Bussar Berlin Prag

De billigaste bussarna från Berlin till Prag

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

338 kr

Genomsnittligt pris

407 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
17:45Berlin5tim.45 23:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
338 kr1Enkelresa
17:00Berlin4tim.30 21:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
348 kr1Enkelresa
13:00Berlin4tim.30 17:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
449 kr1Enkelresa
19:00Berlin4tim.30 23:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
449 kr1Enkelresa
15:00Berlin4tim.30 19:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
449 kr1Enkelresa

Busstidtabell Berlin till Prag

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
13:00Berlin4tim.30 17:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
15:00Berlin4tim.30 19:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
17:00Berlin4tim.30 21:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
17:45Berlin5tim.45 23:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
19:00Berlin4tim.30 23:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Berlin till Prag

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

4 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 45 m

Bussar per dag

5

Distans

280 km

Av 5 bussar som avgår från Berlin till Prag dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

17:00Berlin4tim.30 21:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
348 kr1Enkelresa
13:00Berlin4tim.30 17:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
449 kr1Enkelresa
19:00Berlin4tim.30 23:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
449 kr1Enkelresa
15:00Berlin4tim.30 19:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
449 kr1Enkelresa
17:45Berlin5tim.45 23:30Praha, ÚAN Florenc
0 byten
338 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Prag?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Berlin till Prag

distanceAvstånd279 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss290 kr
frequencyAntal Buss12 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 12 direkt bussar per dag
carriersBussbolagSTUDENT AGENCY k. S. Arda Tur, Eurolines Germany, Deutsche Bahn, Comati PSG, Infobus, RegioJet, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines Switzerland, ArdaTur, DTG Deutsche Touring GmbH, Eurolines France, RACIC eller comati

Bussar från Berlin till Prag är färdväg 279 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partner som STUDENT AGENCY k. S. Arda Tur, Eurolines Germany, Deutsche Bahn, Comati PSG, Infobus, RegioJet, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines Switzerland, ArdaTur, DTG Deutsche Touring GmbH, Eurolines France, RACIC eller comati. Normalt går det det finns 12 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 266 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 290 kr. Resande avreser oftast från Berlin Hbf och anländer till Praha, Hlavní Nádraží.

Bussbolag: Deutsche Bahn, Student Agency eller FlixBus från Berlin till Prag

För så lite som 266 kr kan du resa med buss mellan Berlin och Prag med Deutsche Bahn, Student Agency eller FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

Deutsche Bahn
FlixBus
Student Agency

Planerar du att resa mellan Berlin och Prag? Varför inte ta en/ett buss med Deutsche Bahn? Omio kan visa dig gällande Deutsche Bahn buss tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Berlin till Prag bussar, allt på en plats. På Deutsche Bahn buss kan du räkna med att resa mellan Berlin och Prag. Om du använder Omios app för att leta efter bussar från Berlin till Prag kan du snabbt se om Deutsche Bahn biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta Deutsche Bahn buss från Berlin till Prag, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga buss biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Berlin till Prag: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Student Agency biljetter från Berlin till Prag finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta färdväg med Student Agency mellan Berlin och Prag, allt på en och samma plats. Om du letar specifikt efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella Student Agency buss tidtabeller och buss biljetter som är tillgängliga hos Omio för resa. Du kan också se relevant reseinformation för Student Agency buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina idealiska avgångs- och ankomsttiden för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Berlin till Prag och hitta de billigaste biljettpriser som erbjuds samt köp den bästa Student Agency Berlin till Prag buss biljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Student Agency buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer då att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Prag med Student Agency!

Restips: Bussar från Berlin till Prag

Ta bussen till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Prag.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Prag från Berlin är med buss och det kan kosta så lite som 266 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Berlin till Prag.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 290 kr för att ta buss från Berlin till Prag. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Prag från Berlin.
Du kan förvänta dig att avståndet från Prag till Berlin är runt 279 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Berlin till Prag är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
En buss resa från Berlin till Prag har en genomsnittlig restid på 4 h 30 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Berlin till Prag så snabbt som möjligt.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Berlin är Berlin Hbf. I Prag är den mest populära busstation bland resenärer Praha, Hlavní Nádraží.

Om du planerar att resa med buss från Berlin kan du räkna med att åka 5.6 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Berlin Hbf. När du anländer till Prag kan du räkna med att resa 2.9 km från Praha, Hlavní Nádraží till cityområdet.

För att hitta bästa buss från Berlin till Prag kan du använda dig av dessa bussbolag: STUDENT AGENCY k. S. Arda Tur, Eurolines Germany, Deutsche Bahn, Comati PSG, Infobus, RegioJet, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Flixbus, Eurolines Switzerland, ArdaTur, DTG Deutsche Touring GmbH, Eurolines France, RACIC eller comati. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Berlin till Prag och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Letar du efter en direkt resa med buss från Berlin till Prag? I så fall kan du köpa buss biljetter från Berlin till Prag med Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S. Om du inte kan hitta några resor med buss från Berlin till Prag kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Prag snabbast.
I genomsnitt det finns 12 bussar om dagen från Berlin till Prag. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Berlin till Prag klockan 09: 30   eller ta den/det sista buss från Berlin till Prag som går klockan 21: 59. Titta efter de senaste tidtabellerna för Berlin till Prag med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna färdväg.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Prag. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Prag så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Berlin till Prag reser vidare från Prag. Många väljer att fortsätta resan till från Prag till närliggande destinationer som Wien, Budapest eller München. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Berlin till Prag utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Berlin
Prag

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk