Bussar Köpenhamn Stockholm

De billigaste bussarna från Köpenhamn till Stockholm

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

696 kr

Genomsnittligt pris

696 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
08:35Köpenhamn12tim.10 20:45Stockholm, Terminalslingan
1 byte
696 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamn till Stockholm

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
08:35Köpenhamn12tim.10 20:45Stockholm, Terminalslingan
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till Stockholm

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

12 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

12 tim. 10 m

Bussar per dag

1

Distans

522 km

Det är svårt att ta sig från Köpenhamn till Stockholm utan att göra minst ett byte.

08:35Köpenhamn12tim.10 20:45Stockholm, Terminalslingan
1 byte
696 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Köpenhamn till Stockholm

distanceAvstånd522 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss656 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You, Infobus, Vy Bus4You, comati, SL, Öresundståg, SJ eller Flixbus

Bussresor från Köpenhamn till Stockholm är 522 km lång och tar i genomsnitt 9 h 25 min med våra partners som Vy Bus4You, Infobus, Vy Bus4You, comati, SL, Öresundståg, SJ eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 656 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 506 kr. Resande åker oftast från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Nettbuss Express, FlixBus eller Oresundstag från Köpenhamn till Stockholm

För så lite som 506 kr kan du resa med buss från Köpenhamn till Stockholm med Nettbuss Express, FlixBus eller Oresundstag. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg, färdvägen.

FlixBus
Oresundstag
Nettbuss Express

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Spara tid och pengar genom att söka och boka din Oresundstag buss mellan Köpenhamn och Stockholm online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Oresundstag buss mellan Köpenhamn och Stockholm kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Oresundstag busstidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt mellan Köpenhamn och Stockholm samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig bussbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Köpenhamn till Stockholm, kan du kolla direkt om Oresundstag biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Oresundstag Köpenhamn till Stockholm bussbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Köpenhamn till Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Hitta billiga biljetter till Nettbuss Express bussar mellan Köpenhamn och Stockholm hos Omio. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Köpenhamn till Stockholm buss tidtabellen från Nettbuss Express, de senaste erbjudandena om tillgängliga bussbiljetter och annan reseinformation för färdväg, färdvägen mellan Köpenhamn och Stockholm, exempelvis upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar mellan Köpenhamn och Stockholm i Omios app kan du se om tillgängliga biljetter till Nettbuss Express bussar är mobilbiljetter som gör det bekvämt för dig att resa utan papper. Kolla Nettbuss Express buss tidtabell efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Stockholm från Köpenhamn och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och se fram emot din kommande buss från Köpenhamn till Stockholm med Nettbuss Express!

Restips: Bussar från Köpenhamn till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Stockholm.
FAQs
Bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm kan kosta så lite som 507 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm.
Bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm brukar ha ett genomsnittspris på 657 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en bussbiljett från Köpenhamn till Stockholm? Avståndet mellan Köpenhamn och Stockholm med buss är runt 522 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Köpenhamn till Stockholm får du.
En bussresa från Köpenhamn till Stockholm har en genomsnittlig restid på 9 h 25 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köpenhamn till Stockholm så snabbt som möjligt.

Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Köpenhamn åker från København, Ny Ellebjerg St. (togbus) och anländer till Stockholm, Terminalslingan i Stockholm.

Om du planerar att resa med buss från Köpenhamn kan du räkna med att åka 5.8 km från centrum till den busstation som är mest populär, København, Ny Ellebjerg St. (togbus). När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 1.5 km från Stockholm, Terminalslingan till centrum.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners tar dig från Köpenhamn till Stockholm med buss. När du ska åka till Stockholm från Köpenhamn kan du resa med Vy Bus4You, Infobus, Vy Bus4You, comati, SL, Öresundståg, SJ eller Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla flera tillgängliga bussbolag för resor från Köpenhamn till Stockholm eftersom de kan skilja sig åt när det gäller bekvämligheter.
Om du letar efter en direktresa från Köpenhamn till Stockholm kan du köpa dina bussbiljetter från Flixbus för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Första Köpenhamn till Stockholm buss avgår klockan 06: 05   och sista buss från Köpenhamn till Stockholm går klockan 22: 20. Kolla de senaste busstidtabeller från Köpenhamn till Stockholm hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Köpenhamn till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din bussresa från Köpenhamn till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Oslo, Göteborg eller Malmö. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Oslo, Göteborg eller Malmö kan Omio hjälpa dig!
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stockholm från Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Köpenhamn till Stockholm och köp dina billiga bussbiljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk