Rekommenderade flyg från Göteborg till Stockholm

Visa flyginformation för 20 juni

Snabbaste resan

55 m

Direct flights

4

Flyg per dag

5

Distans

397 km

There are 4 direct flights between Göteborg and Stockholm per day, with the fastest journey taking just 0 hours and 55 minutes.

Snabbast
Billigast
19:35Göteborg-Landvetter Flygplats0tim.55 20:30Stockholm Arlanda Airport
0 changes
1743 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
Näst Billigast
17:20Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.00 18:20Stockholm Arlanda Airport
0 changes
2220 kr1Enkelresa
Snabbast
Näst Billigast
13:00Göteborg-Landvetter Flygplats0tim.55 13:55Stockholm Arlanda Airport
0 changes
2220 kr1Enkelresa
Snabbast
06:05Göteborg-Landvetter Flygplats0tim.55 07:00Stockholm Arlanda Airport
0 changes
2878 kr1Enkelresa
09:25Göteborg-Landvetter Flygplats3tim.35 13:00Stockholm Arlanda Airport
1 changes
4668 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
325 krFlixTrain
403 krVy Bus4You
1976 krSas Airways
sön
20 juni
423 krFlixTrain
527 krVy Bus4You
1551 krregional jet
mån
21 juni
325 krFlixTrain
347 krVy Bus4You
2240 krSas Airways
tis
22 juni
324 krFlixTrain
414 krVy Bus4You
2254 krSas Airways
ons
23 juni
257 krFlixTrain
414 krVy Bus4You
1976 krSas Airways
tors
24 juni
325 krFlixTrain
482 krVy Bus4You
1333 krSas Airways
fre
25 juni
190 krFlixTrain
336 krFlixbus
2240 krregional jet
lör
26 juni
257 krFlixTrain
549 krVy Bus4You
1186 krregional jet
sön
27 juni
408 krFlixTrain
403 krFlixbus
1186 krSas Airways
mån
28 juni
357 krFlixTrain
460 krVy Bus4You
1551 krSas Airways
tis
29 juni
210 krSJ
415 krVy Bus4You
1553 krSas Airways
ons
30 juni
190 krFlixTrain
414 krVy Bus4You
1553 krSas Airways
tors
1 juli
190 krFlixTrain
257 krFlixbus
814 krSas Airways
fre
2 juli
288 krFlixTrain
335 krFlixbus
705 krSas Airways
lör
3 juli
176 krFlixTrain
257 krFlixbus
1716 krCityjet
sön
4 juli
417 krFlixTrain
415 krFlixbus
705 krSas Airways
mån
5 juli
221 krFlixTrain
223 krFlixbus
1335 krregional jet
tis
6 juli
221 krFlixTrain
257 krFlixbus
705 krSas Airways
ons
7 juli
184 krFlixTrain
215 krFlixbus
705 krSas Airways
tors
8 juli
243 krSJ
224 krFlixbus
718 krregional jet
fre
9 juli
184 krFlixTrain
324 krFlixbus
705 krSas Airways
flight

Resesammanfattning

Göteborg till Stockholm flyginformation

Genomsnittlig flygtid
1 timmar 10 minuter
Pris flyg:971 kr
Flyg avgår från:Göteborg
Flyg anländer i:Stockholm
Distans:397 km
Flygbolag:regional jet, Cityjet, Sas Airways

Flyg från Göteborg till Stockholm

Är du sugen på en Stockholmsresa? Eller är du på väg dit i jobbet? Ibland behöver man snabbt ta sig mellan Sveriges två största städer från Göteborg och Stockholm snabbt och smidigt. Eftersom de två storstäderna ligger relativt nära varandra är det vanligt att åka på möten i den andra staden, eller bara snabbt vilja komma dit för att få ut som mycket som möjligt av en weekend. Då är flyget ett utmärkt alternativ. Den korta flygresan tar bara en timme och tar dig från Göteborg till någon av Stockholms största flygplatser, Arlanda och Bromma. Glöm inte att ta tåget från Göteborg till Stockholm bara tar cirka 3 timmar och att du kan boka dina SJ och MTR Express resor smidigt med Omio. Det går även att resa med buss från Göteborg till Stockholm vilket är det billigaste alternativet men tar cirka 7 timmar.

Flyg från Göteborg till Stockholm

Det är smidigt och enkelt att flyga från Göteborg till Stockholm. Varje dag finns ett flertal avgångar med olika flygbolag. Några bolag som trafikerar sträckan Landvetter till Arlanda är Norwegian och SAS. Tasman Cargo Airlines flyger från Landvetter till Stockholms näst största flygplats Bromma. Oavsett vilken flygplats du ska till tar flygningen exakt en timme. Många föredrar dock att istället för att flyga från Göteborg till Stockholm att välja tåget då resetiden nästan går jämnt ut med tranport till och från flygplats samt säkerhet samt köer på flygplatsen.

 

Hur tar man sig från Arlanda till Stockholm?

Det finns flera sätt att ta sig från Arlanda flygplats till centrala Stockholm på. Det snabbaste är Arlanda Express, tåget som går direkt från flygplatsen till Stockholms centralstation på bara 20 minuter. Det går också att ta Flygbussarna till stan, det tar lite längre tid men är å andra sidan billigare än tåget. Om du hyr bil och kör in till stan följer du enkelt motorvägen E4:an söderut. Om du istället flyger från Göteborg till Bromma flygplats är du redan mycket nära innerstan. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från centrum. Även härifrån går det expressbussar in till stan.

Hur tar man sig till och från Landvetter flygplats?

Göteborgs flygplats Landvetter ligger 2,4 mil från Göteborgs centrum. Det är lätt att ta sig dit med antingen bil eller buss. Flera gånger i timmen avgår en expressbuss från Göteborg till Landvetter. Bussresan tar cirka 30 minuter. Flygbussarnas biljetter hör inte till Västtrafik och du måste köpa separata biljetter för bussresan. Biljetterna finns att köpa i automater vid de olika hållplatserna och säljs också på alla ställen som säljer Västtrafikkort. Om du kör bil från Göteborg till Landvetter går det antingen ta väg 27 för att sedan ta av på väg 40 mot Landvetter flygplats, eller följa motorvägen E20 och sedan göra detsamma. Ofta tar det lika lång tid att köra till flygplatsen som att ta expressbussen dit.

Obs! Vid sökning kan du välja om flygtiden inkluderar transport till och från flygplatserna eller ej.

Resetips

Flyg från Göteborg till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Stockholm.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Göteborg till Stockholm med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Göteborg till Stockholm är 1 333 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Göteborg till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Göteborg till Stockholm?
Att resa med flyg från Göteborg till Stockholm kostar i genomsnitt 1 939 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid av dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Göteborg till Stockholm när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Göteborg till Stockholm? Avståndet mellan Göteborg och Stockholm med flyg är runt 397 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Göteborg till Stockholm kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Stockholm med flyg?
Resetiden med flyg från Göteborg till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 55 min.
Min resa med flyg från Göteborg till Stockholm närmar sig. Vilken flygplats i Göteborg borde jag resa från? Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Göteborg till Stockholm kan det vara bra att veta att Göteborg-Landvetter Flygplats är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Göteborg medan Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Stockholm.

Hur långt ifrån cityområdena i både Göteborg och Stockholm ligger den huvudsakliga flygplatser?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 0 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Stockholm kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport och ligger 0 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Göteborg till Stockholm med flyg?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Göteborg till Stockholm med flyg. När du ska åka till Stockholm från Göteborg kan du resa med Norwegian Air Shuttle, SAS eller braathens regional airways. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Göteborg till Stockholm eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med flyg från Göteborg till Stockholm?
Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Göteborg till Stockholm rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från Sas Airways för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för komma fram till Stockholm.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Göteborg till Stockholm?
Om du planerar att resa med flyg från Göteborg till Stockholm kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Stockholm från Göteborg med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Stockholm?
Många av våra kunder som reser med flyg från Göteborg till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!