Billiga bussbiljetter till Paris

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen

Dessa företag litar på oss.
Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss till Paris

Åker du buss till Paris från Sverige kommer du att anlända till Galliene Porte Bagnolet, som ligger i anslutning till Paris ringled. Busstationen tar emot bussar från hela Europa och den är väl ansluten till kollektivtrafiken, vilket gör att det är enkelt att ta sig vidare därifrån till många delar av Paris. Metrolinje 3 är ansluten till stationen, likväl som flera av stadens busslinjer.

Vilken är den största busstationen i Paris?

Galliene Porte Bagnolet är den största och enda internationella busstationen i Paris. Därutöver finns det flera lokala knutpunkter som bussarna anknyter till. Från Place Denfert-Rochereau går det buss direkt ut till flygplatsen Orly och till Charles de Gaulle airport kan man också åka buss från tunnelbanestationen Opéra. Efter ett byte vid den internationella busstationen till det lokala bussnätet går det att ta sig runt hela Paris med buss vid behov.

Vilka bussbolag kör till Paris?

Från Stockholm kör Eurolines direkt till Paris. Från Malmö finns möjligheten att välja mellan både Eurolines och Flixbus. Bussarna kör ofta direkt och det är alltså inte nödvändigt att göra krångliga byten. Bussarna är i trafik året runt och det finns gott om avgångar att välja mellan till förmånliga priser. Vid slutstationen Galliene Porte Bagnolet tar man metron vidare från Porte de Bagnolet, alternativt en anslutningsbuss.

Varför ska man resa med buss till Paris?

Att resa med buss till Paris är ett smidigt sätt att resa från centrala Stockholm eller Malmö direkt till Paris. Man slipper krånglet med att ta sig ut till flygplatsen utan kan hoppa på bussen direkt och i många fall åka direkt. Bussarna är bekväma och utrustade med toaletter och möjligheten till korta bensträckare finns på vägen. Det är enkelt att ta bagage med på bussen utan omständliga incheckningar. Priset är också något som gör bussåkandet attraktivt, eftersom det ofta går att hitta väldigt billiga biljetter.

Innan du reser till Paris med buss – bra att veta!

Paris är en metropol där det finns något för alla. För den som är intresserad av fransk matkultur finns allt man kan önska sig. På de lokala restaurangerna utanför det omedelbara turistdistriktet kan man äta färska ostron från alla Frankrikes ostronregioner. Den som vill besöka en äkta parisisk antikmarknad bör bege sig till Belleville en söndagseftermiddag. Kollektivtrafiken är väl utvecklad och flera av de vackra metrostationerna är dessutom världsberömda.

Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa
Paris
BusParis Gallieni Porte Bagnolet

Bekvämligheter

Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
BusGare Paris Bercy

Bekvämligheter

Toalett

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.