JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
1825 krHOP!
tors
27 jan.
1841 krAir France
fre
28 jan.
1851 krHOP!
lör
29 jan.
1838 krHOP!
sön
30 jan.
911 krVueling
mån
31 jan.
1405 krHOP!
tis
1 feb.
1814 krAir France
ons
2 feb.
1305 krHOP!
tors
3 feb.
1918 krregional jet
fre
4 feb.
1240 krHOP!
lör
5 feb.
1802 krAir France
sön
6 feb.
1000 krVueling
mån
7 feb.
1333 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Göteborg och Rom

distanceAvstånd1758 km
durationGenomsnittlig restid med flyg5 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 643 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM

Flyg från Göteborg till Rom är resa 1758 km lång och tar i genomsnitt 5 h 50 min med våra partner som Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 643 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 911 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips: Flyg från Göteborg till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Rom.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Göteborg till Rom?

Flyg biljetter från Göteborg till Rom kan kosta så lite som 911 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Göteborg till Rom.

Hur mycket kostar flyg från Göteborg till Rom i genomsnitt?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Göteborg till Rom kan du vänta dig ett pris på 1 643 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Rom när man reser med flyg?

Innan du planerar din resa från Göteborg till Rom kan det vara bra att veta att Rom är ungefär 1758 km från Göteborg när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Rom är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar flyg från Göteborg till Rom?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Rom med flyg är 5 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Rom.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Göteborg till Rom?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Göteborg till Rom reser de oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Göteborg och Rom innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Göteborg till Rom?

Du kan hitta Göteborg-Landvetter Flygplats, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Göteborg cirka 20 km från cityområdet. Den flygplats i Rom som är mest populär bland resenärer är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och Rom?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Göteborg till Rom med flyg. När du ska åka till Rom från Göteborg kan du resa med Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Göteborg till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Göteborg till Rom?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till Rom med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till Rom på ett och samma ställe i Omios app.

Många resenärer som anländer till Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många resenärer som anländer i Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Göteborg till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver