JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
Hitta priser
527 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
5 dec.
867 krSNCF | TGV INOUI
Hitta priser
587 krVueling
mån
6 dec.
922 krSNCF | TGV INOUI
494 krFlixbus
373 krVueling
tis
7 dec.
867 krSNCF | TGV INOUI
856 krFlixbus
634 kreasyJet
ons
8 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
Hitta priser
592 krVueling
tors
9 dec.
812 krSNCF | TGV INOUI
384 krFlixbus
505 krVueling
fre
10 dec.
757 krSNCF | TGV INOUI
582 krBlaBlaCar Bus
474 krMalta Air
lör
11 dec.
977 krSNCF | TGV INOUI
527 krBlaBlaCar Bus
496 kreasyJet
sön
12 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
691 krBlaBlaCar Bus
395 krVueling
mån
13 dec.
Hitta priser
527 krBlaBlaCar Bus
535 kreasyJet
tis
14 dec.
812 krSNCF | TGV INOUI
527 krFlixbus
192 krMalta Air
ons
15 dec.
922 krSNCF | TGV INOUI
527 krFlixbus
169 krMalta Air
tors
16 dec.
1251 krSNCF | TGV INOUI
801 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
fre
17 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
988 krFlixbus
395 krMalta Air
lör
18 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
746 krFlixbus
716 krMalta Air
sön
19 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
856 krBlaBlaCar Bus
474 krMalta Air
mån
20 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
746 krFlixbus
451 krMalta Air
tis
21 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
746 krBlaBlaCar Bus
248 krMalta Air
ons
22 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
856 krBlaBlaCar Bus
169 krMalta Air
tors
23 dec.
1635 krSNCF | TGV INOUI
911 krBlaBlaCar Bus
373 krVueling
fre
24 dec.
1416 krSNCF | TGV INOUI
768 krFlixbus
329 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Paris och Milan

distanceAvstånd639 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg799 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet, Vueling, Ryanair, Aigle Azur, Air France, Alitalia, Iberia, Malta Air, Alitalia Cityliner, Eurowings, British Airways, Lufthansa, air leisure, Swiss eller KLM

Flyg från Paris till Milan är färdväg 639 km lång och tar i genomsnitt 1 h 30 min med våra partner som easyJet, Vueling, Ryanair, Aigle Azur, Air France, Alitalia, Iberia, Malta Air, Alitalia Cityliner, Eurowings, British Airways, Lufthansa, air leisure, Swiss eller KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 373 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 799 kr. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Milan Malpensa Airport.

Resetips

Flyg från Paris till Milan
Ta ett flyg enkelt till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Milan.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Paris till Milan?
Flyg biljetter från Paris till Milan kan vara så billiga som 373 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Paris till Milan?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Paris till Milan kan du vänta dig ett pris på 799 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Milan och Paris om jag väljer att resa med flyg?
Innan du planerar din resa från Paris till Milan kan det vara bra att veta att Milan är ungefär 639 km från Paris när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Paris till Milan är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Paris till Milan med flyg?
Restiden med flyg från Paris till Milan kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 30 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Paris och Milan borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Paris till Milan är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Paris åker från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Milan Malpensa Airport i Milan.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Paris och Milan?

Du kan ta en flyg från Paris på Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Milan med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Milan Malpensa Airport som ligger 40.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Paris till Milan?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Paris till Milan med flyg. När du ska åka till Milan från Paris kan du resa med easyJet, Vueling, Ryanair, Aigle Azur, Air France, Alitalia, Iberia, Malta Air, Alitalia Cityliner, Eurowings, British Airways, Lufthansa, air leisure, Swiss eller KLM. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Paris till Milan eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Paris till Milan?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Paris till Milan, kan du kolla upp HOP! Vueling, easyJet, ITA, Air France eller Malta Air. Om det inte finns några direktresor från Paris till Milan kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Milan.
Hur köper jag flyg biljetter från Paris till Milan?
Om du planerar att resa med flyg från Paris till Milan kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg från Paris till Milan reser vidare från Milan. Många väljer att fortsätta resan från Milan till närliggande destinationer som Rom, Neapel eller Venedig. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Din flyg resa från Paris till Milan måste inte ta slut i Milan. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Milan är Rom, Neapel eller Venedig. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Neapel eller Venedig kan Omio hjälpa dig!