De billigaste bussarna från Örebro till Stockholm

Visar tider och priser för 21 jan.

Cheapest

156 kr

Average

156 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Örebro till Stockholm kostar omkring 156 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 156 kr.

Billigast
16:45Örebro2tim.40 19:25Stockholm, Cityterminalen
0 changes
156 kr1Enkelresa

Busstidtabell Örebro till Stockholm

Visar bussar för imorgon, fre 21 januari
16:45Örebro2tim.40 19:25Stockholm, Cityterminalen
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
210 krSJ
157 krFlixbus
lör
22 jan.
189 krSJ
156 krFlixbus
sön
23 jan.
189 krSJ
156 krFlixbus
mån
24 jan.
189 krSJ
157 krFlixbus
tis
25 jan.
189 krSJ
190 krVy Bus4You
ons
26 jan.
189 krSJ
190 krVy Bus4You
tors
27 jan.
146 krSJ
158 krFlixbus
fre
28 jan.
143 krSJ
153 krFlixbus
lör
29 jan.
157 krSJ
157 krFlixbus
sön
30 jan.
146 krSJ
157 krFlixbus
mån
31 jan.
146 krSJ
158 krFlixbus
tis
1 feb.
124 krSJ
191 krVy Bus4You
tors
3 feb.
157 krSJ
157 krFlixbus
fre
4 feb.
158 krSJ
135 krFlixbus
lör
5 feb.
156 krSJ
156 krFlixbus
mån
7 feb.
178 krSJ
153 krFlixbus
ons
9 feb.
87 krSJ
157 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Örebro och Stockholm

distanceAvstånd162 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss169 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You eller Nettbuss

Bussar från Örebro till Stockholm är färdväg 162 km lång och tar i genomsnitt 2 h 40 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You eller Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 169 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 156 kr. Resande avreser oftast från Örebro, Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Bussar från Örebro till Stockholm

För så lite som 156 kr kan du resa med buss mellan Örebro och Stockholm med. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

FlixBus
Nettbuss Express

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Buss från Örebro till Stockholm

Stockholm ligger 162 km öster om Örebro. Med buss är vägsträckan 201 km. Att resa med buss från Örebro till Stockholm är enkelt. Både Flixbus och Nettbuss har flera dagliga avgångar med en restid på mellan två och tre timmar. Bussarna avgår från Örebro Resecentrum och ankommer till Cityterminalen i Stockholm. Den första bussen brukar avresa lite efter kl. 03:00 och den sista  runt kl. 20:00. För vissa turer krävs ett byte på Västerås Resecentrum.

Vilka bussbolag kör från Örebro till Stockholm?

Både Flixbus och Nettbuss har direktbussar från Örebro till Stockholm. Normalt finns det ett tiotal avgångar per dag att välja mellan. Nettbuss har även bussar som går via Västerås och man gör då ett byte på Västerås Resecentrum. Bussarna avgår från Örebro Resecentrum, som ligger nära centrum precis vid perrongen till Örebro centralstation, och ankommer till Cityterminalen i Stockholm.

Hur lång tid tar det med buss från Örebro till Stockholm?

Med Flixbus är restiden normalt 2 timmar och 45 minuter. Med Nettbuss tar resan vanligen 2 timmar och 34 minuter. Med Nettbuss avgångar med ett byte i Västerås tar resan normalt 3 timmar. Variationer förekommer och resan kan ta upp till 3 timmar och 25 minuter. Restiden är vanligen som längst nattetid.

Hur många bussar går det från Örebro till Stockholm?

Flixbus har som regel 6 bussar från Örebro till Stockholm på vardagar och 9-10 bussar på lördagar och söndagar. Nettbuss har i vanliga fall 2 avgångar måndag till lördag och 5 avgångar på söndagar. Den första bussen är en nattbuss som avgår kl. 03:00. Den andra bussen går ca kl. 08:30 på morgonen och kör till Stockholm med byte i Västerås. På söndagar gäller andra tider.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Örebro till Stockholm?

Avgångsbusshållplats: Örebro Resecentrum. Stationen ligger vid Örebro Centralstation på Östra Bangatan, en kort promenad från stadens centrum. Busshållplatsen ligger precis vid tågperrongen. På stationen finns väntsal, toaletter, kiosk, café och gratis Wi-Fi. Från Resecentrum går det lätt att sig vidare med taxi eller lokaltrafik.

Ankomstplats: Cityterminalen. Stationen ligger i direkt anslutning till Stockholm Centralstation på Norrmalm i centrala Stockholm. Bussarna ankommer till Terminalslingan precis utanför stationshuset. På Cityterminalen finns toaletter, förvaringsboxar, kiosk, caféer och restauranger samt bemannad biljettkassa och turistinformation. Terminalen är öppen varje dag mellan 03:15 och 00:15.

Resetips: Bussar från Örebro till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Stockholm.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Örebro till Stockholm?

De billigaste buss biljetterna från Örebro till Stockholm är 156 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Örebro till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Örebro till Stockholm?

Buss biljetter till Stockholm från Örebro kostar 169 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Örebro till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Örebro med buss?

När du reser med buss från Örebro till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 162 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Örebro till Stockholm i förväg genom Omio.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Örebro till Stockholm med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Örebro till Stockholm med buss är 2 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Örebro till Stockholm.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Örebro till Stockholm?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Örebro till Stockholm kan det vara bra att veta att Örebro, Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Örebro medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Örebro och i Stockholm?

Du kan åka buss från Örebro på Örebro, Centralstation som ligger 565 m från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Stockholm, Terminalslingan, som ligger 587 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Örebro och Stockholm?

Om du letar efter billiga bussar från Örebro till Stockholm kan du lita på att Flixbus, Vy Bus4You eller Nettbuss kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Örebro och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Finns det några billiga direkta buss resor till Stockholm från Örebro?

Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Örebro till Stockholm rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Vy Bus4You för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Stockholm.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Örebro till Stockholm?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Örebro till Stockholm med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Örebro till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.

Många resenärer som anländer till Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss från Örebro till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Örebro och Stockholm?

Det är inga problem att resa från Örebro till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Örebro till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Örebro
Stockholm
Orebro
Bekvämligheter