JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
Hitta priser
329 krFlixbus
Hitta priser
sön
5 dec.
Hitta priser
384 krFlixbus
908 krNorwegian Air Shuttle
mån
6 dec.
Hitta priser
393 krFlixbus
975 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
Hitta priser
496 krVy Bus4You
784 krNorwegian Air Shuttle
ons
8 dec.
Hitta priser
512 krVy Bus4You
755 krSas Airways
fre
10 dec.
Hitta priser
493 krVy Bus4You
686 krNorwegian Air Shuttle
lör
11 dec.
Hitta priser
384 krFlixbus
784 krNorwegian Air Shuttle
sön
12 dec.
Hitta priser
406 krFlixbus
810 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
Hitta priser
448 krFlixbus
553 krNorwegian Air Shuttle
tis
14 dec.
Hitta priser
498 krVy Bus4You
785 krNorwegian Air Shuttle
tors
16 dec.
Hitta priser
493 krVy Bus4You
554 krNorwegian Air Shuttle
fre
17 dec.
Hitta priser
506 krVy Bus4You
940 krNorwegian Air Shuttle
lör
18 dec.
Hitta priser
Hitta priser
794 krNorwegian Air Shuttle
sön
19 dec.
Hitta priser
514 krVy Bus4You
826 krNorwegian Air Shuttle
mån
20 dec.
408 krSJ
465 krFlixbus
588 krNorwegian Air Shuttle
tis
21 dec.
Hitta priser
475 krVy Bus4You
784 krNorwegian Air Shuttle
ons
22 dec.
Hitta priser
494 krVy Bus4You
854 krNorwegian Air Shuttle
tors
23 dec.
Hitta priser
464 krVy Bus4You
785 krNorwegian Air Shuttle
fre
24 dec.
Hitta priser
409 krFlixbus
893 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Oslo och Helsingborg

distanceAvstånd444 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss434 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Nettbuss eller Flixbus

Bussar från Oslo till Helsingborg är resa 444 km lång och tar i genomsnitt 6 h med våra partner som Vy Bus4You, Nettbuss eller Flixbus. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 434 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 329 kr. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Helsingborg, Rådhuset.

Buss från Oslo till Helsingborg

Helsingborg ligger 445 km söder om Oslo. Vägsträckan mellan de båda städerna är dock 506 km. Helsingborg är belägen på Skånes nordvästra kust, vid Öresunds smalaste del, bara 4 km från Helsingör i Danmark. Att ta sig till Helsingborg från Oslo med buss är enkelt. Då Nettbuss kör sträckan direkt flera gånger om dagen finns det gott om avgångar att välja på. Totalt brukar det gå ca 12 bussar dagligen mellan destinationerna och restiden ligger vanligtvis på mellan fem och sex timmar.

Vilka bussbolag kör från Oslo till Helsingborg?

Såväl Nettbuss som Flixbus erbjuder bussar från Oslo till Helsingborg och båda bolagen kör sträckan alla dagar i veckan. Bussarna avgår från Bussterminal Galleriet i centrala Oslo och ankommer till Knutpunkten, Helsingborgs huvudstation som förbinder färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionsbussar.

Hur lång tid tar det med buss från Oslo till Helsingborg?

Att åka buss från Oslo till Helsingborg tar normalt 5-6 timmar. Nettbuss har både direktbussar och bussar med ett byte på Nils Ericsson Terminalen i Göteborg. Även Flixbus trafikerar sträckan. Nettbuss brukar som regel vara det snabbaste alternativet. Som snabbast kör de sträckan på 5 timmar och 18 minuter. Flixbus har som regel en restid på 6 timmar och 40 minuter, men brukar å andra sidan kunna erbjuda något billigare biljetter.

Hur många bussar går det från Oslo till Helsingborg?

Nettbuss har normalt ca 10 avgångar från Oslo till Helsingborg per dag, både på vardagar och på helger. Flixbus brukar ha minst två avgångar per dag. Båda bussbolagen kör antingen direkt till Helsingborg eller via Göteborg med ett byte på Nils Ericsson Terminalen. Från Göteborg går resan ibland vidare med tåg. Man reser då vidare antingen med SJ eller Öresundståg.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Oslo till Helsingborg?

Avgångsbusshållplats: Oslo Bussterminal Galleriet. Terminalen är belägen i centrala Oslo på Dronning Eufemias gata, strax intill Oslo Centralstation. Bussterminal Galleriet är huvudstationen för alla regional- och långfärdsbussar. Stationen har förvaringsboxar, toaletter, café och kiosk med kvällsöppet. Parkeringshus finns i nära anslutning till stationen.

Ankomstplats: Knutpunkten. Stationen är Helsingborgs huvudstation och en av Sveriges mest trafikerade kommunikationsanläggningar med ca 45 000 besökare dagligen. Från Knutpunkten avgår alla tåg, bussar och färjor. I det stora byggnadskomplexet finns restauranger, pubar, butiker och caféer. Här finns även toaletter, förvaringsboxar, bankomater och eluttag.

Resetips

Bussar från Oslo till Helsingborg
Ta bussen till Helsingborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Helsingborg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Oslo till Helsingborg?
Buss biljetter från Oslo till Helsingborg kan kosta så lite som 329 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Oslo till Helsingborg.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Oslo till Helsingborg?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 434 kr för att ta buss från Oslo till Helsingborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Helsingborg från Oslo.
Hur långt är avståndet från Oslo till Helsingborg när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Helsingborg till Oslo är runt 444 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Oslo till Helsingborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Oslo till Helsingborg med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Oslo till Helsingborg med buss är 6 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Oslo till Helsingborg.
Vilken busstation i Oslo bör jag resa från? Vilken busstation i Helsingborg bör jag resa till?

När man reser med buss från Oslo till Helsingborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Oslo på Oslo Bussterminal och de flesta anländer till Helsingborg på Helsingborg, Rådhuset.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Oslo och i Helsingborg?

Om du planerar att resa med buss från Oslo kan du räkna med att åka 765 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Oslo Bussterminal. När du anländer till Helsingborg kan du räkna med att resa 140 m från Helsingborg, Rådhuset till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Oslo till Helsingborg?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Oslo till Helsingborg kan du ta buss med Vy Bus4You, Nettbuss eller Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Oslo och Helsingborg för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur många bussar per dag finns det mellan Oslo och Helsingborg?
I genomsnitt det finns 2 bussar om dagen från Oslo till Helsingborg. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Oslo till Helsingborg?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Oslo till Helsingborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din buss resa från Oslo till Helsingborg måste inte ta slut i Helsingborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Helsingborg är Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Helsingborg med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Helsingborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Hur kan jag från Oslo till Helsingborg om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Oslo till Helsingborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Helsingborg
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter