Bussar Köpenhamn Göteborg

De billigaste bussarna från Köpenhamn till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

291 kr

Genomsnittligt pris

291 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:154tim.30
Köpenhamn
02:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
291 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
18:404tim.30
Köpenhamn
23:10Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
291 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Köpenhamn till Göteborg

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
07:504tim.30
Köpenhamn
12:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
12:104tim.30
Köpenhamn
16:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
15:104tim.50
Köpenhamn
20:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
18:404tim.30
Köpenhamn
23:10Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
22:154tim.30
Köpenhamn
02:45Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
22:274tim.18
København H
02:45Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Göteborg

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

4 tim. 18 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 18 m

Bussar per dag

1

Distans

229 km

Det är svårt att ta sig från Köpenhamn till Göteborg utan att göra minst ett byte.

Snabbast
22:274tim.18
København H
02:45Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
480 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Göteborg?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Köpenhamn till Göteborg

distanceAvstånd228 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss291 kr
frequencyAntal Buss7 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 7 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You, Öresundståg, Vy Bus4You, Infobus eller SJ

Bussresor från Köpenhamn till Göteborg är 228 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partners som Flixbus, Vy Bus4You, Öresundståg, Vy Bus4You, Infobus eller SJ. Normalt går det går det 7 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 234 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 291 kr.

Bussbolag: FlixBus, SJ eller Oresundstag från Köpenhamn till Göteborg

Köp dina officiella FlixBus, SJ eller Oresundstag bussbiljetter från Köpenhamn till Göteborg från 234 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest överkomlig resa.

SJ
Oresundstag
FlixBus

Hitta billiga biljetter till SJ bussar från Köpenhamn till Göteborg hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Köpenhamn till Göteborg buss tidtabellen från SJ, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för 228 km resa från Köpenhamn till Göteborg, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar mellan Köpenhamn och Göteborg i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till SJ bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla SJ buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Göteborg från Köpenhamn och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss mellan Köpenhamn och Göteborg med SJ!

Ett av de bästa sätten att resa från Köpenhamn till Göteborg är att ta en/ett buss med Oresundstag. Omio hjälper dig att hitta den bästa Oresundstag buss från Köpenhamn till Göteborg genom att visa dig Oresundstag’s aktuella busstidtabeller, de bussbiljetter som erbjuds (innefattar uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priserna för denna Köpenhamn till Göteborg resa. Du kan förvänta dig att resa 228 km från Köpenhamn till Göteborg på en/ett buss med Oresundstag. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Köpenhamn till Göteborg kan du kolla direkt om Oresundstag biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din Oresundstag bussbiljett hos Omio och kan sedan njuta av den kommande resan mellan Köpenhamn och Göteborg!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Köpenhamn till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 55 min
  • Billigaste pris: 234 kr
  • FlixBus Antal: 4 per dag

Buss från Köpenhamn till Göteborg

Det finns ett förhållandevis stort antal bussturer att välja mellan som kör mellan Köpenhamn och Göteborg. En vanlig vardag avgår runt 8 turer per dygn, på helger går antalet upp till ungefär 20 avgångar. Sträckan mellan de båda städerna är ca 313 km och det tar mellan drygt 4 timmar och upp till lite mer än 5 timmar att åka rutten. Tillgången till service är god både på start- och ändhållplatsen med toaletter, bagageförvaring och möjligheter att inhandla mat och dryck. I nära anslutning till båda stationerna finns hotell, vandrarhem och andra nöjen.

Vilka bussbolag kör från Köpenhamn till Göteborg?

Rutten mellan Köpenhamn och Göteborg körs med buss av bussbolagen Flixbus och Nettbuss. Båda bolagen erbjuder toalett samt Wi-Fi ombord på sina bussar. Det finns även möjlighet till platsbokning. Du rekommenderas att bära handbagage med det allra viktigaste, då skrymmande bagage packas i bussarnas bagageutrymmen. 

Hur lång tid tar det med buss från Köpenhamn till Göteborg?

Resan mellan Köpenhamn och Göteborg med buss tar mellan ungefär fyra och en halv timme upp till ca fem och en halv timme i anspråk. I regel kräver rutten inga byten, men det brukar ges möjlighet till en bensträckare under resans gång. Restiderna varierar med tidigare nämnda tidsspann för båda bolagen på rutten.

Hur många bussar går det från Köpenhamn till Göteborg?

Det går ett flertal bussar mellan Köpenhamn och Göteborg varje dygn. Under vardagar går ungefär 8 avgångar dagligen, där den första avgår runt 08:00-09:00 och den sista omkring 21:00-22:00. På helger går det mellan 15-20 bussar per dygn och den första avgången går runt 07:30 och den sista runt 21:00. 

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Köpenhamn till Göteborg?

Avgångsbusshållplats: Ingerslevsgade, Köpenhamn. Bortsett från toaletter är tillgången till service begränsat på hållplatsen. För ett större serviceutbud hänvisas till närliggande Köpenhamn Hovedbangård. Där finns bl.a. butiker, toaletter, uttagsautomater och bagageförvaring. På gångavstånd från terminalen på Ingerslevsgade finns ett flertal parkeringsplatser att välja bland.

Ankomstplats: Nils Ericson Terminalen, Göteborg. Hållplatsen fungerar som central busshållplats i Göteborg och ligger i anslutning till stadens Centralstation, där det går att resa vidare med tåg och buss till flera destinationer i Sverige. Hållplatsen är fullt utrustad med service som toaletter, uttagsautomater, bagageförvaring samt gratis WiFi. Från bussterminalen går det lätt att resa vidare.

Restips: Bussar från Köpenhamn till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Göteborg.
FAQs
Bussbiljetter från Köpenhamn till Göteborg kan kosta så lite som 234 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Köpenhamn till Göteborg.
Att resa med buss från Köpenhamn till Göteborg kostar i genomsnitt 291 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Köpenhamn är runt 228 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Köpenhamn till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Köpenhamn och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Köpenhamn till Göteborg med buss ligga på 4 h 30 min.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Köpenhamn till Göteborg, kolla in direkt buss från Köpenhamn till Göteborg med FlixBus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några bussbiljetter från Köpenhamn till Göteborg som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
I genomsnitt går det finns 7 bussar om dagen från Köpenhamn till Göteborg. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Köpenhamn till Göteborg buss avgår klockan 05: 25   och sista buss från Köpenhamn till Göteborg går klockan 21: 50. Kolla de senaste busstidtabeller från Köpenhamn till Göteborg hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Om du planerar att resa med buss från Köpenhamn till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Oslo eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Göteborg från Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Köpenhamn till Göteborg och köp dina billiga bussbiljetter idag!
HemBussarBussar GöteborgBussar Köpenhamn Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk