JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
28 sep.
Hitta priser
543 krSJ
902 krNorwegian Air Shuttle
ons
29 sep.
Hitta priser
538 krVy Bus4You
638 krEthiopian Airlines
tors
30 sep.
Hitta priser
420 krFlixbus
754 krNorwegian Air Shuttle
fre
1 okt.
517 krFlixTrain
496 krFlixbus
495 krNorwegian Air Shuttle
lör
2 okt.
496 krFlixTrain
437 krVy Bus4You
755 krNorwegian Air Shuttle
sön
3 okt.
799 krSJ
496 krFlixbus
653 krNorwegian Air Shuttle
mån
4 okt.
Hitta priser
409 krFlixbus
495 krNorwegian Air Shuttle
tis
5 okt.
Hitta priser
513 krSJ
495 krNorwegian Air Shuttle
ons
6 okt.
Hitta priser
513 krSJ
638 krEthiopian Airlines
tors
7 okt.
Hitta priser
355 krFlixbus
653 krNorwegian Air Shuttle
fre
8 okt.
517 krFlixTrain
496 krFlixbus
496 krNorwegian Air Shuttle
lör
9 okt.
Hitta priser
312 krFlixbus
1073 krregional jet
sön
10 okt.
Hitta priser
471 krVy Bus4You
755 krNorwegian Air Shuttle
mån
11 okt.
Hitta priser
455 krFlixbus
653 krNorwegian Air Shuttle
tis
12 okt.
Hitta priser
513 krMTR Express
497 krNorwegian Air Shuttle
ons
13 okt.
Hitta priser
513 krSJ
638 krEthiopian Airlines
tors
14 okt.
Hitta priser
312 krFlixbus
653 krNorwegian Air Shuttle
fre
15 okt.
474 krFlixTrain
355 krFlixbus
638 krEthiopian Airlines
lör
16 okt.
Hitta priser
325 krFlixbus
755 krNorwegian Air Shuttle
sön
17 okt.
Hitta priser
355 krFlixbus
653 krNorwegian Air Shuttle
mån
18 okt.
Hitta priser
539 krVy Bus4You
495 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Stockholm till Oslo

Det finns gott om flyg från Stockholm till Oslo att välja på och resan tar vanligtvis endast ca en timme i anspråk. Särskilt många valmöjligheter finns det under morgon och kväll på vardagar, ofta går det över 20 direktflyg en vanlig dag. Tre flygbolag trafikerar sträckan direkt mellan de båda huvudstäderna.

Vilka flygbolag flyger från Stockholm till Oslo?

SAS och Norwegian är de två flygbolag som erbjuder resor med flyg direkt från Stockholm till Oslo. Ethiopian Airlines har även ett dagligt morgonflyg, som avgår klockan 07:40. Flera andra flygbolag trafikerar också sträckan, men då sker resan med ett byte.

Hur lång tid tar flyget från Stockholm till Oslo?

Att resa med flyg från Stockholm till Oslo tar oftast exakt en timme. Några av SAS flygningar går på 55 minuter, medan Ethiopian Airlines flygningar tar 1 timme och 5 minuter. Det finns även flera avgångar med ett byte som vanligtvis sker i Helsingfors, med en total restid på ca 3 timmar.

Hur många flygningar går det från Stockholm till Oslo?

En vanlig vardag går det att välja bland ca 18-23 direktflyg mellan städerna och likaså på söndagar. Från ungefär klockan 06:00 på morgonen till ca 21:00 på kvällen avgår flyg med jämna tidsintervaller. På lördagar finns något färre alternativ, runt 8 stycken, och flygen går från ca 07:30 på morgonen till 18:30 på kvällen.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Stockholm till Oslo?

Resan avgår från Stockholm Arlanda Airport utanför Stockholm, och ankommer till Oslo Airport Gardermoen, utanför Oslo.

Resetips

Flyg från Stockholm till Oslo
Ta ett flyg enkelt till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Oslo.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Stockholm till Oslo med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till Oslo är 495 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Oslo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Stockholm till Oslo?
Flyg biljetter till Oslo från Stockholm kostar 670 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Oslo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Stockholm till Oslo med flyg?
Innan du planerar din resa från Stockholm till Oslo kan det vara bra att veta att Oslo är ungefär 416 kmifrån Stockholm när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Oslo är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Oslo med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Oslo flyg är 1 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Oslo.
Min resa med flyg från Stockholm till Oslo närmar sig. Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa från? Vilken flygplats i Oslo borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Stockholm till Oslo kan det vara bra att veta att Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Stockholm medan Oslo Airport Gardermoen är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Oslo.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Stockholm och i Oslo?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Stockholm cirka 36 km från cityområdet. Den flygplats i Oslo som är mest populär bland resenärer är Oslo Airport Gardermoen som ligger 37 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Oslo?
För att hitta bästa flyg från Stockholm till Oslo, kan du använda dig av dessa flygbolag: Norwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Oslo och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om jag vill resa från Stockholm till Oslo, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Stockholm till Oslo, kan du kolla upp Norwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Oslo kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Oslo.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till Oslo?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Stockholm till Oslo om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Oslo från Stockholm med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Oslo?
Många av våra kunder som planerar en resa till Oslo med flyg reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Göteborg eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och dessa destinationer som också är värda att besökas.