Flyg från Göteborg till Stockholm

De billigaste flygen från Göteborg till Stockholm

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

91 kr

Genomsnittligt pris

149 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
09:05Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 10:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
91 kr1Enkelresa
Näst Billigast
21:10Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 22:15Stockholm Arlanda Airport
0 byten
207 kr1Enkelresa

Flygschema Göteborg till Stockholm

Visar flyg för imorgon, onsdag 28 september
09:05Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 10:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
21:10Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 22:15Stockholm Arlanda Airport
0 byten

Detta är det sista flyget för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste flygen från Göteborg till Stockholm

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

1 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 5 m

Flyg per dag

2

Distans

397 km

Av 2 flyg som avgår från Göteborg för Stockholm dagligen så reser 2 direkt, så är det ganska enkelt att undvika resor där du måste byta under vägen.

Snabbast
21:10Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 22:15Stockholm Arlanda Airport
0 byten
207 kr1Enkelresa
Snabbast
09:05Göteborg-Landvetter Flygplats1tim.05 10:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
91 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Göteborg till Stockholm Flyg

distanceAvstånd397 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg237 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagamapola, braathens regional aviation, Swiss, KLM, braathens regional airways, Malta Air, Norwegian Air International, Ryanair, Sas Airways, Cityjet, Lufthansa, Finnair, Blue Air eller regional jet

Flygresor från Göteborg till Stockholm är 397 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partners som amapola, braathens regional aviation, Swiss, KLM, braathens regional airways, Malta Air, Norwegian Air International, Ryanair, Sas Airways, Cityjet, Lufthansa, Finnair, Blue Air eller regional jet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdvägen för så lite som 90 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 237 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flygbolag: Ryanair, SWISS eller Norwegian Air flyg från Göteborg till Stockholm

Köp dina officiella Ryanair, SWISS eller Norwegian Air flygbiljetter från Göteborg till Stockholm från 90 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest populär resa.

Norwegian Air
Ryanair
SWISS

Planerar du att resa mellan Göteborg och Stockholm? Varför inte ta en/ett flyg med Norwegian Air? Omio kan visa dig aktuella Norwegian Air flyg, biljetter, reseinformation (exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Göteborg till Stockholm flyg. Allt på en plats. På Norwegian Air flyg kan du räkna med att resa från Göteborg till Stockholm. Om du använder Omios app för att leta efter flyg från Göteborg till Stockholm kan du snabbt se om Norwegian Air biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett flyg. När du har hittat din perfekta Norwegian Air flyg mellan Göteborg och Stockholm enkel resa bokar du snabbt och lätt dina billiga flygbiljetter online hos Omio eller i Omios app. Sedan kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Ryanair är ett av de största och populäraste lågprisflygbolagen i Europa med huvudkontor på Irland. Det har blivit både lätt och prisvärt att hoppa på ett flyg och flyga till populära europeiska destinationer tack vare Ryanair. Detta budgetflygbolag är känt för sina direktflyg till mindre eller sekundära flygplatser, vanligen utanför större städer för att hålla kostnaderna nere. Alla Ryanairs avgiftstyper inkluderar en liten personlig väska; extra avgifter brukar tas ut för ytterligare handbagage och incheckat bagage.

Swiss är Schweiz ledande flygbolag som erbjuder biljettpriser i klasserna Economy och Business för din nästa flyg från Göteborg till Stockholm.

Funderar du på att resa med flyg mellan Göteborg och Stockholm? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta rutt med SWISS. Kolla med Omio för att se aktuella SWISS flygtidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Göteborg till Stockholm flyg och boka SWISS biljetter online snabbt och enkelt. När du tar en flyg mellan Göteborg och Stockholm kan du förvänta dig att resa enkel resa med SWISS. Om du söker flyg mellan Göteborg och Stockholm i Omios app, kan du kolla om SWISS biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa papperslöst och utan att behöva köpa biljetter själv på flygplats. Vare sig du söker efter billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg med SWISS gör vi jobbet åt dig så att du säkert kommer till Stockholm från Göteborg. Boka den/det perfekta Göteborg till Stockholm flyg nu hos Omio och njut av en lugn och behaglig resa med SWISS!

Flyg från Göteborg till Stockholm

Är du sugen på en Stockholmsresa? Eller är du på väg dit i jobbet? Ibland behöver man snabbt ta sig mellan Sveriges två största städer från Göteborg och Stockholm snabbt och smidigt. Eftersom de två storstäderna ligger relativt nära varandra är det vanligt att åka på möten i den andra staden, eller bara snabbt vilja komma dit för att få ut som mycket som möjligt av en weekend. Då är flyget ett utmärkt alternativ. Den korta flygresan tar bara en timme och tar dig från Göteborg till någon av Stockholms största flygplatser, Arlanda och Bromma. Glöm inte att ta tåget från Göteborg till Stockholm bara tar cirka 3 timmar och att du kan boka dina SJ och MTRX resor smidigt med Omio. Det går även att resa med buss från Göteborg till Stockholm vilket är det billigaste alternativet men tar cirka 7 timmar.

Flyg från Göteborg till Stockholm

Det är smidigt och enkelt att flyga från Göteborg till Stockholm. Varje dag finns ett flertal avgångar med olika flygbolag. Några bolag som trafikerar sträckan Landvetter till Arlanda är Norwegian och SAS. Tasman Cargo Airlines flyger från Landvetter till Stockholms näst största flygplats Bromma. Oavsett vilken flygplats du ska till tar flygningen exakt en timme. Många föredrar dock att istället för att flyga från Göteborg till Stockholm att välja tåget då resetiden nästan går jämnt ut med tranport till och från flygplats samt säkerhet samt köer på flygplatsen.

 

Hur tar man sig från Arlanda till Stockholm?

Det finns flera sätt att ta sig från Arlanda flygplats till centrala Stockholm på. Det snabbaste är Arlanda Express, tåget som går direkt från flygplatsen till Stockholms centralstation på bara 20 minuter. Det går också att ta Flygbussarna till stan, det tar lite längre tid men är å andra sidan billigare än tåget. Om du hyr bil och kör in till stan följer du enkelt motorvägen E4:an söderut. Om du istället flyger från Göteborg till Bromma flygplats är du redan mycket nära innerstan. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från centrum. Även härifrån går det expressbussar in till stan.

Hur tar man sig till och från Landvetter flygplats?

Göteborgs flygplats Landvetter ligger 2,4 mil från Göteborgs centrum. Det är lätt att ta sig dit med antingen bil eller buss. Flera gånger i timmen avgår en expressbuss från Göteborg till Landvetter. Bussresan tar cirka 30 minuter. Flygbussarnas biljetter hör inte till Västtrafik och du måste köpa separata biljetter för bussresan. Biljetterna finns att köpa i automater vid de olika hållplatserna och säljs också på alla ställen som säljer Västtrafikkort. Om du kör bil från Göteborg till Landvetter går det antingen ta väg 27 för att sedan ta av på väg 40 mot Landvetter flygplats, eller följa motorvägen E20 och sedan göra detsamma. Ofta tar det lika lång tid att köra till flygplatsen som att ta expressbussen dit.

Obs! Vid sökning kan du välja om flygtiden inkluderar transport till och från flygplatserna eller ej.

Restips: Flyg från Göteborg till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Stockholm.
FAQs
Flygbiljetter från Göteborg till Stockholm kan vara så billiga som 90 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flygbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
När du ska boka dina flygbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Göteborg till Stockholm kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 237 kr. Vi rekommenderar att boka flygbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Göteborg till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 397 km från Göteborg när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Stockholm är det bäst att boka dina flygbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Stockholm med flyget är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Stockholm.

Innan du börjar planera din resa från Göteborg till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Göteborg åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Du kan ta en flyg från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 27.6 km från centrum. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som flest resenärer använder är Stockholm Arlanda Airport som ligger 40.6 km från centrum.

Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Göteborg till Stockholm kan du ta flyget med amapola, braathens regional aviation, Swiss, KLM, braathens regional airways, Malta Air, Norwegian Air International, Ryanair, Sas Airways, Cityjet, Lufthansa, Finnair, Blue Air eller regional jet. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Göteborg och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.
Om du vill göra en direktresa med flyget från Göteborg till Stockholm, kan du kolla upp Ryanair. Om det inte finns några direktresor från Göteborg till Stockholm kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Stockholm.
Du kan ta dagens tidigaste flyg från Göteborg till Stockholm klockan 05: 10   eller sista flyg från Göteborg till Stockholm som går klockan 20: 10. Titta efter de senaste tidtabellerna för Göteborg till Stockholm med flyget hos Omio och boka den bästa tiden för att ta flyg för denna rutt.
Om du planerar att resa med flyg från Göteborg till Stockholm kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med flyget reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk