JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
28 sep.
183 krFlixTrain
345 krFlixbus
2555 krSas Airways
ons
29 sep.
183 krFlixTrain
248 krFlixbus
1766 krSas Airways
tors
30 sep.
183 krFlixTrain
248 krFlixbus
1548 krSas Airways
fre
1 okt.
258 krFlixTrain
336 krFlixbus
1548 krSas Airways
lör
2 okt.
140 krFlixTrain
216 krFlixbus
1765 krregional jet
sön
3 okt.
Hitta priser
359 krVy Bus4You
Hitta priser
mån
4 okt.
183 krFlixTrain
248 krFlixbus
1330 krSas Airways
tis
5 okt.
140 krFlixTrain
291 krVy Bus4You
1331 krSas Airways
ons
6 okt.
145 krFlixTrain
224 krFlixbus
1330 krSas Airways
tors
7 okt.
208 krMTR Express
260 krFlixbus
1170 krSas Airways
fre
8 okt.
208 krMTR Express
336 krFlixbus
1170 krSas Airways
lör
9 okt.
145 krFlixTrain
224 krFlixbus
964 krregional jet
sön
10 okt.
200 krFlixTrain
280 krFlixbus
964 krSas Airways
mån
11 okt.
140 krFlixTrain
216 krFlixbus
964 krSas Airways
tis
12 okt.
140 krFlixTrain
291 krVy Bus4You
964 krSas Airways
ons
13 okt.
140 krFlixTrain
216 krFlixbus
964 krSas Airways
tors
14 okt.
144 krFlixTrain
225 krFlixbus
964 krSas Airways
fre
15 okt.
258 krFlixTrain
359 krFlixbus
964 krSas Airways
lör
16 okt.
140 krFlixTrain
216 krFlixbus
810 krregional jet
sön
17 okt.
210 krSJ
280 krFlixbus
810 krSas Airways
mån
18 okt.
140 krFlixTrain
216 krFlixbus
427 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Göteborg till Stockholm

Är du sugen på en Stockholmsresa? Eller är du på väg dit i jobbet? Ibland behöver man snabbt ta sig mellan Sveriges två största städer från Göteborg och Stockholm snabbt och smidigt. Eftersom de två storstäderna ligger relativt nära varandra är det vanligt att åka på möten i den andra staden, eller bara snabbt vilja komma dit för att få ut som mycket som möjligt av en weekend. Då är flyget ett utmärkt alternativ. Den korta flygresan tar bara en timme och tar dig från Göteborg till någon av Stockholms största flygplatser, Arlanda och Bromma. Glöm inte att ta tåget från Göteborg till Stockholm bara tar cirka 3 timmar och att du kan boka dina SJ och MTR Express resor smidigt med Omio. Det går även att resa med buss från Göteborg till Stockholm vilket är det billigaste alternativet men tar cirka 7 timmar.

Flyg från Göteborg till Stockholm

Det är smidigt och enkelt att flyga från Göteborg till Stockholm. Varje dag finns ett flertal avgångar med olika flygbolag. Några bolag som trafikerar sträckan Landvetter till Arlanda är Norwegian och SAS. Tasman Cargo Airlines flyger från Landvetter till Stockholms näst största flygplats Bromma. Oavsett vilken flygplats du ska till tar flygningen exakt en timme. Många föredrar dock att istället för att flyga från Göteborg till Stockholm att välja tåget då resetiden nästan går jämnt ut med tranport till och från flygplats samt säkerhet samt köer på flygplatsen.

 

Hur tar man sig från Arlanda till Stockholm?

Det finns flera sätt att ta sig från Arlanda flygplats till centrala Stockholm på. Det snabbaste är Arlanda Express, tåget som går direkt från flygplatsen till Stockholms centralstation på bara 20 minuter. Det går också att ta Flygbussarna till stan, det tar lite längre tid men är å andra sidan billigare än tåget. Om du hyr bil och kör in till stan följer du enkelt motorvägen E4:an söderut. Om du istället flyger från Göteborg till Bromma flygplats är du redan mycket nära innerstan. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från centrum. Även härifrån går det expressbussar in till stan.

Hur tar man sig till och från Landvetter flygplats?

Göteborgs flygplats Landvetter ligger 2,4 mil från Göteborgs centrum. Det är lätt att ta sig dit med antingen bil eller buss. Flera gånger i timmen avgår en expressbuss från Göteborg till Landvetter. Bussresan tar cirka 30 minuter. Flygbussarnas biljetter hör inte till Västtrafik och du måste köpa separata biljetter för bussresan. Biljetterna finns att köpa i automater vid de olika hållplatserna och säljs också på alla ställen som säljer Västtrafikkort. Om du kör bil från Göteborg till Landvetter går det antingen ta väg 27 för att sedan ta av på väg 40 mot Landvetter flygplats, eller följa motorvägen E20 och sedan göra detsamma. Ofta tar det lika lång tid att köra till flygplatsen som att ta expressbussen dit.

Obs! Vid sökning kan du välja om flygtiden inkluderar transport till och från flygplatserna eller ej.

Resetips

Flyg från Göteborg till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Stockholm.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Göteborg till Stockholm?
Flyg biljetter från Göteborg till Stockholm kan vara så billiga som 1 331 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Göteborg till Stockholm?
Flyg biljetter från Göteborg till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 1 692 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Göteborg till Stockholm när man åker med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Göteborg är runt 397 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Göteborg till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Göteborg till Stockholm med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Stockholm med flyg ligga på 55 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Stockholm och i Göteborg?

Innan du börjar planera din resa från Göteborg till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Göteborg åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Göteborg och i Stockholm?

Du kan ta en flyg från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Göteborg till Stockholm med flyg?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Göteborg till Stockholm med flyg. När du ska åka till Stockholm från Göteborg kan du resa med Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional airways. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Göteborg till Stockholm eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med flyg från Göteborg till Stockholm?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Göteborg till Stockholm kolla in direkt flyg från Göteborg till Stockholm med Sas Airways. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Göteborg till Stockholm som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Göteborg till Stockholm?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Göteborg och Stockholm. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Göteborg till Stockholm så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Stockholm från Göteborg med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Stockholm?
Många av våra kunder som reser med flyg till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.