Bussar Milan Göteborg

De billigaste bussarna från Milan till Göteborg

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

1276 kr

Genomsnittligt pris

1432 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
14:40Milan33tim.55 00:35Göteborg
0 byten
1276 kr1Enkelresa
Flixbus
13:00Milan30tim.05 19:05Göteborg
0 byten
1587 kr1Enkelresa

Busstidtabell Milan till Göteborg

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
Flixbus
13:00Milan30tim.05 19:05Göteborg
0 byten
Flixbus
14:40Milan33tim.55 00:35Göteborg
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Milan till Göteborg

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

1d 6 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

1d 8 tim.

Bussar per dag

2

Distans

1375 km

Av 2 bussar som avgår från Milan till Göteborg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
13:00Milan30tim.05 19:05Göteborg
0 byten
1587 kr1Enkelresa
Flixbus
14:40Milan33tim.55 00:35Göteborg
0 byten
1276 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Milan till Göteborg

distanceAvstånd1374 km
durationGenomsnittlig restid med buss30 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 752 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Milan till Göteborg är resa 1374 km lång och tar i genomsnitt 30 h 5 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 752 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 1 609 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: FlixBus från Milan till Göteborg

Res mellan Milan och Göteborg från 1 609 kr med Omios buss partner FlixBus! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig resa för dig.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Milan till Göteborg

Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Göteborg.
FAQs
Buss biljetter från Milan till Göteborg kan kosta så lite som 1 609 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Milan till Göteborg.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 752 kr för att ta buss från Milan till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Göteborg från Milan.
När du reser från Milan till Göteborg med buss kan du räkna med att avståndet mellan Milan och Göteborg är ungefär 1374 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Den genomsnittliga restiden med buss från Milan till Göteborg är 30 h 5 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Milan till Göteborg.

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Milan är Milano Centrale. I Göteborg är den mest populära busstation bland resenärer Gothenburg, Operan.

Milano Centrale är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Milan och den ligger 3.7 km från cityområdet. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 1.3 km från cityområdet.

För att hitta bästa buss från Milan till Göteborg kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Milan till Göteborg och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Du kan ta första buss från Milan till Göteborg klockan 13: 00. Sista buss från Milan till Göteborg som du kan ta avgår klockan 14: 40. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Milan till Göteborg för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna resa.
Om du planerar att resa med buss från Milan till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Milan och Göteborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Milan till Göteborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk