JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
28 sep.
496 krSnälltåget
706 krVy Bus4You
918 krNorwegian Air Shuttle
ons
29 sep.
495 krSnälltåget
627 krFlixbus
829 krNorwegian Air Shuttle
tors
30 sep.
603 krSnälltåget
583 krFlixbus
771 krNorwegian Air Shuttle
fre
1 okt.
752 krSJ
493 krFlixbus
714 krNorwegian Air Shuttle
lör
2 okt.
602 krSnälltåget
437 krFlixbus
771 krNorwegian Air Shuttle
sön
3 okt.
1177 krSJ
493 krFlixbus
1072 krSas Airways
mån
4 okt.
496 krSnälltåget
436 krFlixbus
633 krNorwegian Air Shuttle
tis
5 okt.
390 krSnälltåget
707 krVy Bus4You
485 krNorwegian Air Shuttle
ons
6 okt.
487 krSJ
559 krFlixbus
486 krNorwegian Air Shuttle
tors
7 okt.
391 krSnälltåget
583 krFlixbus
633 krNorwegian Air Shuttle
fre
8 okt.
602 krSnälltåget
420 krFlixbus
633 krNorwegian Air Shuttle
lör
9 okt.
390 krSnälltåget
388 krFlixbus
633 krNorwegian Air Shuttle
sön
10 okt.
708 krSnälltåget
456 krFlixbus
919 krNorwegian Air Shuttle
mån
11 okt.
496 krSnälltåget
415 krFlixbus
486 krNorwegian Air Shuttle
tis
12 okt.
285 krSnälltåget
684 krVy Bus4You
633 krNorwegian Air Shuttle
ons
13 okt.
487 krSJ
559 krFlixbus
485 krNorwegian Air Shuttle
tors
14 okt.
391 krSnälltåget
570 krFlixbus
485 krNorwegian Air Shuttle
fre
15 okt.
496 krSnälltåget
388 krFlixbus
633 krNorwegian Air Shuttle
lör
16 okt.
390 krSnälltåget
382 krFlixbus
633 krNorwegian Air Shuttle
sön
17 okt.
642 krSJ
388 krFlixbus
771 krNorwegian Air Shuttle
mån
18 okt.
Hitta priser
403 krFlixbus
485 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Stockholm till Köpenhamn

Resan från Stockholm till Köpenhamn med flyg tar inte mer än timme och du kan snart se fram emot att välkomnas av den gemytliga danska stämningen. Strosa på Ströget och njut av lugnet. Som flygresenär kan du välja att resa till Köpenhamn från såväl Bromma flygplats som från Arlanda. Flygen går dygnet runt årets alla dagar. Du kan givetvis även välja mellan flera olika flygbolag som trafikerar rutten. Det stora utbudet av flygbiljetter gör dessutom att det är enkelt att hitta billiga flygbiljetter. Flexibiliteten är med andra ord stor oavsett om du ska till Köpenhamn för en semester eller på en affärsresa.

Flyg från Stockholm till Köpenhamn - mer information

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats. Flygplatsen är belägen cirka 4,2 mil från Stockholm city och avståndet till Uppsala centrum är cirka 3,6 mil. Kör du bil till Arlanda från Stockholm följer du E4:an norrut och skyltning mot flygplatsen finns på vägen. Kommer du från Uppsala följer du E4:an söderut. Det avgår även expresståg samt flygbussar från Stockholm centrum till Arlanda. Ett annat alternativ är att välja att åka taxi till flygplatsen. På Stockholm Arlanda Airport finns ett stort utbud av restauranger, kaféer och butiker för dig som vill shoppa innan avfärd.

Bromma flygplats är Sveriges tredje största. Den ligger cirka 7 kilometer från Stockholm centrum. Åker du dit med bil följer du skyltningen via Ulvsundavägen. Ett prisvärt alternativ är att ta flygbuss eller resa med kollektivtrafiken till Bromma Stockholm Airport.

 

Ankomsten i Köpenhamn

Kastrups flygplats, eller Copenhagen Airport, är Köpenhamns internationella flygplats och även Skandinaviens största flygplats. Varje år passerar hela 20 miljoner passagerare flygplatsen. Den är belägen i Tårnby kommun som ligger 8 km sydost om Köpenhamn centrum. Avståndet härifrån till Malmö är bara 32 kilometer. På flygplatsen finns ett stort utbud av modebutiker liksom taxfreeshopping. Avstånden mellan de tre sammanbyggda terminalerna är relativt kort och flygplatsen är direkt ansluten till tågstationen där du kan hoppa på Öresundstågen. Flygplatsen har smidiga landförbindelser med resten av Danmark liksom med södra Sverige. Med kollektivtrafiken tar du dig lätt in till centrala Köpenhamn efter att ha landat, antingen med tåg eller med metro.

Att se och göra i Köpenhamn

I Köpenhamn finns mycket att se och uppleva. Ett måste för både stora och små är så klart att roa sig med en åktur på Tivoli. Missa inte heller mysiga Nyhavn där restaurangerna och barerna är många. Vad sägs om Danmarks nationalrätt, ett smörrebröd? Är det modeshopping som lockar hittar du allt från lyxiga butiker till rolig vintage och loppmarknader i huvudstaden. Eller varför inte passa på att besöka inredningsbutiker och köpa dansk design till hemmet? Du som gillar att shoppa måste givetvis även bege dig till Ströget som faktiskt är en av världens längsta gågator. Välkommen till vårt härliga grannland Danmark!

Resetips

Flyg från Stockholm till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Köpenhamn.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Stockholm till Köpenhamn?
Det billigaste sättet att ta sig till Köpenhamn från Stockholm är genom flyg och det kan kosta så lite som 633 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Stockholm till Köpenhamn ligga på?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 815 kr för att ta flyg från Stockholm till Köpenhamn. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köpenhamn från Stockholm.
Hur långt är avståndet mellan Stockholm och Köpenhamn när man reser med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Köpenhamn kommer sträckan att ligga på cirka 522 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Köpenhamn med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Stockholm och Köpenhamn. På ett ungefär kan resan från Stockholm till Köpenhamn med flyg ligga på 1 h 10 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Köpenhamn och i Stockholm?

Innan du börjar planera din resa från Stockholm till Köpenhamn är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Stockholm åker från Stockholm Arlanda Airport och landar på Københavns Lufthavn i Köpenhamn.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Stockholm och Köpenhamn?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Stockholm cirka 36 km från cityområdet. Den flygplats i Köpenhamn som är mest populär bland resenärer är Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Stockholm till Köpenhamn med flyg?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Stockholm till Köpenhamn med flyg. När du ska åka till Köpenhamn från Stockholm kan du resa med Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Stockholm till Köpenhamn eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från Stockholm till Köpenhamn utan transfer emellan?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Stockholm till Köpenhamn, kan du kolla upp Norwegian Air Shuttle eller Sas Airways. Om det inte finns några direktresor från Stockholm till Köpenhamn kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Köpenhamn.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Stockholm till Köpenhamn?
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Köpenhamn kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Planerar du att resa från Stockholm till Köpenhamn med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Köpenhamn som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg till Köpenhamn besöker ofta även Berlin, Hamburg eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter