JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
825 krVy Bus4You
527 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
mån
6 dec.
662 krVy Bus4You
503 krFlixbus
864 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
628 krVy Bus4You
504 krVy Bus4You
665 krNorwegian Air Shuttle
ons
8 dec.
651 krVy Bus4You
538 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
tors
9 dec.
651 krVy Bus4You
461 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
fre
10 dec.
735 krVy Bus4You
428 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
lör
11 dec.
Hitta priser
362 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
sön
12 dec.
415 krSJ
362 krFlixbus
498 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
253 krSJ
362 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tis
14 dec.
253 krSJ
471 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
ons
15 dec.
253 krSJ
493 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
tors
16 dec.
296 krSJ
415 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
fre
17 dec.
502 krSJ
493 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
lör
18 dec.
328 krSJ
493 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
sön
19 dec.
416 krSJ
473 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines
mån
20 dec.
328 krSJ
505 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tis
21 dec.
328 krSJ
554 krVy Bus4You
498 krNorwegian Air Shuttle
ons
22 dec.
503 krSJ
503 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
tors
23 dec.
588 krSJ
582 krFlixbus
660 krEthiopian Airlines
fre
24 dec.
415 krSJ
464 krVy Bus4You
660 krEthiopian Airlines

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Oslo till Stockholm

distanceAvstånd416 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss542 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, Nettbuss, Swebus eller SJ

Bussar från Oslo till Stockholm är färdväg 416 km lång och tar i genomsnitt 7 h 30 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss, Swebus eller SJ. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 542 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 428 kr. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Buss från Oslo till Stockholm

Stockholm ligger ca 420 km öster om Oslo. Vägsträckan mellan de båda nordiska huvudstäderna är 526 km. Att resa med buss från Oslo till Stockholm är lätt gjort. Både Nettbuss och Flixbus trafikerar sträckan direkt utan byten. Bussarna går alla dagar i veckan och det finns gott om avgångar att välja mellan. Restiden är i normala fall 7-8 timmar med båda bolagen.

Vilka bussbolag kör från från Oslo till Stockholm?

Såväl Nettbuss som Flixbus kör direkt till Stockholm från Oslo. Båda bussbolagen trafikerar sträckan alla dagar i veckan. Bussarna avgår från Oslo Bussterminal Galleriet, belägen intill Oslo Centralstation mitt i city, och ankommer till Stockholm Cityterminal som ligger vägg i vägg med Stockholm Centralstation på Norrmalm mitt i Stockholm.

Hur lång tid tar det med buss från Oslo till Stockholm?

Att åka buss direkt från Oslo till Stockholm tar normalt 7-8 timmar. Observera att både Nettbuss och Flixbus har vissa avgångar som går via Göteborg, med ett byte på Nils Ericsson Terminalen i Göteborg. Den totala längden på resan brukar då bli mellan 13 och 15 timmar. Som snabbast går resan med Nettbuss direktbussar som kör sträckan på 6 timmar och 37 minuter.

Hur många bussar går det från Oslo till Stockholm?

Nettbuss har normalt 10-15 bussar från Oslo till Stockholm per dag, både på vardagar och helger.  Bussarna avgår med ca 1-2 timmars mellanrum dagtid. Det brukar även finnas minst en kvällsbuss som vanligen avgår runt 22:30. Bussarna går antingen direkt till Stockholm eller via Göteborg med ett byte på Nils Ericsson Terminalen.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Oslo till Stockholm?

Avgångsbusshållplats: Oslo Bussterminal Galleriet. Stationen är den centrala busstationen för regionala bussar och långdistansbussar. Den ligger centralt i Oslo på Dronning Eufemias gata precis intill Oslo Centralstation. På busstationen finns förvaringsskåp, toaletter, café och kiosk som även håller öppet på kvällen. Bilparkering finns i nära anslutning till stationen.

Ankomstplats: Cityterminalen. Stationen ligger direkt intill Stockholm Centralstation på Norrmalm i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det lätt att ta sig vidare med tunnelbana. På Cityterminalen finns restauranger, förvaringsskåp, toaletter, eluttag och bankomater. Bussarna från Oslo ankommer till Terminalslingan på gatan utanför stationen.

Resetips

Bussar från Oslo till Stockholm
Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Stockholm.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Oslo till Stockholm med buss?
Buss biljetter från Oslo till Stockholm kan kosta så lite som 428 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Oslo till Stockholm.
Hur mycket kostar buss från Oslo till Stockholm i genomsnitt?
Buss biljetter från Oslo till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 542 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Oslo med buss?
Innan du planerar din resa från Oslo till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 416 km från Oslo när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Stockholm är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Oslo till Stockholm?
Restiden med buss från Oslo till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 7 h 30 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Oslo och i Stockholm?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Oslo till Stockholm kan det vara bra att veta att Oslo Bussterminal är mest populär bland resenärer som åker från Oslo medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Var ligger busstationer i Oslo och i Stockholm?

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 587 m från Stockholm, Terminalslingan till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Oslo och Stockholm?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Oslo till Stockholm kan du ta buss med Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss, Swebus eller SJ. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Oslo och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med buss från Oslo till Stockholm?
Om du letar efter en direkt resa från Oslo till Stockholm kan du köpa dina buss biljetter från Vy Bus4You för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur många bussar är det från Oslo till Stockholm om dagen?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Oslo till Stockholm är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Oslo till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Oslo till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss från Oslo till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Oslo till Stockholm, kan jag resa med buss?
Att resa från Oslo till Stockholm utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Oslo till Stockholm.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Stockholm
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter