Bussar Köpenhamn Stockholm

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Köpenhamn till Stockholm

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

753 kr

Genomsnittligt pris

753 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

22:15Köpenhamn14tim.50 13:05Stockholm, Terminalslingan
1 byte
753 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamn till Stockholm

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
08:55Köpenhamn12tim.00 20:55Stockholm, Terminalslingan
1 byte
14:15Köpenhamn16tim.00 06:15Stockholm, Terminalslingan
2 byten
17:00Köpenhamn12tim.35 05:35Stockholm, Terminalslingan
1 byte
18:27København H11tim.08 05:35Stockholms Cityterminalen
1 byte
22:15Köpenhamn14tim.50 13:05Stockholm, Terminalslingan
1 byte

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Stockholm

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

11 tim. 8 m

Genomsnittligt pris

11 tim. 54 m

Bussar per dag

3

Distans

522 km

Det är svårt att ta sig från Köpenhamn till Stockholm utan att göra minst ett byte.

18:27København H11tim.08 05:35Stockholms Cityterminalen
1 byte
1005 kr1Enkelresa
08:55Köpenhamn12tim.00 20:55Stockholm, Terminalslingan
1 byte
966 kr1Enkelresa
17:00Köpenhamn12tim.35 05:35Stockholm, Terminalslingan
1 byte
966 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Köpenhamn till Stockholm

distanceAvstånd522 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss521 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, comati, Flixbus, Öresundståg, Vy Bus4You eller Infobus

Bussresor från Köpenhamn till Stockholm är 522 km lång och tar i genomsnitt 9 h 35 min med våra partners som Vy Bus4You, comati, Flixbus, Öresundståg, Vy Bus4You eller Infobus. Normalt går det går det 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 521 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 376 kr.

Bussbolag: FlixBus, Oresundstag eller Nettbuss Express från Köpenhamn till Stockholm

FlixBus, Oresundstag eller Nettbuss Express bussar kan erbjuda dig bussbiljetter mellan Köpenhamn och Stockholm från 376 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus
Nettbuss Express
Oresundstag

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Köpenhamn och Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Tittar du efter bussar mellan Köpenhamn och Stockholm? Oresundstag är ett av de bästa bolagen att resa med på färdväg, färdvägen från Köpenhamn till Stockholm. Som officiell resepartner till Oresundstag visar Omio dig snabbt de senaste Oresundstag busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Köpenhamn till Stockholm, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Oresundstag bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Köpenhamn och Stockholm kan du snabbt se om Oresundstag biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Köpenhamn – Stockholm buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med Oresundstag!

Restips: Bussar från Köpenhamn till Stockholm

Restips: Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Stockholm.
FAQs
Bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm kan kosta så lite som 376 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Köpenhamn till Stockholm kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 521 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Köpenhamn till Stockholm? Avståndet mellan Köpenhamn och Stockholm med buss är runt 522 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm får du.
En bussresa från Köpenhamn till Stockholm har en genomsnittlig restid på 9 h 35 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köpenhamn till Stockholm så snabbt som möjligt.
Om du vill göra en direktresa med buss från Köpenhamn till Stockholm, kan du kolla upp Flixbus. Om det inte finns några direktresor från Köpenhamn till Stockholm kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att så smidigt som möjligt ta dig till Stockholm.
I genomsnitt går går det 2 bussar om dagen från Köpenhamn till Stockholm. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Köpenhamn till Stockholm buss avgår klockan 05: 25   och sista buss från Köpenhamn till Stockholm går klockan 21: 48. Kolla de senaste busstidtabeller från Köpenhamn till Stockholm hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamn till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Köpenhamn till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Oslo, Göteborg eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stockholm från Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Köpenhamn till Stockholm och köp dina billiga bussbiljetter idag!
HemBussarBussar StockholmBussar Köpenhamn Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk