JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
1148 krKLM
sön
5 dec.
1559 krAir France
mån
6 dec.
1152 krEurowings
tis
7 dec.
1174 krAir France
ons
8 dec.
1076 krAir France
tors
9 dec.
763 krNorwegian Air Shuttle
fre
10 dec.
652 krNorwegian Air Shuttle
lör
11 dec.
1148 krKLM
sön
12 dec.
1433 krFinnair
mån
13 dec.
1042 krEurowings
tis
14 dec.
1198 krSas Airways
ons
15 dec.
1076 krAir France
tors
16 dec.
763 krNorwegian Air Shuttle
fre
17 dec.
1263 krNorwegian Air Shuttle
lör
18 dec.
1438 krAir France
sön
19 dec.
1433 krLufthansa
mån
20 dec.
1312 krKLM
tis
21 dec.
1312 krAir France
ons
22 dec.
1373 krNorwegian Air Shuttle
tors
23 dec.
1312 krKLM
fre
24 dec.
1237 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Paris och Oslo

distanceAvstånd1342 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 075 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Air France, Sas Airways, JOON, KLM, Lufthansa, Finnair eller Swiss

Flyg från Paris till Oslo är färdväg 1342 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Air France, Sas Airways, JOON, KLM, Lufthansa, Finnair eller Swiss. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 652 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 075 kr. Passagerare flyger oftast från Paris Charles de Gaulle Airport och landar på Oslo Airport Gardermoen.

Resetips

Flyg från Paris till Oslo
Ta ett flyg enkelt till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Oslo.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Paris till Oslo?
Flyg biljetter från Paris till Oslo kan kosta så lite som 652 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Paris till Oslo.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Paris till Oslo ligga på?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 075 kr för att ta flyg från Paris till Oslo. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Oslo från Paris.
Hur lång är sträckan mellan Oslo och Paris om jag väljer att resa med flyg?
När du reser med flyg från Paris till Oslo kommer sträckan att ligga på cirka 1342 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Paris till Oslo i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Paris till Oslo?
Restiden med flyg från Paris till Oslo kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 20 min.
Min resa med flyg från Paris till Oslo närmar sig. Vilken flygplats i Paris borde jag resa från? Vilken flygplats i Oslo borde jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Paris till Oslo reser de oftast från Paris Charles de Gaulle Airport i Paris och landar på Oslo Airport Gardermoen i Oslo. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Paris och Oslo innan du påbörjar din resa.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Paris och Oslo?

När du planerar din resa till Oslo från Paris kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Paris är Paris Charles de Gaulle Airport som ligger 23.6 km från cityområdet. I Oslo är den mest populära flygplats Oslo Airport Gardermoen och den ligger 37.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Paris och Oslo?
Om du letar efter billiga flyg från Paris till Oslo kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Air France, Sas Airways, JOON, KLM, Lufthansa, Finnair eller Swiss kan ta dig till Oslo snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Paris och Oslo för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med flyg från Paris till Oslo?
Om du letar efter en direkt resa från Paris till Oslo kan du köpa dina flyg biljetter från Norwegian Air Shuttle, Air France eller Air Baltic för att komma till Oslo snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Paris till Oslo?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Paris till Oslo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din flyg resa från Paris till Oslo måste inte ta slut i Oslo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Oslo är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Din flyg resa från Paris till Oslo måste inte ta slut i Oslo. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Oslo är Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Paris till Oslo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver