Billiga bussbiljetter till Paris

tis 23 juli
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss till Paris

De flesta europeiska storstäderna kan erbjuda bussresor till Paris, som är en populär destination för turister från hela Europa. Från Sverige kan man åka med Eurolines från Stockholm eller från Malmö till Paris. Både Flixbus och Eurolines trafikerar även bussar från Malmö och Köpenhamn till Paris. Bussen anländer sedan till Galliene Porte Bagnolet och Paris ringled som ligger i nivå med en stor motorväg, vilken i sin tur leder till A3 motorväg. Den internationella busstationen Paris Galliene har ett perfekt läge intill metrostationen Porte de Bagnolet och är betjänad av metrolinje 3, samt ett flertal busslinjer som länkar till stationen. Det gör det enkelt och smidigt för dig som resenär att ta dig till de olika delar av Paris som du vill besöka. Vill du upptäcka Paris med bil finns det här även möjlighet att hyra bil till bra priser.

Om Paris

När man som turist har avverkat Paris mest välkända sevärdheter, såsom exempelvis Eiffeltornet, Triumfbågen, Champs-Élysées och katedralen Notre Dame, finns det dessutom ett oräkneligt antal sevärdheter kvar att utforska. I Paris finns ett stort antal kyrkor som är av stort kulturhistoriskt värde för hela Europa. Andra attraktiva sevärdheter är bland annat Chaillotpalatset som bland annat rymmer Musée de l'Homme samt Musée de la Marine. Här finner man även en imponerande terrassanläggning med en fascinerande utsikt över Marsfältet och Eiffeltornet. I Paris finns även ett mycket stort utbud av spännande marknader, museer, teatrar, musik och ett mycket glamoröst och aldrig sovande nattliv. När det gäller museer är Paris enastående. År 1793 grundades Louvren som är det största nationalmuseet i Frankrike och räknas till ett av världen mest mäktiga och magnifika museer. Här hittar man även shopping när den är som allra exklusivast och många som besöker Paris gör det för att uppleva känslan av att ströva runt och titta och känna på kläderna i stadens modevaruhus. Övriga sevärdheter är till exempel Disneyland Resort som är en semesterort och nöjesparke (tidigare Disneyworld), Shakespeare and Company som är en bokhandel och ett förlag, vilket grundades av Sylvia Beach, Jardin des Plantes, som är en botanisk trädgård eller Flèche d'or Café som bjuder på musik i olika genrer och teateruppträdanden. Oförglömlig är även Saint-Martin-kanalen som börjar i nordöstra delen av Paris vid Place de Stalingrad och rinner vidare ner till Seine.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Paris
BusParis Gallieni Porte Bagnolet

Bekvämligheter

Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.
Tunnelbanelinjerna 3
BusGare Paris Bercy

Bekvämligheter

Toalett

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone