JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
27 nov.
Hitta priser
336 krFlixbus
Hitta priser
sön
28 nov.
257 krFlixTrain
291 krFlixbus
245 krMalta Air
mån
29 nov.
190 krFlixTrain
336 krVy Bus4You
230 krMalta Air
tis
30 nov.
190 krFlixTrain
392 krVy Bus4You
167 krMalta Air
ons
1 dec.
187 krFlixTrain
286 krFlixbus
86 krMalta Air
tors
2 dec.
190 krFlixTrain
291 krFlixbus
86 krMalta Air
fre
3 dec.
318 krSJ
330 krFlixbus
86 krMalta Air
lör
4 dec.
319 krFlixTrain
330 krFlixbus
86 krRyanair
sön
5 dec.
190 krFlixTrain
291 krFlixbus
86 krMalta Air
mån
6 dec.
187 krFlixTrain
253 krFlixbus
88 krMalta Air
tis
7 dec.
111 krMTR Express
392 krVy Bus4You
86 krMalta Air
ons
8 dec.
111 krMTR Express
291 krFlixbus
86 krMalta Air
tors
9 dec.
111 krMTR Express
288 krFlixbus
86 krMalta Air
fre
10 dec.
111 krMTR Express
286 krFlixbus
86 krMalta Air
lör
11 dec.
235 krMTR Express
286 krFlixbus
86 krRyanair
sön
12 dec.
143 krFlixTrain
286 krFlixbus
86 krRyanair
mån
13 dec.
111 krMTR Express
257 krFlixbus
86 krRyanair
tis
14 dec.
153 krFlixTrain
399 krVy Bus4You
88 krMalta Air
ons
15 dec.
113 krMTR Express
289 krFlixbus
87 krMalta Air
tors
16 dec.
111 krMTR Express
257 krFlixbus
86 krMalta Air
fre
17 dec.
209 krMTR Express
352 krFlixbus
87 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Göteborg till Stockholm

distanceAvstånd397 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 028 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional airways

Flyg från Göteborg till Stockholm är resa 397 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 86 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 028 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flyg från Göteborg till Stockholm

Är du sugen på en Stockholmsresa? Eller är du på väg dit i jobbet? Ibland behöver man snabbt ta sig mellan Sveriges två största städer från Göteborg och Stockholm snabbt och smidigt. Eftersom de två storstäderna ligger relativt nära varandra är det vanligt att åka på möten i den andra staden, eller bara snabbt vilja komma dit för att få ut som mycket som möjligt av en weekend. Då är flyget ett utmärkt alternativ. Den korta flygresan tar bara en timme och tar dig från Göteborg till någon av Stockholms största flygplatser, Arlanda och Bromma. Glöm inte att ta tåget från Göteborg till Stockholm bara tar cirka 3 timmar och att du kan boka dina SJ och MTR Express resor smidigt med Omio. Det går även att resa med buss från Göteborg till Stockholm vilket är det billigaste alternativet men tar cirka 7 timmar.

Flyg från Göteborg till Stockholm

Det är smidigt och enkelt att flyga från Göteborg till Stockholm. Varje dag finns ett flertal avgångar med olika flygbolag. Några bolag som trafikerar sträckan Landvetter till Arlanda är Norwegian och SAS. Tasman Cargo Airlines flyger från Landvetter till Stockholms näst största flygplats Bromma. Oavsett vilken flygplats du ska till tar flygningen exakt en timme. Många föredrar dock att istället för att flyga från Göteborg till Stockholm att välja tåget då resetiden nästan går jämnt ut med tranport till och från flygplats samt säkerhet samt köer på flygplatsen.

 

Hur tar man sig från Arlanda till Stockholm?

Det finns flera sätt att ta sig från Arlanda flygplats till centrala Stockholm på. Det snabbaste är Arlanda Express, tåget som går direkt från flygplatsen till Stockholms centralstation på bara 20 minuter. Det går också att ta Flygbussarna till stan, det tar lite längre tid men är å andra sidan billigare än tåget. Om du hyr bil och kör in till stan följer du enkelt motorvägen E4:an söderut. Om du istället flyger från Göteborg till Bromma flygplats är du redan mycket nära innerstan. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från centrum. Även härifrån går det expressbussar in till stan.

Hur tar man sig till och från Landvetter flygplats?

Göteborgs flygplats Landvetter ligger 2,4 mil från Göteborgs centrum. Det är lätt att ta sig dit med antingen bil eller buss. Flera gånger i timmen avgår en expressbuss från Göteborg till Landvetter. Bussresan tar cirka 30 minuter. Flygbussarnas biljetter hör inte till Västtrafik och du måste köpa separata biljetter för bussresan. Biljetterna finns att köpa i automater vid de olika hållplatserna och säljs också på alla ställen som säljer Västtrafikkort. Om du kör bil från Göteborg till Landvetter går det antingen ta väg 27 för att sedan ta av på väg 40 mot Landvetter flygplats, eller följa motorvägen E20 och sedan göra detsamma. Ofta tar det lika lång tid att köra till flygplatsen som att ta expressbussen dit.

Obs! Vid sökning kan du välja om flygtiden inkluderar transport till och från flygplatserna eller ej.

Resetips

Flyg från Göteborg till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Stockholm.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Göteborg till Stockholm?
Flyg biljetter från Göteborg till Stockholm kan kosta så lite som 86 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Göteborg till Stockholm.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Göteborg till Stockholm?
Flyg biljetter från Göteborg till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 1 028 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Göteborg till Stockholm när man åker med flyg?
När du reser med flyg från Göteborg till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 397 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Göteborg till Stockholm i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Göteborg till Stockholm?
En flyg resa från Göteborg till Stockholm har en genomsnittlig restid på 1 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Stockholm så snabbt som möjligt.
Jag ska snart resa till Stockholm från Göteborg. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Göteborg till Stockholm reser de oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Göteborg och Stockholm innan du påbörjar din resa.

Var ligger flygplatser i Göteborg och i Stockholm?

Om du planerar att ta en flyg från Göteborg kan du räkna med att resa 20 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Göteborg-Landvetter Flygplats. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan du räkna med att resa 36.4 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Göteborg till Stockholm?
För att hitta bästa flyg från Göteborg till Stockholm kan du använda dig av dessa flygbolag: Norwegian Air Shuttle, Sas Airways eller braathens regional airways. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Göteborg till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om jag vill resa från Göteborg till Stockholm, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du letar efter en direkt resa från Göteborg till Stockholm kan du köpa dina flyg biljetter från Ryanair, regional jet eller Malta Air för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Göteborg till Stockholm?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Göteborg till Stockholm med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din flyg resa från Göteborg till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Malmö kan Omio hjälpa dig!