Bussar Madrid London

De billigaste bussarna från Madrid till London

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

2644 kr

Genomsnittligt pris

2644 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
18:4525tim.50
Madrid
19:35London
2644 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Madrid till London

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
18:4525tim.50
Madrid
19:35London
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Madrid till London

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1d 1 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

1d 1 tim. 50 m

Bussar per dag

1

Distans

1264 km

Det är svårt att ta sig från Madrid till London utan att göra minst ett byte.

Snabbast
18:4525tim.50
Madrid
19:35London
2644 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i London?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till London

distanceAvstånd1263 km
durationGenomsnittlig restid med buss25 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss2 345 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Flixbus eller Alsa

Bussresor från Madrid till London är 1263 km lång och tar i genomsnitt 25 h 50 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Flixbus eller Alsa. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 2 345 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 1 709 kr.

Bussbolag: FlixBus, Alsa eller BlaBlaCar Bus från Madrid till London

Köp dina officiella FlixBus, Alsa eller BlaBlaCar Bus bussbiljetter från Madrid till London från 1 709 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest populär resa.

BlaBlaCar Bus
Alsa
FlixBus

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Madrid till London

Restips: Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to London.
FAQs
Bussbiljetter från Madrid till London kan kosta så lite som 1 709 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Madrid till London.
Bussbiljetter till London från Madrid kostar 2 345 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Madrid till London och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Funderar du på att boka en bussbiljett från Madrid till London? Avståndet mellan Madrid och London med buss är runt 1263 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Madrid till London får du.
Den genomsnittliga restiden med buss från Madrid till London är 25 h 50 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina bussbiljetter från Madrid till London.
Den/Det tidigaste buss för denna resa avgår från Madrid klockan 14: 40. Den/det sista buss lämnar Madrid klockan 19: 10. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Madrid till London och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Madrid till London med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till London besöker ofta även Paris, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan London och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Madrid till London utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Madrid till London. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk