Bussar Köpenhamn London

De billigaste bussarna från Köpenhamn till London

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

1072 kr

Genomsnittligt pris

1258 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
14:45Köpenhamn29tim.40 20:25London
0 byten
1072 kr1Enkelresa
Flixbus
19:55Köpenhamn35tim.10 07:05London
0 byten
1444 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamn till London

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
Flixbus
14:45Köpenhamn29tim.40 20:25London
0 byten
Flixbus
19:55Köpenhamn35tim.10 07:05London
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Köpenhamn till London

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

1d 5 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

1d 8 tim. 25 m

Bussar per dag

2

Distans

955 km

Av 2 bussar som avgår från Köpenhamn till London dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
14:45Köpenhamn29tim.40 20:25London
0 byten
1072 kr1Enkelresa
Flixbus
19:55Köpenhamn35tim.10 07:05London
0 byten
1444 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i London?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Köpenhamn till London

distanceAvstånd955 km
durationGenomsnittlig restid med buss30 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 657 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Köpenhamn till London är färdväg 955 km lång och tar i genomsnitt 30 h 30 min med våra partner som Flixbus. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 110 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 657 kr.

Bussbolag: FlixBus från Köpenhamn till London

Res från Köpenhamn till London från 1 110 kr med Omios buss partner FlixBus! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär rutt för dig.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Köpenhamn till London

Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to London.
FAQs
Buss biljetter från Köpenhamn till London kan kosta så lite som 1 110 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Köpenhamn till London.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 657 kr för att ta buss från Köpenhamn till London. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till London från Köpenhamn.
När du reser från Köpenhamn till London med buss kan du räkna med att avståndet mellan Köpenhamn och London är ungefär 955 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till London med buss är 30 h 30 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Köpenhamn till London.
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Köpenhamn till London kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Köpenhamn och London för att se vilka bekvämligheter de har.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Köpenhamn till London är 2 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Köpenhamn till London går klockan 14: 45. Den/Det sista buss som avgår från Köpenhamn till London går klockan 19: 55. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Köpenhamn till London med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Köpenhamn och London. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Köpenhamn till London så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Köpenhamn till London reser vidare från London. Många väljer att fortsätta resan till från London till närliggande destinationer som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Köpenhamn till London utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Köpenhamn till London. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

London

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk