Flyg till Stockholm

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg till Stockholm

Till Stockholm går det att resa med flyg från hela världen, antingen direkt eller via en eller flera flygplatser. Den största internationella flygplatsen i Stockholm heter Stockholm Arlanda Airport och har kapacitet för cirka 80 starter/landningar i timmen. Bromma Stockholm Airport är Stockholmsområdets lite mindre, men mest centrala flygplats, och dit ankommer främst inrikesflyg och flyg från Europa. När du söker flyg till Stockholm kan även flygplatser som Stockholm Skavsta Airport och Stockholm Västerås flygplats räknas med, trots att de ligger en bit från huvudstaden.

Vilken är huvudflygplatsen i Stockholm?

Huvudflygplatsen i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport, både när det kommer till utrikesflyg och byte av flyg. Där finns det gott om restauranger och butiker och det är enkelt att ta sig till city med antingen flygbussar, Arlanda Express eller taxi. Bromma Stockholm Airport är dock en bättre lösning för de som reser inrikes eller i arbetet då denna flygplats ligger mer centralt och blir därför ett mer tidseffektivt alternativ.

Vilka flygbolag flyger till Stockholm?

Till Stockholm Arlanda Airport flyger flygbolag såsom SAS, Air France, KLM, Qatar, Emirates, Norwegian, Finnair, Swiss, British Airways och många fler. Ankommer du till Bromma Stockholm Airport har du antagligen flugit med BRA, Finnair, Brussels Airlines eller British Airways. När det gäller flyg till Stockholm Skavsta Airport och Stockholm Västerås flygplats är det främst lågprisflygbolaget Ryanair som erbjuder detta.

Varför ska man resa med flyg till Stockholm?

Med flera flygplatser och många flygbolag som erbjuder linjer till Stockholm är det en enkel stad att flyga till. Oavsett var i Sverige eller i världen man befinner sig går det nästan alltid att hitta ett passade flyg till den svenska huvudstaden, aningen direkt eller med ett eller flera byten. För den som reser i arbetet erbjuder dessutom Bromma Stockholm Airport en unik placering mitt i staden, vilket gör det möjligt att befinna sig på mötet bara en kort stund efter landning.

Innan du reser till Stockholm med flyg – bra att veta!

Stockholm är en stad som fascinerar många tack vare den härliga mixen av vacker natur med både parker och vatten och moderna byggnader och stora shoppingcenter. Det är enkelt att ta sig runt med buss, tunnelbana eller till fots, vilket underlättar för de som vill ta sig utanför de lite mer turistiga områdena. Passa till exempel på att besöka Birka Vikingastaden på Björkö på familjeresan eller ta tunnelbanan till Midsommarkransen för bra secondhand- och vintageshopping med vännerna.

Var flyg till Stockholm inte det du sökte efter?

Här är några andra källor som kan ha den information du behöver

HemFlygFlyg i SverigeFlyg till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk