JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
390 krSnälltåget
509 krFlixbus
1557 krSas Airways
sön
23 jan.
500 krSnälltåget
517 krFlixbus
1134 krEurowings
mån
24 jan.
393 krSnälltåget
476 krFlixbus
1771 krNorwegian Air Shuttle
tis
25 jan.
366 krSnälltåget
Hitta priser
1655 krNorwegian Air Shuttle
ons
26 jan.
390 krSnälltåget
Hitta priser
1655 krNorwegian Air Shuttle
tors
27 jan.
438 krSJ
553 krFlixbus
1491 krNorwegian Air Shuttle
fre
28 jan.
497 krSnälltåget
443 krFlixbus
1403 krNorwegian Air Shuttle
lör
29 jan.
285 krSnälltåget
476 krFlixbus
1493 krNorwegian Air Shuttle
sön
30 jan.
608 krSnälltåget
443 krFlixbus
1145 krEurowings
mån
31 jan.
393 krSnälltåget
432 krFlixbus
1421 krNorwegian Air Shuttle
tis
1 feb.
287 krSnälltåget
Hitta priser
1419 krNorwegian Air Shuttle
ons
2 feb.
287 krSnälltåget
Hitta priser
1417 krNorwegian Air Shuttle
tors
3 feb.
393 krSnälltåget
476 krFlixbus
1008 krNorwegian Air Shuttle
fre
4 feb.
463 krSJ
420 krFlixbus
588 krNorwegian Air Shuttle
lör
5 feb.
286 krSnälltåget
498 krFlixbus
971 krSas Airways
sön
6 feb.
393 krSnälltåget
420 krFlixbus
588 krNorwegian Air Shuttle
mån
7 feb.
287 krSnälltåget
372 krFlixbus
587 krNorwegian Air Shuttle
tis
8 feb.
286 krSnälltåget
Hitta priser
584 krNorwegian Air Shuttle
ons
9 feb.
287 krSnälltåget
Hitta priser
588 krNorwegian Air Shuttle
tors
10 feb.
337 krSJ
420 krFlixbus
588 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Stockholm och Köpenhamn

distanceAvstånd522 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 524 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle eller Sas Airways

Flyg från Stockholm till Köpenhamn är resa 522 km lång och tar i genomsnitt 1 h 10 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 134 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 524 kr. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Københavns Lufthavn.

Flyg från Stockholm till Köpenhamn

Resan från Stockholm till Köpenhamn med flyg tar inte mer än timme och du kan snart se fram emot att välkomnas av den gemytliga danska stämningen. Strosa på Ströget och njut av lugnet. Som flygresenär kan du välja att resa till Köpenhamn från såväl Bromma flygplats som från Arlanda. Flygen går dygnet runt årets alla dagar. Du kan givetvis även välja mellan flera olika flygbolag som trafikerar rutten. Det stora utbudet av flygbiljetter gör dessutom att det är enkelt att hitta billiga flygbiljetter. Flexibiliteten är med andra ord stor oavsett om du ska till Köpenhamn för en semester eller på en affärsresa.

Flyg från Stockholm till Köpenhamn - mer information

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats. Flygplatsen är belägen cirka 4,2 mil från Stockholm city och avståndet till Uppsala centrum är cirka 3,6 mil. Kör du bil till Arlanda från Stockholm följer du E4:an norrut och skyltning mot flygplatsen finns på vägen. Kommer du från Uppsala följer du E4:an söderut. Det avgår även expresståg samt flygbussar från Stockholm centrum till Arlanda. Ett annat alternativ är att välja att åka taxi till flygplatsen. På Stockholm Arlanda Airport finns ett stort utbud av restauranger, kaféer och butiker för dig som vill shoppa innan avfärd.

Bromma flygplats är Sveriges tredje största. Den ligger cirka 7 kilometer från Stockholm centrum. Åker du dit med bil följer du skyltningen via Ulvsundavägen. Ett prisvärt alternativ är att ta flygbuss eller resa med kollektivtrafiken till Bromma Stockholm Airport.

 

Ankomsten i Köpenhamn

Kastrups flygplats, eller Copenhagen Airport, är Köpenhamns internationella flygplats och även Skandinaviens största flygplats. Varje år passerar hela 20 miljoner passagerare flygplatsen. Den är belägen i Tårnby kommun som ligger 8 km sydost om Köpenhamn centrum. Avståndet härifrån till Malmö är bara 32 kilometer. På flygplatsen finns ett stort utbud av modebutiker liksom taxfreeshopping. Avstånden mellan de tre sammanbyggda terminalerna är relativt kort och flygplatsen är direkt ansluten till tågstationen där du kan hoppa på Öresundstågen. Flygplatsen har smidiga landförbindelser med resten av Danmark liksom med södra Sverige. Med kollektivtrafiken tar du dig lätt in till centrala Köpenhamn efter att ha landat, antingen med tåg eller med metro.

Att se och göra i Köpenhamn

I Köpenhamn finns mycket att se och uppleva. Ett måste för både stora och små är så klart att roa sig med en åktur på Tivoli. Missa inte heller mysiga Nyhavn där restaurangerna och barerna är många. Vad sägs om Danmarks nationalrätt, ett smörrebröd? Är det modeshopping som lockar hittar du allt från lyxiga butiker till rolig vintage och loppmarknader i huvudstaden. Eller varför inte passa på att besöka inredningsbutiker och köpa dansk design till hemmet? Du som gillar att shoppa måste givetvis även bege dig till Ströget som faktiskt är en av världens längsta gågator. Välkommen till vårt härliga grannland Danmark!

Resetips: Flyg från Stockholm till Köpenhamn

Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Köpenhamn.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till Köpenhamn vara?

Flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn kan kosta så lite som 1 134 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn.

Hur mycket kostar flyg från Stockholm till Köpenhamn i genomsnitt?

Flyg biljetter till Köpenhamn från Stockholm kostar 1 524 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Köpenhamn och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är avståndet från Stockholm till Köpenhamn när man åker med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Köpenhamn? Avståndet mellan Stockholm och Köpenhamn med flyg är runt 522 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn kan du få.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Köpenhamn?

En flyg resa från Stockholm till Köpenhamn har en genomsnittlig restid på 1 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Köpenhamn så snabbt som möjligt.

Vilken är den mest använda flygplatser i Köpenhamn och i Stockholm?

När man reser med flyg från Stockholm till Köpenhamn kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer till Köpenhamn på Københavns Lufthavn.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Stockholm och Köpenhamn?

Om du planerar att ta en flyg från Stockholm kan du räkna med att resa 36.4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Stockholm Arlanda Airport. När du kommer fram till Köpenhamn med flyg kan du räkna med att resa 7.4 km från den populära Københavns Lufthavn till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Stockholm till Köpenhamn?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Stockholm till Köpenhamn med flyg. När du ska åka till Köpenhamn från Stockholm kan du resa med Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Stockholm till Köpenhamn eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Stockholm till Köpenhamn om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med flyg från Stockholm till Köpenhamn reser vidare från Köpenhamn. Många väljer att fortsätta resan från Köpenhamn till närliggande destinationer som Berlin, Hamburg eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som planerar en resa till Köpenhamn med flyg reser ofta även till ställen som Berlin, Hamburg eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter