Bussar Köpenhamn Stockholm

De billigaste bussarna från Köpenhamn till Stockholm

Visar tider och priser för 17 maj

Billigast

694 kr

Genomsnittligt pris

694 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:35Köpenhamn12tim.55 21:30Stockholm, Terminalslingan
1 byte
694 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamn till Stockholm

Visar bussar för imorgon, tisdag 17 maj
08:35Köpenhamn12tim.55 21:30Stockholm, Terminalslingan
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
17 maj
ons
18 maj
tors
19 maj
fre
20 maj
lör
21 maj
sön
22 maj
mån
23 maj
tis
24 maj
ons
25 maj
tors
26 maj
fre
27 maj
lör
28 maj
sön
29 maj
mån
30 maj
tis
31 maj
ons
01 juni
tors
02 juni
fre
03 juni
lör
04 juni
sön
05 juni
mån
06 juni

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Stockholm

Visar tider och priser för 17 maj

Snabbaste resan

12 tim. 55 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 55 m

Bussar per dag

1

Distans

522 km

Det är svårt att ta sig från Köpenhamn till Stockholm utan att göra minst ett byte.

Snabbast
08:35Köpenhamn12tim.55 21:30Stockholm, Terminalslingan
1 byte
694 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Köpenhamn till Stockholm

distanceAvstånd522 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss572 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You, Infobus, Vy Bus4You, comati, SL, Öresundståg, SJ eller Flixbus

Bussar från Köpenhamn till Stockholm är rutt 522 km lång och tar i genomsnitt 9 h 35 min med våra partner som Vy Bus4You, Infobus, Vy Bus4You, comati, SL, Öresundståg, SJ eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 572 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 467 kr. Resande avreser oftast från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: FlixBus eller Nettbuss Express från Köpenhamn till Stockholm

FlixBus eller Nettbuss Express bussar kan erbjuda dig mellan Köpenhamn och Stockholm från 467 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

Nettbuss Express
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Köpenhamn till Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Planerar du att resa mellan Köpenhamn och Stockholm? Varför inte ta en/ett buss med Nettbuss Express? Omio kan visa dig gällande Nettbuss Express buss tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Köpenhamn till Stockholm bussar, allt på en plats. På Nettbuss Express buss kan du räkna med att resa mellan Köpenhamn och Stockholm. Om du använder Omios app för att leta efter bussar mellan Köpenhamn och Stockholm kan du snabbt se om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta Nettbuss Express buss från Köpenhamn till Stockholm, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga buss biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Köpenhamn till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Stockholm.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Stockholm från Köpenhamn är med buss och det kan kosta så lite som 467 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Köpenhamn till Stockholm.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 572 kr för att ta buss från Köpenhamn till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Stockholm från Köpenhamn.
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Köpenhamn är runt 522 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Köpenhamn till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Den genomsnittliga restiden med buss från Köpenhamn till Stockholm är 9 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Köpenhamn till Stockholm.

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Köpenhamn till Stockholm åker de ofta från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) i Köpenhamn och kommer fram till Stockholm, Terminalslingan i Stockholm. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Köpenhamn och Stockholm i förväg.

När du planerar din resa till Stockholm från Köpenhamn kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Köpenhamn är København, Ny Ellebjerg St. (togbus) som ligger 5.8 km från cityområdet. I Stockholm är den mest populära busstation Stockholm, Terminalslingan som ligger 1.5 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Köpenhamn till Stockholm med buss. När du ska åka till Stockholm från Köpenhamn kan du resa med Vy Bus4You, Infobus, Vy Bus4You, comati, SL, Öresundståg, SJ eller Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Köpenhamn till Stockholm eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Köpenhamn till Stockholm, kan du kolla upp Flixbus. Om det inte finns några direktresor från Köpenhamn till Stockholm kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Stockholm.
Första Köpenhamn to Stockholm buss avgår klockan 05: 25   och sista buss från Köpenhamn till Stockholm går klockan 23: 20. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Köpenhamn till Stockholm hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köpenhamn till Stockholm med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köpenhamn till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Oslo, Göteborg eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Köpenhamn till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Köpenhamn till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk