Bussar Paris Stockholm

De billigaste bussarna från Paris till Stockholm

Visar tider och priser för 14 aug.

Billigast

2638 kr

Genomsnittligt pris

2638 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:45Paris, Quai de Bercy42tim.45 17:30Stockholm, Cityterminalen
1 byte
2638 kr1Enkelresa

Busstidtabell Paris till Stockholm

Visar bussar för imorgon, söndag 14 augusti
22:45Paris, Quai de Bercy42tim.45 17:30Stockholm, Cityterminalen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.

De snabbaste bussarna från Paris till Stockholm

Visar tider och priser för 14 aug.

Snabbaste resan

1d 18 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

1d 18 tim. 45 m

Bussar per dag

1

Distans

1544 km

Det är svårt att ta sig från Paris till Stockholm utan att göra minst ett byte.

Snabbast
22:45Paris, Quai de Bercy42tim.45 17:30Stockholm, Cityterminalen
1 byte
2638 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Paris till Stockholm

distanceAvstånd1544 km
durationGenomsnittlig restid med buss33 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss2 127 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Paris till Stockholm är resa 1544 km lång och tar i genomsnitt 33 h 50 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 2 127 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 1 609 kr. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: FlixBus från Paris till Stockholm

För så lite som 1 609 kr kan du resa med buss från Paris till Stockholm med FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Paris till Stockholm buss information:

  • Genomsnittlig restid: 36 h 51 min
  • Genomsnittligt pris: 1 609 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Paris till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Stockholm.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från Paris till Stockholm är 1 609 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Paris till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Buss biljetter från Paris till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 2 127 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser med buss från Paris till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 1544 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Paris till Stockholm i förväg genom Omio.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Paris och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Paris till Stockholm med buss ligga på 33 h 50 min.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Paris är Paris Gare de Lyon. I Stockholm är den mest populära busstation bland resenärer Stockholm, Terminalslingan.

Om du planerar att resa med buss från Paris kan du räkna med att åka 3.1 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Paris Gare de Lyon. När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 1.5 km från Stockholm, Terminalslingan till cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Paris till Stockholm kan du lita på att Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Paris till Stockholm och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Paris till Stockholm går klockan 20: 00. Den/Det sista buss som avgår från Paris till Stockholm går klockan 20: 45. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Paris till Stockholm med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Paris till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Paris till Stockholm utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk