JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
244 krSJ
255 krFlixbus
59 krMalta Air
sön
23 jan.
145 krFlixTrain
292 krFlixbus
59 krMalta Air
mån
24 jan.
188 krFlixTrain
292 krBus4you
59 krMalta Air
tis
25 jan.
179 krSJ
292 krBus4you
59 krMalta Air
ons
26 jan.
210 krMTR Express
362 krBus4you
57 krMalta Air
tors
27 jan.
147 krFlixTrain
226 krFlixbus
60 krMalta Air
fre
28 jan.
237 krMTR Express
314 krFlixbus
60 krMalta Air
lör
29 jan.
211 krSJ
221 krFlixbus
59 krMalta Air
sön
30 jan.
144 krFlixTrain
255 krFlixbus
57 krMalta Air
mån
31 jan.
144 krFlixTrain
255 krFlixbus
60 krMalta Air
tis
1 feb.
168 krMTR Express
294 krBus4you
57 krMalta Air
ons
2 feb.
210 krMTR Express
361 krBus4you
57 krMalta Air
tors
3 feb.
144 krFlixTrain
255 krFlixbus
57 krMalta Air
fre
4 feb.
169 krFlixTrain
311 krFlixbus
57 krMalta Air
lör
5 feb.
146 krFlixTrain
259 krFlixbus
57 krRyanair
sön
6 feb.
145 krFlixTrain
257 krFlixbus
57 krRyanair
mån
7 feb.
144 krFlixTrain
255 krFlixbus
57 krMalta Air
tis
8 feb.
212 krMTR Express
366 krBus4you
58 krMalta Air
ons
9 feb.
210 krMTR Express
362 krBus4you
57 krMalta Air
tors
10 feb.
144 krFlixTrain
221 krFlixbus
57 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Göteborg till Stockholm

distanceAvstånd397 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss287 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus

Bussar från Göteborg till Stockholm är rutt 397 km lång och tar i genomsnitt 6 h 40 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 226 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 287 kr. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Fördelar med att ta bussen till Stockholm från Göteborg

När du väljer att åka buss från Göteborg till Stockholm skapar du goda möjligheter att ta dig fram i tid på ett tryggt och smidigt sätt. Det finns dagligen flera bussavgångar mellan städerna som gör att du slipper anpassa dig efter glesa tidtabeller. Istället tar du avgången som passar dig bäst och kan luta dig tillbaka medan du avnjuter resan från västkusten till huvudstaden. Dessutom kan du åka i vetskapen om att du ofta sparar in en slant med en billigare biljett.

Som bussresenär behöver du inte ta hänsyn till dilemman som drabbar andra transportmedel. Du slipper betala en dyr taxi för att ta dig ut till Landvetter och påbörja resan mot Stockholm. Du behöver inte heller oroa dig för att tågförseningarna ska förhindra din ankomst. Bussen är ett av de mest pålitliga färdsätten när det kommer till tidspassning - och även om resan tar lite längre tid kan du vara säker på att den allt som oftast håller tidtabellen.

Avgångar och bussbolag

Eftersom sträckan mellan Göteborg och Stockholm är en vältrafikerad busslinje finns det också gott om avgångar att välja på. Det är två bussbolag som regelbundet kör mellan städerna: Flixbus och Nettbuss. Flixbus har flera dagliga avgångar från morgon till kväll som gör att du enkelt kan hitta en buss som passar in i ditt schema, oavsett om du vill åka tidigt eller sent, vardag eller helg. Resan tar drygt sju timmar. Nettbuss är något snabbare med en restid på omkring sex och en halv timme. Det kan vara värt att kolla upp båda bussbolagen för att hitta snabbaste avgången och bästa pris.

Rabatter och erbjudanden

Om du är student eller pensionär finns goda chanser att du kan köpa en rabatterad biljett. Det gäller också barn och ungdom som kan få avdrag på ordinarie pris. Som resenär är det alltid en bra idé att se om bussbolaget har specialpriser för dig eftersom det kan göra din resa ännu billigare. Dessutom kan priserna skilja sig åt mellan olika avgångar. När du är ute i god tid har du större chanser att hitta billiga bussbiljetter mellan Göteborg och Stockholm.

Varifrån avgår bussarna i Göteborg?

Bussarna från Göteborg till Stockholm avgår från Göteborg Centralstation. Den ligger mitt i centrum och kan enkelt nås med spårvagn eller lokalbussar. Där hittar du en bussterminal med tydliga skyltar som anger var bussen till Stockholm avgår ifrån.

Var stannar bussarna i Stockholm?

Stockholms motsvarighet är Cityterminalen och det är dit som du anländer när du åker från Göteborg till Stockholm med buss. Därifrån är det bara ett stenkasts avstånd till Stockholms allra centralaste delar.

Vad kan man göra i Stockholm?

När du kliver av bussen i Stockholm kan du enkelt promenera i ett par minuter för att komma till Drottninggatan. Det är Stockholms stora shoppinggata som omedelbart kommer att slunga dig in i stadens livliga atmosfär. Här ligger flaggskeppsbutiker för större kedjor som H&M och Zara med tusentals besökare varje dag. I centrum hittar du också gott om restauranger om du vill fylla på batterierna efter bussresan.

Var är Stockholms bästa uteliv?

För att nå till de verkligt hippa kvarteren behöver du bege dig söderut. Det är i stadsdelen Södermalm som de unga och kreativa samlas för att ta en öl på någon av alla coola barer eller äta en bit mat på de omtalade restaurangerna. Här finns ett avslappnat men hektiskt nattliv som ser till att festen fortsätter natten lång. Här kan du också strosa omkring dagtid och njuta av häftiga butiker och en trevlig atmosfär.

Gå på konsert eller teater i Stockholm

I egenskap av Sveriges huvudstad är Stockholm en stad för evenemang. Här samlas både inhemska stjärnor och globala världsartister för att sätta upp en konsert eller show. Om du vill gå på ett stort evenemang kan det vara värt att kolla om arenor som Globen eller Hovet har något på gång under din tid i staden. Du kan också besöka privatteatrar som Cirkus och Göta Lejon för att se vad de har på sin agenda. När du åker från Göteborg till Stockholm med buss ligger staden framför dina fötter och du kan direkt börja utforska stadens hela utbud.

Resetips: Bussar från Göteborg till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Stockholm.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Göteborg till Stockholm?

Det billigaste sättet att ta sig till Stockholm från Göteborg är med buss och det kan kosta så lite som 226 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Göteborg till Stockholm.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Göteborg till Stockholm?

Buss biljetter till Stockholm från Göteborg kostar 287 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Stockholm när man reser med buss?

Innan du planerar din resa från Göteborg till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 397 km från Göteborg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Stockholm är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Göteborg till Stockholm med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Stockholm med buss ligga på 6 h 40 min.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Göteborg och Stockholm bör jag välja inför min resa?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Göteborg till Stockholm åker de ofta från Göteborg, Centralstation i Göteborg och kommer fram till Stockholm, Terminalslingan i Stockholm. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Göteborg och Stockholm i förväg.

Hur långt från centrum i Göteborg och i Stockholm ligger de mest populära busstationer?

Om du planerar att resa med buss från Göteborg kan du räkna med att åka 461 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Göteborg, Centralstation. När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 587 m från Stockholm, Terminalslingan till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och Stockholm?

För att hitta bästa buss från Göteborg till Stockholm kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss eller Swebus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Göteborg till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Göteborg till Stockholm?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många resenärer som anländer i Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Malmö från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Göteborg och Stockholm?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Göteborg och Stockholm. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Göteborg till Stockholm så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Stockholm
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13