JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
Hitta priser
4072 krKLM
ons
26 jan.
Hitta priser
1595 krKLM
tors
27 jan.
Hitta priser
897 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
833 krFlixbus
1123 krSas Airways
lör
29 jan.
700 krFlixbus
1626 krregional jet
sön
30 jan.
833 krFlixbus
535 krNorwegian Air Shuttle
mån
31 jan.
762 krFlixbus
1360 krNorwegian Air Shuttle
tis
1 feb.
Hitta priser
1131 krNorwegian Air Shuttle
ons
2 feb.
Hitta priser
1201 krAir Baltic
tors
3 feb.
Hitta priser
885 krNorwegian Air Shuttle
fre
4 feb.
811 krFlixbus
1095 krKLM
lör
5 feb.
644 krFlixbus
818 krregional jet
sön
6 feb.
Hitta priser
346 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
644 krFlixbus
538 krNorwegian Air Shuttle
tis
8 feb.
Hitta priser
1462 krKLM
ons
9 feb.
Hitta priser
862 krSas Airways
tors
10 feb.
Hitta priser
882 krNorwegian Air Shuttle
fre
11 feb.
877 krFlixbus
1095 krKLM
lör
12 feb.
589 krFlixbus
603 krregional jet
sön
13 feb.
711 krFlixbus
530 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Oslo och Berlin

distanceAvstånd837 km
durationGenomsnittlig restid med buss20 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss848 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller RegioJet

Bussar från Oslo till Berlin är färdväg 837 km lång och tar i genomsnitt 20 h 5 min med våra partner som Flixbus eller RegioJet. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 848 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 700 kr. Resande avreser oftast från Oslo Bussterminal och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Bussbolag: Res med från Oslo till Berlin

Bussar kan erbjuda dig mellan Oslo och Berlin från 699 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus
Student Agency

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Oslo till Berlin buss information:

  • Genomsnittlig restid: 30 h 17 min
  • Genomsnittligt pris: 699 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Resetips: Bussar från Oslo till Berlin

Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Berlin.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Oslo till Berlin?

De billigaste buss biljetterna från Oslo till Berlin är 700 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Oslo till Berlin. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Oslo till Berlin?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Oslo till Berlin kan du vänta dig ett pris på 848 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur lång är sträckan mellan Berlin och Oslo om jag väljer att resa med buss?

Innan du planerar din resa från Oslo till Berlin kan det vara bra att veta att Berlin är ungefär 837 km från Oslo när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Berlin är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från Oslo till Berlin med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Oslo till Berlin med buss är 20 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Oslo till Berlin.

Vilken busstation i Oslo bör jag resa från? Vilken busstation i Berlin bör jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Oslo till Berlin kan det vara bra att veta att Oslo Bussterminal är mest populär bland resenärer som åker från Oslo medan Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof är den mest populära busstation för resenärer som åker till Berlin.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Oslo och i Berlin?

Oslo Bussterminal är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Oslo och den ligger 765 m från cityområdet. Den busstation i Berlin som är mest populär bland resenärer är Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof som ligger 9.1 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Oslo till Berlin med buss?

Om du letar efter billiga bussar från Oslo till Berlin kan du lita på att Flixbus eller RegioJet kan ta dig till Berlin snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Oslo och Berlin för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Oslo till Berlin?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Oslo till Berlin om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Din buss resa från Oslo till Berlin måste inte ta slut i Berlin. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Berlin är Amsterdam, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Amsterdam, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Berlin med buss reser ofta även till ställen som Amsterdam, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Oslo och Berlin?

Det är inga problem att resa från Oslo till Berlin utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Oslo till Berlin. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Berlin
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter