 30 minuter.


Att ta Flybussarna från Stocholm till Arlanda tar cirka 42 minuter.

Var säljer Flygbussarna biljetter?

 • Du kan köpa Flygbussarna biljetter via deras hemsida eller app.
 • Via Omios app och reseplanerare kan du också köpa Flygbussarna biljetter.
 • I automater på flygplatsen och vid vissa hållplatser.
 • Direkt av bussföraren, endast med kortbetalning.
 • På bland annat Pressbyrån och 7-Eleven.

Vilka typer av biljetter finns att köpa till Flygbussarna?

Alla Flygbussarnas biljetter är opersonliga och giltiga i valfri riktning på den linje som har valts. Biljetterna är giltiga i tre månader från inköpstillfället.

Köper du en tur-och-returbiljett blir det något billigare än om du köpa två enkla.

Reser du ofta kan du köpa ett 10-kort, vilket blir något billigare per resa. Kortet gäller i ett år från inköpstillfället.

På alla Flygbussarnas linjer till och från Arlanda går det även att köpa en familjebiljett. På den kan två vuxna och upp till tre ungdomar i åldrarna 8 till 17 år åka. Det lönar sig att köpa denna biljett även i andra konstellationer, till exempel med en vuxen och tre ungdomar.

Biljetterna kan visas upp i såväl pappersform som på skärmen till din mobil eller surfplatta.


Flygbussarna - vanliga frågor

Finns det student- och ungdomsrabatt på Flygbussarna?

Är du mellan 8 och 17 år kan du köpa en ungdomsbiljett. Det finns inga särskilda studentbiljetter.

Hur stort bagage får jag ta med på Flygbussarna?

På bussar med bagageutrymme under bussen är maxmåttet för bagage som du tar med in i bussen 40 x 30 x 20 cm.

Får jag ta med mig husdjur på Flygbussarna?

Ja, och de reser utan extra kostnad. Alla husdjur måste vara kopplade eller vistas i bur. Reser du med pälsdjur bör du sätta dig långt bak i bussen av hänsyn till allergiker..

Om Flygbussarna

Flygbussarna erbjuder bekväma och smidiga förbindelser till och från de största flygplatserna i Sverige. Totalt trafikeras sju flygplatser till och från åtta städer. Det gör att mer än 85 procent av alla flygresenärer i Sverige kan åka med Flygbussarna till och från de största flygplatserna. Flygbussarna erbjuder täta avgångar, som anpassas efter avgångar och ankomster på flygplatserna. Hållplatserna ligger i anslutning till flygplatsernas entréer, på centrala platser i de städer bolaget trafikerar och nära populära hotell och sevärdheter. Flygbussarna har biljetter som oftast innebär det billigaste resealternativet till och från flygplatsen. När du åker kollektivt till och från flyget bidrar dessutom till en bättre miljö. De flesta av bolagets bussar kör på biobränsle och de arbetar även med att få ner bränsleförbrukningen genom initiativet Smart körning.

Flygbussarna

Resenärer per år
4,5 miljoner

Grundades
1989

Flygplatser
7

Antal anställda
430


HemBussarBussbolagFlygbussarna

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk