JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
933 krFlixbus
1957 krITA
fre
22 okt.
901 krFlixbus
3091 krITA
lör
23 okt.
1060 krFlixbus
2948 krCroatia Airlines
sön
24 okt.
1219 krFlixbus
2948 krCroatia Airlines
mån
25 okt.
944 krFlixbus
2948 krHOP!
tis
26 okt.
891 krFlixbus
1831 krMalta Air
ons
27 okt.
901 krFlixbus
1564 krITA
tors
28 okt.
912 krFlixbus
1564 krITA
fre
29 okt.
Hitta priser
2582 krITA
lör
30 okt.
954 krFlixbus
1564 krITA
sön
31 okt.
Hitta priser
1735 krAir France
mån
1 nov.
1113 krFlixbus
1385 krKLM
tis
2 nov.
944 krFlixbus
1385 krKLM
ons
3 nov.
795 krFlixbus
861 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Paris till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Rom.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Paris till Rom med flyg?
Det billigaste sättet att ta sig till Rom från Paris är genom flyg och det kan kosta så lite som 1 564 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Paris till Rom.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Paris till Rom?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 470 kr för att ta flyg från Paris till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Paris.
Hur långt avstånd är det mellan Rom och Paris med flyg?
Innan du planerar din resa från Paris till Rom kan det vara bra att veta att Rom är ungefär 1105 kmifrån Paris när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Rom är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Paris till Rom?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Paris till Rom är 1 h 45 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Paris till Rom.
Jag ska snart resa till Rom från Paris. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När det gäller en resa med flyg mellan Paris och Rom är de mest populära flygplatser i Paris är Paris Charles de Gaulle Airport och i Rom är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport den mest populära flygplats.

Vart ligger flygplatser i Paris och i Rom?

Om du planerar att ta en flyg från Paris kan du räkna med att resa 23 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Paris Charles de Gaulle Airport. När du kommer fram till Rom med flyg kan du räkna med att resa 22 km från den populära Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Paris till Rom med flyg?
För att hitta bästa flyg från Paris till Rom, kan du använda dig av dessa flygbolag: Vueling, Ryanair, easyJet, Air France, Alitalia, Iberia, Malta Air, JOON, Eurowings, British Airways, Lufthansa, Swiss, Air Europa, air leisure, KLM, Alitalia Cityliner, openskies eller Transavia Airlines. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Paris till Rom och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Finns det någon direkt resa med flyg från Paris till Rom?
Om du är intresserad av att köpa en billiga biljetter från Paris till Rom kolla in direkt flyg från Paris till Rom med ITA, Air France eller Malta Air. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Paris till Rom som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Paris till Rom?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Paris till Rom om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Rom från Paris med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Rom?
Många av våra kunder som reser med flyg från Paris till Rom reser vidare från Rom. Många väljer att fortsätta resan till från Rom till närliggande destinationer som Milan, Florens eller Venedig. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!