JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
395 krÖresundståg
212 krFlixbus
2124 krSas Airways
fre
22 okt.
476 krÖresundståg
325 krVy Bus4You
2124 krSas Airways
lör
23 okt.
434 krÖresundståg
223 krFlixbus
2124 krregional jet
sön
24 okt.
535 krÖresundståg
Hitta priser
2347 krSas Airways
mån
25 okt.
321 krÖresundståg
244 krFlixbus
1649 krSas Airways
tis
26 okt.
334 krÖresundståg
302 krVy Bus4You
1649 krSas Airways
ons
27 okt.
354 krÖresundståg
302 krVy Bus4You
1166 krEurowings
tors
28 okt.
434 krÖresundståg
244 krFlixbus
1562 krSas Airways
fre
29 okt.
395 krÖresundståg
190 krFlixbus
1276 krSas Airways
lör
30 okt.
434 krÖresundståg
212 krFlixbus
1562 krregional jet
sön
31 okt.
537 krÖresundståg
Hitta priser
1562 krSas Airways
mån
1 nov.
354 krÖresundståg
224 krFlixbus
1350 krSas Airways
tis
2 nov.
354 krÖresundståg
Hitta priser
1350 krSas Airways
ons
3 nov.
354 krÖresundståg
302 krVy Bus4You
1350 krSas Airways
tors
4 nov.
354 krÖresundståg
180 krFlixbus
1084 krSas Airways
fre
5 nov.
394 krÖresundståg
189 krFlixbus
1350 krSas Airways
lör
6 nov.
434 krÖresundståg
212 krFlixbus
1563 krSas Airways
sön
7 nov.
513 krÖresundståg
336 krFlixbus
1562 krCityjet
mån
8 nov.
354 krÖresundståg
223 krFlixbus
1084 krSas Airways
tis
9 nov.
334 krÖresundståg
212 krFlixbus
1084 krSas Airways
ons
10 nov.
333 krÖresundståg
212 krFlixbus
1182 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss från Köpenhamn till Göteborg

Det finns ett förhållandevis stort antal bussturer att välja mellan som kör mellan Köpenhamn och Göteborg. En vanlig vardag avgår runt 8 turer per dygn, på helger går antalet upp till ungefär 20 avgångar. Sträckan mellan de båda städerna är ca 313 km och det tar mellan drygt 4 timmar och upp till lite mer än 5 timmar att åka rutten. Tillgången till service är god både på start- och ändhållplatsen med toaletter, bagageförvaring och möjligheter att inhandla mat och dryck. I nära anslutning till båda stationerna finns hotell, vandrarhem och andra nöjen.

Vilka bussbolag kör från Köpenhamn till Göteborg?

Rutten mellan Köpenhamn och Göteborg körs med buss av bussbolagen Flixbus och Nettbuss. Båda bolagen erbjuder toalett samt Wi-Fi ombord på sina bussar. Det finns även möjlighet till platsbokning. Du rekommenderas att bära handbagage med det allra viktigaste, då skrymmande bagage packas i bussarnas bagageutrymmen. 

Hur lång tid tar det med buss från Köpenhamn till Göteborg?

Resan mellan Köpenhamn och Göteborg med buss tar mellan ungefär fyra och en halv timme upp till ca fem och en halv timme i anspråk. I regel kräver rutten inga byten, men det brukar ges möjlighet till en bensträckare under resans gång. Restiderna varierar med tidigare nämnda tidsspann för båda bolagen på rutten.

Hur många bussar går det från Köpenhamn till Göteborg?

Det går ett flertal bussar mellan Köpenhamn och Göteborg varje dygn. Under vardagar går ungefär 8 avgångar dagligen, där den första avgår runt 08:00-09:00 och den sista omkring 21:00-22:00. På helger går det mellan 15-20 bussar per dygn och den första avgången går runt 07:30 och den sista runt 21:00. 

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Köpenhamn till Göteborg?

Avgångsbusshållplats: Ingerslevsgade, Köpenhamn. Bortsett från toaletter är tillgången till service begränsat på hållplatsen. För ett större serviceutbud hänvisas till närliggande Köpenhamn Hovedbangård. Där finns bl.a. butiker, toaletter, uttagsautomater och bagageförvaring. På gångavstånd från terminalen på Ingerslevsgade finns ett flertal parkeringsplatser att välja bland.

Ankomstplats: Nils Ericson Terminalen, Göteborg. Hållplatsen fungerar som central busshållplats i Göteborg och ligger i anslutning till stadens Centralstation, där det går att resa vidare med tåg och buss till flera destinationer i Sverige. Hållplatsen är fullt utrustad med service som toaletter, uttagsautomater, bagageförvaring samt gratis WiFi. Från bussterminalen går det lätt att resa vidare.

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Göteborg.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Köpenhamn till Göteborg?
Buss biljetter från Köpenhamn till Göteborg kan vara så billiga som 212 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Köpenhamn till Göteborg?
Buss biljetter från Köpenhamn till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 268 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Köpenhamn till Göteborg med buss?
När du reser från Köpenhamn till Göteborg med buss kan du räkna med att avståndet mellan Köpenhamn och Göteborg är ungefär 228 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Göteborg med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Göteborg buss är 4 h 25 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Köpenhamn till Göteborg.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Köpenhamn till Göteborg?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Köpenhamn till Göteborg åker de ofta från Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) i Köpenhamn och kommer fram till Gothenburg, Operan i Göteborg. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Köpenhamn och Göteborg i förväg.

Var ligger busstationer i Köpenhamn och Göteborg?

När du planerar din resa till Göteborg från Köpenhamn kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Köpenhamn är Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) som ligger 2 km från cityområdet. I Göteborg är den mest populära busstation Gothenburg, Operan som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Köpenhamn till Göteborg?
Om du letar efter billiga bussar från Köpenhamn till Göteborg kan du lita på att Nettbuss, Vy Bus4You, Flixbus, Swebus, Öresundståg eller RegioJet kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Köpenhamn och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Köpenhamn till Göteborg?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamn till Göteborg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Planerar du att resa från Köpenhamn till Göteborg med buss? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Göteborg som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Oslo eller Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Köpenhamn till Göteborg?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Köpenhamn till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13

Most popular journeys