Bussar Milan Prag

De billigaste bussarna från Milan till Prag

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

634 kr

Genomsnittligt pris

634 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
16:0017tim.00
Milan
09:00Prag
634 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Milan till Prag

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
16:0017tim.00
Milan
09:00Prag
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Milan till Prag

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

13 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

13 tim. 51 m

Bussar per dag

5

Distans

646 km

Av 5 bussar som avgår från Milan till Prag dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
14:0013tim.15
Milano, Autostazione Lampugnano
03:15Praha, Hlavní Nádraží
1808 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Snabbast
20:5013tim.35
Milano, Autostazione Lampugnano
10:25Praha, Hlavní Nádraží
812 kr1Enkelresa
0 byten
20:5013tim.45
Milano, Autostazione Lampugnano
10:35Praha, ÚAN Florenc
812 kr1Enkelresa
0 byten
01:0514tim.15
Milano, Autostazione Lampugnano
15:20Praha, Hlavní Nádraží
1623 kr1Enkelresa
1 byte
01:0514tim.25
Milano, Autostazione Lampugnano
15:30Praha, ÚAN Florenc
1537 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Prag?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Milan till Prag

distanceAvstånd645 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss749 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus, STUDENT AGENCY k. S. RegioJet, Eurolines Switzerland eller Infobus

Bussresor från Milan till Prag är 645 km lång och tar i genomsnitt 13 h 45 min med våra partners som Flixbus, STUDENT AGENCY k. S. RegioJet, Eurolines Switzerland eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 749 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 634 kr. Resande åker oftast från Milan, MILANO - P. Zza Laghi usc. Autostrada new svinc och anländer till Praha, Hlavní Nádraží.

Bussbolag: FlixBus eller Student Agency från Milan till Prag

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Milan och Prag med Omios resepartners FlixBus eller Student Agency från 634 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

FlixBus
Student Agency

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

RegioJet är det ledande bussbolaget i Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan Milan och Prag: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Restips: Bussar från Milan till Prag

Restips: Ta bussen till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Prag.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Prag från Milan är med buss och det kan kosta så lite som 634 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Milan till Prag.
Bussbiljetter från Milan till Prag brukar ha ett genomsnittspris på 749 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en bussbiljett från Milan till Prag? Avståndet mellan Milan och Prag med buss är runt 645 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Milan till Prag får du.
Den genomsnittliga restiden med buss från Milan till Prag är 13 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Milan till Prag.

När man reser med buss från Milan till Prag är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Milan på Milan, MILANO - P. Zza Laghi usc. Autostrada new svinc och de flesta anländer till Prag på Praha, Hlavní Nádraží.

Du kan åka buss från Milan på Milan, MILANO - P. Zza Laghi usc. Autostrada new svinc som ligger 10.2 km från centrum. När du kommer fram till Prag kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Praha, Hlavní Nádraží, som ligger 2.9 km från centrum.

Den/Det tidigaste buss för denna färdvägen avgår från Milan klockan 05: 30. Den/det sista buss lämnar Milan klockan 22: 40. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Milan till Prag och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Milan och Prag. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Milan till Prag så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Milan till Prag reser vidare från Prag. Många väljer att fortsätta resan till från Prag till närliggande destinationer som Berlin, Wien eller Budapest. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Milan till Prag utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk