Bussar Paris Nice

De billigaste bussarna från Paris till Nice

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

721 kr

Genomsnittligt pris

1091 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
12:15Paris19tim.25 07:40Nice
1 byte
721 kr1Enkelresa
20:10Paris16tim.25 12:35Nice
1 byte
1055 kr1Enkelresa
23:00Paris21tim.45 20:45Nice
1 byte
1498 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Nice

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
12:15Paris19tim.25 07:40Nice
1 byte
20:10Paris16tim.25 12:35Nice
1 byte
23:00Paris21tim.45 20:45Nice
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Paris till Nice

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

16 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

19 tim. 11 m

Bussar per dag

3

Distans

686 km

Det är svårt att ta sig från Paris till Nice utan att göra minst ett byte.

20:10Paris16tim.25 12:35Nice
1 byte
1055 kr1Enkelresa
12:15Paris19tim.25 07:40Nice
1 byte
721 kr1Enkelresa
23:00Paris21tim.45 20:45Nice
1 byte
1498 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Nice?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Nice

distanceAvstånd685 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss693 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Alsa, SNCF | Autocar, Flixbus, Ouibus eller BlaBlaCar

Bussar från Paris till Nice är rutt 685 km lång och tar i genomsnitt 13 h 5 min med våra partner som BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Alsa, SNCF | Autocar, Flixbus, Ouibus eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 693 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 555 kr. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Alsa från Paris till Nice

Köp dina officiella BlaBlaCar Bus, FlixBus eller Alsa bussbiljetter mellan Paris och Nice från 555 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest populär resa.

Alsa
BlaBlaCar Bus
FlixBus

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Soanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss företag National Express erbjuder Alsa en mångfald regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passgerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas Normals standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Paris till Nice buss information:

  • Genomsnittlig restid: 19 h 10 min
  • Genomsnittligt pris: 599 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Paris till Nice

Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Nice.
FAQs
Buss biljetter från Paris till Nice kan kosta så lite som 555 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Paris till Nice.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Paris till Nice kan du vänta dig ett pris på 693 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Paris till Nice kan det vara bra att veta att Nice är ungefär 685 km från Paris när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Nice är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Paris till Nice med buss är 13 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Paris till Nice.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Paris är Paris Gare de Lyon. I Nice är den mest populära busstation bland resenärer Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2).

Om du planerar att resa med buss från Paris kan du räkna med att åka 3.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Paris Gare de Lyon. När du anländer till Nice kan du räkna med att resa 6.9 km från Nice, Boulevard Jacqueline Auriol Supérieur (Aéroport Terminal 2) till cityområdet.

Om du letar efter billiga bussar från Paris till Nice kan du lita på att BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Alsa, SNCF | Autocar, Flixbus, Ouibus eller BlaBlaCar kan ta dig till Nice snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Paris och Nice för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Letar du efter en direkt resa med buss från Paris till Nice? I så fall kan du köpa buss biljetter från Paris till Nice med Flixbus eller BlaBlaCar. Om du inte kan hitta några resor med buss från Paris till Nice kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Nice snabbast.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Paris till Nice går klockan 05: 30. Den/Det sista buss som avgår från Paris till Nice går klockan 23: 10. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Paris till Nice med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Paris till Nice kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Nice med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Marseille eller Barcelona. Om du också vill upptäcka Milan, Marseille eller Barcelona från Nice kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Paris till Nice utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk