JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
825 krVy Bus4You
505 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
mån
6 dec.
662 krVy Bus4You
503 krFlixbus
864 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
628 krVy Bus4You
504 krVy Bus4You
665 krNorwegian Air Shuttle
ons
8 dec.
651 krVy Bus4You
538 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
tors
9 dec.
651 krVy Bus4You
461 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
fre
10 dec.
735 krVy Bus4You
428 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
lör
11 dec.
Hitta priser
362 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
sön
12 dec.
415 krSJ
362 krFlixbus
498 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
253 krSJ
362 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tis
14 dec.
253 krSJ
471 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
ons
15 dec.
253 krSJ
493 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
tors
16 dec.
296 krSJ
415 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
fre
17 dec.
502 krSJ
493 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
lör
18 dec.
328 krSJ
493 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
sön
19 dec.
416 krSJ
473 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
mån
20 dec.
328 krSJ
505 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tis
21 dec.
328 krSJ
554 krVy Bus4You
498 krNorwegian Air Shuttle
ons
22 dec.
503 krSJ
503 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tors
23 dec.
588 krSJ
582 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
fre
24 dec.
415 krSJ
464 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Oslo till Stockholm

distanceAvstånd416 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg897 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways

Flyg från Oslo till Stockholm är resa 416 km lång och tar i genomsnitt 1 h med våra partner som Norwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 897 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 660 kr. Passagerare flyger oftast från Oslo Airport Gardermoen och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flyg från Oslo till Stockholm

Att resa med flyg från Oslo till Stockholm går både snabbt och smidigt. Ett tjugotal direktflyg avgår varje dag och restiden ligger endast på ca en timme. Flygningarna avgår med jämna mellanrum under hela dagen, varje dag. Flest avgångar finns att välja bland på morgonen och under tidig kväll.

Vilka flygbolag flyger från Oslo till Stockholm?

De flesta flyg från Oslo till Stockholm som går direkt körs av antingen SAS eller Norwegian, men även Ethiopian Airlines brukar erbjuda ett kvällsflyg varje dag, vanligtvis klockan 19:45. Väljer man att resa med ett byte, flyger även Finnair och Air France sträckan.

Hur lång tid tar flyget från Oslo till Stockholm?

Att flyga direkt mellan de två skandinaviska huvudstäderna tar vanligtvis mellan 55 minuter och 1 timme och 5 minuter. Snabbast är vissa av SAS flygningar. Vid resor med ett byte sker bytet oftast i Helsingfors med Finnair, alternativt i Köpenhamn eller Bergen med Norwegian. Då ligger den totala restiden på ca 3 till 4 timmar.

Hur många flygningar går det från Oslo till Stockholm?

På vardagar brukar det finnas runt 20 direktflyg att välja på. Det första avgår runt klockan 07:00 på morgonen och det senaste ungefär klockan 21:30. På helger finns det ungefär hälften så många avgångar dagligen. Då går det första flyget ca klockan 07:45 och det sista för dagen klockan 19:45.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Oslo till Stockholm?

Från Norges huvudstad flyger man från Oslo Airport Gardermoen (OSL) och ankommer sedan till Stockholm Arlanda Airport, som ligger 36 km utanför Stockholm.

Resetips

Flyg från Oslo till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Stockholm.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Oslo till Stockholm med flyg?
Det billigaste sättet att ta sig till Stockholm från Oslo är med flyg och det kan kosta så lite som 660 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Oslo till Stockholm.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Oslo till Stockholm?
Att resa med flyg från Oslo till Stockholm kostar i genomsnitt 897 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Oslo med flyg?
Innan du planerar din resa från Oslo till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 416 km från Oslo när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Stockholm är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Oslo till Stockholm med flyg?
Restiden med flyg från Oslo till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h.
Jag ska snart resa till Stockholm från Oslo. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Oslo till Stockholm reser de oftast från Oslo Airport Gardermoen i Oslo och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Oslo och Stockholm innan du påbörjar din resa.

Var ligger flygplatser i Oslo och i Stockholm?

Du kan ta en flyg från Oslo på Oslo Airport Gardermoen som ligger 37.4 km från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Oslo och Stockholm?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Oslo till Stockholm kan du ta flyg med Norwegian Air Shuttle, Ethiopian Airlines eller Sas Airways. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Oslo och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Oslo till Stockholm?
Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Oslo till Stockholm rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från Norwegian Air Shuttle, regional jet eller Sas Airways för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Stockholm.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Oslo till Stockholm?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Oslo till Stockholm med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Oslo till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.
Din flyg resa från Oslo till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Malmö kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Stockholm med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Göteborg eller Malmö från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.