[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
415 krSJ
472 krBus4you
668 krEthiopian Airlines
ons
26 jan.
329 krSJ
405 krVy Bus4You
668 krEthiopian Airlines
tors
27 jan.
416 krSJ
323 krFlixbus
773 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
416 krSJ
368 krFlixbus
668 krEthiopian Airlines
lör
29 jan.
416 krSJ
360 krVy Bus4You
509 krNorwegian Air Shuttle
sön
30 jan.
419 krSJ
368 krFlixbus
670 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
418 krSJ
361 krVy Bus4You
509 krNorwegian Air Shuttle
tis
1 feb.
331 krSJ
385 krVy Bus4You
509 krNorwegian Air Shuttle
ons
2 feb.
254 krSJ
473 krBus4you
509 krNorwegian Air Shuttle
tors
3 feb.
328 krSJ
325 krFlixbus
670 krNorwegian Air Shuttle
fre
4 feb.
329 krSJ
323 krFlixbus
509 krNorwegian Air Shuttle
lör
5 feb.
331 krSJ
323 krFlixbus
515 krNorwegian Air Shuttle
sön
6 feb.
329 krSJ
368 krFlixbus
673 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
329 krSJ
360 krVy Bus4You
509 krNorwegian Air Shuttle
tis
8 feb.
281 krSJ
383 krBus4you
509 krNorwegian Air Shuttle
ons
9 feb.
255 krSJ
475 krBus4you
515 krNorwegian Air Shuttle
tors
10 feb.
329 krSJ
323 krFlixbus
509 krNorwegian Air Shuttle
fre
11 feb.
331 krSJ
328 krFlixbus
509 krNorwegian Air Shuttle
lör
12 feb.
331 krSJ
323 krFlixbus
668 krEthiopian Airlines
sön
13 feb.
329 krSJ
323 krFlixbus
509 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Stockholm och Oslo

distanceAvstånd416 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg942 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways

Flyg från Stockholm till Oslo är resa 416 km lång och tar i genomsnitt 1 h med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 942 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 509 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Oslo Airport Gardermoen.

Flyg från Stockholm till Oslo

Det finns gott om flyg från Stockholm till Oslo att välja på och resan tar vanligtvis endast ca en timme i anspråk. Särskilt många valmöjligheter finns det under morgon och kväll på vardagar, ofta går det över 20 direktflyg en vanlig dag. Tre flygbolag trafikerar sträckan direkt mellan de båda huvudstäderna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Oslo?

SAS och Norwegian är de två flygbolag som erbjuder resor med flyg direkt från Stockholm till Oslo. Ethiopian Airlines har även ett dagligt morgonflyg, som avgår klockan 07:40. Flera andra flygbolag trafikerar också sträckan, men då sker resan med ett byte.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Oslo?

Att resa med flyg från Stockholm till Oslo tar oftast exakt en timme. Några av SAS flygningar går på 55 minuter, medan Ethiopian Airlines flygningar tar 1 timme och 5 minuter. Det finns även flera avgångar med ett byte som vanligtvis sker i Helsingfors, med en total restid på ca 3 timmar.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Oslo?

En vanlig vardag går det att välja bland ca 18-23 direktflyg mellan städerna och likaså på söndagar. Från ungefär klockan 06:00 på morgonen till ca 21:00 på kvällen avgår flyg med jämna tidsintervaller. På lördagar finns något färre alternativ, runt 8 stycken, och flygen går från ca 07:30 på morgonen till 18:30 på kvällen.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Oslo?

Resan avgår från Stockholm Arlanda Airport utanför Stockholm, och ankommer till Oslo Airport Gardermoen, utanför Oslo.

Resetips: Flyg från Stockholm till Oslo

Ta ett flyg enkelt till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Oslo.
FAQs

Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Stockholm till Oslo?

Flyg biljetter från Stockholm till Oslo kan vara så billiga som 509 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Vad brukar priset på en flyg biljett från Stockholm till Oslo ligga på?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 942 kr för att ta flyg från Stockholm till Oslo. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Oslo från Stockholm.

Hur lång är sträckan mellan Oslo och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Oslo? Avståndet mellan Stockholm och Oslo med flyg är runt 416 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Oslo kan du få.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Oslo?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Oslo med flyg är 1 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Oslo.

Vilken är den mest använda flygplatser i Oslo och i Stockholm?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Stockholm till Oslo reser de oftast från Stockholm Arlanda Airport i Stockholm och landar på Oslo Airport Gardermoen i Oslo. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Stockholm och Oslo innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till Oslo?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Oslo med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Oslo Airport Gardermoen som ligger 37.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Stockholm till Oslo med flyg?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Oslo kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Oslo för att se vilka bekvämligheter de har.

Om jag vill resa från Stockholm till Oslo, kan jag hitta en direkt resa med flyg?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Stockholm till Oslo, kolla in direkt flyg från Stockholm till Oslo med Norwegian Air Shuttle. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Stockholm till Oslo som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur köper jag flyg biljetter från Stockholm till Oslo?

Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Oslo kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som planerar en resa till Oslo med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Göteborg eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med flyg från Stockholm till Oslo reser vidare från Oslo. Många väljer att fortsätta resan till från Oslo till närliggande destinationer som Köpenhamn, Göteborg eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!