Flyg från Göteborg till Stockholm

De billigaste flygen från Göteborg till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

666 kr

Genomsnittligt pris

677 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
16:00Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 17:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
666 kr1Enkelresa
Näst Billigast
05:50Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 06:55Stockholm Arlanda Airport
0 byten
687 kr1Enkelresa

Flygschema Göteborg till Stockholm

Visar flyg för imorgon, torsdag 9 februari
05:50Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 06:55Stockholm Arlanda Airport
0 byten
16:00Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 17:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.

De snabbaste flygen från Göteborg till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

1 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 5 m

Flyg per dag

2

Distans

397 km

Av 2 flyg som avgår från Göteborg för Stockholm dagligen så reser 2 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
05:50Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 06:55Stockholm Arlanda Airport
0 byten
687 kr1Enkelresa
Snabbast
16:00Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 17:05Stockholm Arlanda Airport
0 byten
666 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Göteborg till Stockholm Flyg

distanceAvstånd397 km
durationGenomsnittlig restid med flyget1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg561 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagamapola, braathens regional aviation, Swiss, KLM, braathens regional airways, Malta Air, Norwegian Air International, Ryanair, Sas Airways, Cityjet, Lufthansa, Finnair, Blue Air eller regional jet

Flygresor från Göteborg till Stockholm är 397 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partners som amapola, braathens regional aviation, Swiss, KLM, braathens regional airways, Malta Air, Norwegian Air International, Ryanair, Sas Airways, Cityjet, Lufthansa, Finnair, Blue Air eller regional jet. Direktförbindelser med flyget finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 561 kr, kostar den billigaste flygbiljetter inte mer än 193 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: SWISS, KLM eller Lufthansa flyg från Göteborg till Stockholm

SWISS, KLM eller Lufthansa flyg kan erbjuda dig flygbiljetter från Göteborg till Stockholm från 193 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

KLM
Lufthansa
SWISS

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg mellan Göteborg och Stockholm: Economy och Business.

Spara tid och pengar genom att söka och boka din KLM flyg mellan Göteborg och Stockholm online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste KLM flyg från Göteborg till Stockholm kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella KLM flygtidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för 397 km färdväg, färdvägen mellan Göteborg och Stockholm samt biljettinformation för flyg (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig flygbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter flyg mellan Göteborg och Stockholm, kan du kolla direkt om KLM biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på flygplats. Köp dina officiella KLM Göteborg till Stockholm flygbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

Lufthansa är Tysklands största flygbolag. Flyg från Göteborg till Stockholm och boka din mest förmånliga flyg biljett bland Lufthansas många biljettalternativ, till exempel följande: Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, Business Class och First Class.

Tittar du efter flyg mellan Göteborg och Stockholm? Lufthansa är ett av de bästa bolagen att resa med på färdväg, färdvägen från Göteborg till Stockholm. Som officiell resepartner till Lufthansa visar Omio dig snabbt de senaste Lufthansa flygtidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Göteborg till Stockholm, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Lufthansa flygbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter flyg från Göteborg till Stockholm kan du snabbt se om Lufthansa biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du är klar, boka då din/ditt Göteborg – Stockholm flyg hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med Lufthansa!

Swiss är Schweiz ledande flygbolag som erbjuder biljettpriser i klasserna Economy och Business för din nästa flyg från Göteborg till Stockholm.

Ett av de bästa sätten att resa från Göteborg till Stockholm är att ta en/ett flyg med SWISS. Omio hjälper dig att hitta den bästa SWISS flyg från Göteborg till Stockholm genom att visa dig SWISS’s aktuella flygtidtabeller, de flygbiljetter som erbjuds (innefattar uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priserna för denna Göteborg till Stockholm rutt. Du kan förvänta dig att resa 397 km mellan Göteborg och Stockholm på en/ett flyg med SWISS. Om du använder Omios app för att söka efter flyg från Göteborg till Stockholm kan du kolla direkt om SWISS biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på flygplats. När du har hittat en/ett perfekt flyg bokar du snabbt och lätt din SWISS flygbiljett hos Omio och kan sedan njuta av den kommande resan mellan Göteborg och Stockholm!

Flyg från Göteborg till Stockholm

Är du sugen på en Stockholmsresa? Eller är du på väg dit i jobbet? Ibland behöver man snabbt ta sig mellan Sveriges två största städer från Göteborg och Stockholm snabbt och smidigt. Eftersom de två storstäderna ligger relativt nära varandra är det vanligt att åka på möten i den andra staden, eller bara snabbt vilja komma dit för att få ut som mycket som möjligt av en weekend. Då är flyget ett utmärkt alternativ. Den korta flygresan tar bara en timme och tar dig från Göteborg till någon av Stockholms största flygplatser, Arlanda och Bromma. Glöm inte att ta tåget från Göteborg till Stockholm bara tar cirka 3 timmar och att du kan boka dina SJ och MTRX resor smidigt med Omio. Det går även att resa med buss från Göteborg till Stockholm vilket är det billigaste alternativet men tar cirka 7 timmar.

Flyg från Göteborg till Stockholm

Det är smidigt och enkelt att flyga från Göteborg till Stockholm. Varje dag finns ett flertal avgångar med olika flygbolag. Några bolag som trafikerar sträckan Landvetter till Arlanda är Norwegian och SAS. Tasman Cargo Airlines flyger från Landvetter till Stockholms näst största flygplats Bromma. Oavsett vilken flygplats du ska till tar flygningen exakt en timme. Många föredrar dock att istället för att flyga från Göteborg till Stockholm att välja tåget då resetiden nästan går jämnt ut med tranport till och från flygplats samt säkerhet samt köer på flygplatsen.

 

Hur tar man sig från Arlanda till Stockholm?

Det finns flera sätt att ta sig från Arlanda flygplats till centrala Stockholm på. Det snabbaste är Arlanda Express, tåget som går direkt från flygplatsen till Stockholms centralstation på bara 20 minuter. Det går också att ta Flygbussarna till stan, det tar lite längre tid men är å andra sidan billigare än tåget. Om du hyr bil och kör in till stan följer du enkelt motorvägen E4:an söderut. Om du istället flyger från Göteborg till Bromma flygplats är du redan mycket nära innerstan. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från centrum. Även härifrån går det expressbussar in till stan.

Hur tar man sig till och från Landvetter flygplats?

Göteborgs flygplats Landvetter ligger 2,4 mil från Göteborgs centrum. Det är lätt att ta sig dit med antingen bil eller buss. Flera gånger i timmen avgår en expressbuss från Göteborg till Landvetter. Bussresan tar cirka 30 minuter. Flygbussarnas biljetter hör inte till Västtrafik och du måste köpa separata biljetter för bussresan. Biljetterna finns att köpa i automater vid de olika hållplatserna och säljs också på alla ställen som säljer Västtrafikkort. Om du kör bil från Göteborg till Landvetter går det antingen ta väg 27 för att sedan ta av på väg 40 mot Landvetter flygplats, eller följa motorvägen E20 och sedan göra detsamma. Ofta tar det lika lång tid att köra till flygplatsen som att ta expressbussen dit.

Obs! Vid sökning kan du välja om flygtiden inkluderar transport till och från flygplatserna eller ej.

Restips: Flyg från Göteborg till Stockholm

Restips: Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Stockholm.
FAQs
Flygbiljetter från Göteborg till Stockholm kan vara så billiga som 193 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flygbiljetter för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Flygbiljetter till Stockholm från Göteborg kostar 561 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
När du reser med flyg från Göteborg till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 397 km. Du kan köpa dina billiga flygbiljetter från Göteborg till Stockholm i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Stockholm med flyget är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Stockholm.

Innan du börjar planera din resa från Göteborg till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyget från Göteborg åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Du kan ta en flyget från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 27 km från centrum. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som flest resenärer använder är Stockholm Arlanda Airport som ligger 40.6 km från centrum.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners tar dig från Göteborg till Stockholm med flyget. När du ska åka till Stockholm från Göteborg kan du resa med amapola, braathens regional aviation, Swiss, KLM, braathens regional airways, Malta Air, Norwegian Air International, Ryanair, Sas Airways, Cityjet, Lufthansa, Finnair, Blue Air eller regional jet. Det är dock alltid en bra idé att kolla flera tillgängliga flygbolag för resor från Göteborg till Stockholm eftersom de kan skilja sig åt när det gäller bekvämligheter.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Göteborg till Stockholm, kolla in direkt flyg från Göteborg till Stockholm med Ryanair. Om du inte kan hitta några flygbiljetter från Göteborg till Stockholm som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Du kan ta första flyg från Göteborg till Stockholm klockan 15: 00. Sista flyg från Göteborg till Stockholm avgår klockan 15: 00. Omio visar dig den senaste tidtabellen för flyget från Göteborg till Stockholm för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Göteborg till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Din flygresa från Göteborg till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Malmö kan Omio hjälpa dig!
HemFlygFlyg StockholmFlyg från Göteborg till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk