Norwegian - boka billiga flygbiljetter här

tors 19 sep.
Enkelt som 1,2,3
Välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners
Ta dig dit på ditt sätt
Njut av att resa med tåg, buss och flyg över Europa
Varje gång, var som helst
Därför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen
Om Norwegian
Norwegian flyg från Sverige
Norwegian bagageregler
Norwegian flygresor i Europa

Norwegian biljetter kan köpas direkt med Omio

Norwegian + Goeruo

Omio är en auktoriserad reseplattform där du kan jämföra och boka biljetter med över 800 europeiska transportbolag. Norwegian biljetter finns tillgängliga hos Omio på vår hemsida och i vår app. Sortera helt enkelt resultaten efter de billigaste, snabbaste eller smartaste rutterna för att finns det bästa alternativet för just din Norwegian flygresa.

Om Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle är ett lågpris flygbolag där resenärer kan välja mellan 500 olika rutter till mer än 150 destinationer och det sjätte största lågprisflygbolaget i världen. Över 33 miljoner passagerare använde sig av Norwegian flyg 2017 men den första Norwegian flygresan flögs redan 1993! Norwegian tror på billiga resor för alla och genomsnittsåldern för deras flygplan är 3,7 år.

Populära Norwegian flyg från Stockholm

norwegian
Flyg Stockholm - Aten
norwegian
Flyg Stockholm - Amsterdam
norwegian class=
Flyg Stockholm Budapest
norwegian
Flyg Stockholm - Dubrovnik
norwegian
Flyg Stockholm - London
norwegian
Flyg Stockholm - Madrid
norwegian
Flyg Stockholm - Prag

 

Populära Norwegian flyg från Göteborg

norwegian
Flyg Göteborg - Barcelona
norwegian
Flyg Göteborg - London
norwegian class=
Flyg Göteborg - Palma
norwegian
Flyg Göteborg - Nice
norwegian
Flyg Göteborg - Rom
norwegian
Flyg Göteborg - Split
norwegian
Flyg Göteborg - Stockholm

 

Norwegian bagageregler

Det är upp till 50% billigare att boka ditt bagage online med Norwegian - så se till att lägga till dina väskor till din bokning innan du anländer till flygplatsen för att spara pengar! Din biljettyp avgör hur mycket ditt handbagage får väga hos Norwegian flyg.

All vidare information om bagageregler för Norwegian finns här:


Bagagebestämmelser för Norwegian

Maximal storlek för handbagage: Den maximala storleken för handbagage mäter 55 x 40 x 23 cm och den maximala vikten är 10 kg för LowFare, LowFare+ & Premim. 15 kg gäller för Flex & PremiumFlex biljetter.

Du får alltid ha med dig ett handbagage gratis i kabinen. Du får även ha med dig ett litet personligt föremål ombord så som en handväska eller en smal datorväska.

För Norwegian flyg så ingår en incheckad väska på 20 kg för alla biljettyper förutom LowFare. För Flex, Premium och PremiumFlex kan man ta med sig 2 x 20 kg i incheckat bagage. Måtten för varje väska får inte överstiga 250 x 79 x 112 cm.

Populära Norwegian flygresor i Europa


Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

Vi använder cookies för att tillgodose med en bättre tjänst, analysera användarnas beteende samt omfördela annonser till andra hemsidor. Genom att fortsätta, så accepterar du användningen av cookies i enlighet med vår sekretesspolicy. Du kan välja bort detta när du vill.