Bussar Milan Göteborg

tors 25 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

De billigaste bussarna från Milan till Göteborg

Visar tider och priser för 25 apr.

Billigast

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

FlixBus
00:0540tim.30
Milan
16:35Göteborg
1980 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
14:0030tim.05
Milan
20:05Göteborg
3404 kr1Enkelresa
0 byten

Busstider Milan–Göteborg

Visar bussar för imorgon, torsdag 25 april
FlixBus
14:0030tim.05
Milan
20:05Göteborg
0 bytendirekt
FlixBus
00:0540tim.30
Milan
16:35Göteborg
0 bytendirekt

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
25 apr.
fre
26 apr.
lör
27 apr.
sön
28 apr.
mån
29 apr.
tis
30 apr.
ons
01 maj

De snabbaste bussarna från Milan till Göteborg

Visar tider och priser för 25 apr.

Snabbaste resan

1d 6 tim. 5 m

Genomsnittligt

1d 11 tim. 17 m

Bussar per dag

2

Distans

1375 km

Av 2 bussar som avgår från Milan till Göteborg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

FlixBus
14:0030tim.05
Milan
20:05Göteborg
3404 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
00:0540tim.30
Milan
16:35Göteborg
1980 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Milan till Göteborg

distanceAvstånd1374 km
durationGenomsnittlig restid med buss30 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 698 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixBus

Bussresor från Milan till Göteborg är 1374 km lång och tar i genomsnitt 30 h med våra partners som FlixBus. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 1 698 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 968 kr. Resande åker oftast från Milano, Aeroporto di Milano Linate och anländer till Göteborg, Korsvägen.

Bussbolag: FlixBus från Milan till Göteborg

FlixBus erbjuder dig mellan Milan och Göteborg till superpriser. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de, priserna och biljetterna för din resa.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Milan till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Göteborg.
FAQs
Funderar du på att boka en bussbiljett från Milan till Göteborg? Avståndet mellan Milan och Göteborg med buss är runt 1374 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Milan till Göteborg får du.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Milan till Göteborg med buss är 30 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Milan till Göteborg.

När man reser med buss från Milan till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Milan på Milano, Aeroporto di Milano Linate och de flesta anländer till Göteborg på Göteborg, Korsvägen.

När du planerar din resa till Göteborg från Milan kan det vara bra att veta hur långt bort busstationerna ligger från centrum. Den mest använda busstation i Milan är Milano, Aeroporto di Milano Linate som ligger 8.8 km från centrum. I Göteborg är den mest populära busstation Göteborg, Korsvägen som ligger 2.7 km från centrum.

Du kan ta första buss från Milan till Göteborg klockan 06: 00. Sista buss från Milan till Göteborg avgår klockan 22: 40. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Milan till Göteborg för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna resa.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Göteborg från Milan. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Milan till Göteborg och köp dina billiga bussbiljetter idag!
HemBussarBussar GöteborgBussar Milan Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk