JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
1544 krFlixbus
1664 krVueling
fre
3 dec.
1047 krUnion Ivkoni International
855 krBrussels Airlines
lör
4 dec.
Hitta priser
2117 krAir Nostrum
sön
5 dec.
679 krUnion Ivkoni International
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Alicante till Nice

distanceAvstånd880 km
durationGenomsnittlig restid med buss18 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 090 kr
changesDirekt bussJa
carriersBussbolagEurolines France eller Union Ivkoni International

Bussar från Alicante till Nice är färdväg 880 km lång och tar i genomsnitt 18 h 45 min med våra partner som Eurolines France eller Union Ivkoni International. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 679 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 090 kr. Resande avreser oftast från Alicante-Terminal och anländer till Nice, Aéroport Terminal 2.

Resetips

Bussar från Alicante till Nice
Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Alicante to Nice.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Alicante till Nice med buss?
Buss biljetter från Alicante till Nice kan kosta så lite som 679 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Alicante till Nice.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Alicante till Nice?
Buss biljetter till Nice från Alicante kostar 1 090 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Alicante till Nice och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt avstånd är det mellan Nice och Alicante med buss?
När du reser med buss från Alicante till Nice kommer sträckan att ligga på cirka 880 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Alicante till Nice i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Alicante till Nice med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Alicante till Nice är 18 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Alicante till Nice.
Jag ska resa till Nice från Alicante. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Alicante till Nice är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Alicante på Alicante-Terminal och de flesta anländer till Nice på Nice, Aéroport Terminal 2.

Var ligger de mest populära busstationer i Alicante för resa till Nice?

Om du planerar att resa med buss från Alicante kan du räkna med att åka 1.2 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Alicante-Terminal. När du anländer till Nice kan du räkna med att resa 6.9 km från Nice, Aéroport Terminal 2 till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Alicante till Nice?
Om du letar efter billiga bussar från Alicante till Nice kan du lita på att Eurolines France eller Union Ivkoni International kan ta dig till Nice snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Alicante och Nice för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Alicante till Nice?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Alicante till Nice om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Nice med buss reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller Marseille. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nice och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Nice med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Milan eller Marseille. Om du också vill upptäcka Paris, Milan eller Marseille från Nice kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Alicante till Nice?
Det är inga problem att resa från Alicante till Nice utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Alicante till Nice. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Bussar från Alicante till Nice: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver