Bussar Berlin Dresden

De billigaste bussarna från Berlin till Dresden

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

108 kr

Genomsnittligt pris

118 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

22:30Berlin2tim.00 00:30Dresden
0 byten
108 kr1Enkelresa
Billigast
08:40Berlin2tim.55 11:35Dresden, Hauptbahnhof
0 byten
120 kr1Enkelresa
Billigast
20:00Berlin2tim.30 22:30Dresden
0 byten
120 kr1Enkelresa
Billigast
20:20Berlin, Bahnhof Südkreuz2tim.25 22:45Dresden, Hauptbahnhof
0 byten
120 kr1Enkelresa
Billigast
12:20Berlin, Bahnhof Südkreuz2tim.10 14:30Dresden
0 byten
120 kr1Enkelresa

Busstidtabell Berlin till Dresden

Visar bussar för imorgon, torsdag 9 februari
09:00Berlin2tim.35 11:35Dresden, Hauptbahnhof
0 byten
13:00Berlin2tim.35 15:35Dresden, Hauptbahnhof
0 byten
15:00Berlin2tim.35 17:35Dresden, Hauptbahnhof
0 byten
17:00Berlin2tim.35 19:35Dresden, Hauptbahnhof
0 byten
19:00Berlin2tim.35 21:35Dresden, Hauptbahnhof
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.
tors
16 feb.
fre
17 feb.
lör
18 feb.
sön
19 feb.
mån
20 feb.
tis
21 feb.
ons
22 feb.
tors
23 feb.
fre
24 feb.
lör
25 feb.
sön
26 feb.
mån
27 feb.
tis
28 feb.
ons
01 mars

De snabbaste bussarna från Berlin till Dresden

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

2 tim.

Genomsnittligt pris

2 tim. 2 m

Bussar per dag

5

Distans

165 km

Av 5 bussar som avgår från Berlin till Dresden dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

17:30Berlin2tim.00 19:30Dresden
0 byten
120 kr1Enkelresa
07:30Berlin2tim.00 09:30Dresden
0 byten
120 kr1Enkelresa
22:30Berlin2tim.00 00:30Dresden
0 byten
108 kr1Enkelresa
Snabbast
13:20Berlin, Bahnhof Südkreuz2tim.05 15:25Dresden
0 byten
156 kr1Enkelresa
Snabbast
15:20Berlin, Bahnhof Südkreuz2tim.05 17:25Dresden
0 byten
156 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Berlin till Dresden

distanceAvstånd165 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss133 kr
frequencyAntal Buss21 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 12 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar, Eurolines France, Infobus, STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, RegioJet, Eurolines Germany eller Flixbus

Bussresor från Berlin till Dresden är 165 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partners som BlaBlaCar, Eurolines France, Infobus, STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, RegioJet, Eurolines Germany eller Flixbus. Normalt går det går det 21 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 95 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 133 kr. Resande åker oftast från Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof och anländer till Dresden, Flughafen Station.

Bussbolag: Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Berlin till Dresden

För så lite som 95 kr kan du resa med buss mellan Berlin och Dresden med Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

FlixBus
Student Agency
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Berlin till Dresden buss information:

  • Genomsnittlig restid: 2 h 33 min
  • FlixBus Antal: 12 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Berlin till Dresden: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Tittar du efter bussar mellan Berlin och Dresden? Student Agency är ett av de bästa bolagen att resa med på resa mellan Berlin och Dresden. Som officiell resepartner till Student Agency visar Omio dig snabbt de senaste Student Agency busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Berlin till Dresden, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Student Agency bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Berlin till Dresden kan du snabbt se om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Berlin – Dresden buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med Student Agency!

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Restips: Bussar från Berlin till Dresden

Restips: Ta bussen till Dresden. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Dresden.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Dresden från Berlin är med buss och det kan kosta så lite som 95 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Berlin till Dresden.
Bussbiljetter till Dresden från Berlin kostar 133 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Berlin till Dresden och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
När du reser med buss från Berlin till Dresden kommer sträckan att ligga på cirka 165 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Berlin till Dresden i förväg genom Omio.
Den genomsnittliga restiden med buss från Berlin till Dresden är 2 h 15 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Berlin till Dresden.

Innan du planerar din resa från Berlin till Dresden kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Berlin åker från Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof och anländer till Dresden, Flughafen Station i Dresden.

Om du planerar att resa med buss från Berlin kan du räkna med att åka 10.2 km från centrum till den busstation som är mest populär, Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof. När du anländer till Dresden kan du räkna med att resa 11.7 km från Dresden, Flughafen Station till centrum.

När du ska boka en resa med buss från Berlin till Dresden kan du lita på att BlaBlaCar, Eurolines France, Infobus, STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, RegioJet, Eurolines Germany eller Flixbus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Dresden snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Berlin till Dresden och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
Om du vill köpa en billig direkt bussbiljett från Berlin till Dresden rekommenderar vi att du köper bussbiljetter från Flixbus, BlaBlaCar eller STUDENT AGENCY k. S. För den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Dresden.
I genomsnitt går det finns 21 bussar om dagen från Berlin till Dresden. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Berlin till Dresden klockan 22: 00   eller sista buss från Berlin till Dresden som går klockan 22: 00. Titta efter de senaste tidtabellerna för Berlin till Dresden med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdvägen.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Dresden. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Dresden så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Dresden med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Prag, München eller Leipzig. Om du också vill upptäcka Prag, München eller Leipzig från Dresden kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Dresden från Berlin. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Berlin till Dresden och köp dina billiga bussbiljetter idag!
HemBussarBussar DresdenBussar Berlin Dresden

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk