Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

Wed, Jun 16
Totalt pris 1 nights, 1 adults
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
16 juni
752 krSJ
Hitta priser
2610 krSas Airways
tors
17 juni
981 krSJ
Hitta priser
2610 krSas Airways
fre
18 juni
Hitta priser
Hitta priser
2289 krSas Airways
lör
19 juni
844 krSJ
Hitta priser
2021 krSas Airways
sön
20 juni
716 krSJ
Hitta priser
2021 krSas Airways
mån
21 juni
844 krSJ
Hitta priser
1335 krSas Airways
tis
22 juni
961 krSJ
Hitta priser
2584 krSas Airways
ons
23 juni
Hitta priser
Hitta priser
2289 krCityjet
tors
24 juni
Hitta priser
470 krFlixbus
1657 krSas Airways
fre
25 juni
1124 krSJ
730 krFlixbus
2021 krSas Airways
lör
26 juni
334 krSJ
470 krFlixbus
1657 krregional jet
sön
27 juni
334 krSJ
494 krFlixbus
859 krSas Airways
mån
28 juni
753 krSJ
494 krFlixbus
684 kr
tis
29 juni
752 krSJ
Hitta priser
683 kr
ons
30 juni
753 krSJ
Hitta priser
685 kr
tors
1 juli
752 krSJ
Hitta priser
607 kr
fre
2 juli
Hitta priser
470 krFlixbus
468 kr
lör
3 juli
661 krSJ
470 krFlixbus
859 krSas Airways
sön
4 juli
1017 krSJ
470 krFlixbus
609 kr
mån
5 juli
925 krSJ
470 krFlixbus
467 kr
flight

Resesammanfattning

Stockholm till Köpenhamn flyginformation

Genomsnittlig flygtid
1 timmar 28 minuter
Pris flyg:844 kr
Flyg avgår från:Stockholm
Flyg anländer i:Köpenhamn
Distans:522 km
Flygbolag:, regional jet, Cityjet, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways

Flyg från Stockholm till Köpenhamn

Resan från Stockholm till Köpenhamn med flyg tar inte mer än timme och du kan snart se fram emot att välkomnas av den gemytliga danska stämningen. Strosa på Ströget och njut av lugnet. Som flygresenär kan du välja att resa till Köpenhamn från såväl Bromma flygplats som från Arlanda. Flygen går dygnet runt årets alla dagar. Du kan givetvis även välja mellan flera olika flygbolag som trafikerar rutten. Det stora utbudet av flygbiljetter gör dessutom att det är enkelt att hitta billiga flygbiljetter. Flexibiliteten är med andra ord stor oavsett om du ska till Köpenhamn för en semester eller på en affärsresa.

Flyg från Stockholm till Köpenhamn - mer information

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats. Flygplatsen är belägen cirka 4,2 mil från Stockholm city och avståndet till Uppsala centrum är cirka 3,6 mil. Kör du bil till Arlanda från Stockholm följer du E4:an norrut och skyltning mot flygplatsen finns på vägen. Kommer du från Uppsala följer du E4:an söderut. Det avgår även expresståg samt flygbussar från Stockholm centrum till Arlanda. Ett annat alternativ är att välja att åka taxi till flygplatsen. På Stockholm Arlanda Airport finns ett stort utbud av restauranger, kaféer och butiker för dig som vill shoppa innan avfärd.

Bromma flygplats är Sveriges tredje största. Den ligger cirka 7 kilometer från Stockholm centrum. Åker du dit med bil följer du skyltningen via Ulvsundavägen. Ett prisvärt alternativ är att ta flygbuss eller resa med kollektivtrafiken till Bromma Stockholm Airport.

 

Ankomsten i Köpenhamn

Kastrups flygplats, eller Copenhagen Airport, är Köpenhamns internationella flygplats och även Skandinaviens största flygplats. Varje år passerar hela 20 miljoner passagerare flygplatsen. Den är belägen i Tårnby kommun som ligger 8 km sydost om Köpenhamn centrum. Avståndet härifrån till Malmö är bara 32 kilometer. På flygplatsen finns ett stort utbud av modebutiker liksom taxfreeshopping. Avstånden mellan de tre sammanbyggda terminalerna är relativt kort och flygplatsen är direkt ansluten till tågstationen där du kan hoppa på Öresundstågen. Flygplatsen har smidiga landförbindelser med resten av Danmark liksom med södra Sverige. Med kollektivtrafiken tar du dig lätt in till centrala Köpenhamn efter att ha landat, antingen med tåg eller med metro.

Att se och göra i Köpenhamn

I Köpenhamn finns mycket att se och uppleva. Ett måste för både stora och små är så klart att roa sig med en åktur på Tivoli. Missa inte heller mysiga Nyhavn där restaurangerna och barerna är många. Vad sägs om Danmarks nationalrätt, ett smörrebröd? Är det modeshopping som lockar hittar du allt från lyxiga butiker till rolig vintage och loppmarknader i huvudstaden. Eller varför inte passa på att besöka inredningsbutiker och köpa dansk design till hemmet? Du som gillar att shoppa måste givetvis även bege dig till Ströget som faktiskt är en av världens längsta gågator. Välkommen till vårt härliga grannland Danmark!

Resetips

Flyg från Stockholm till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Köpenhamn.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn?
Flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn kan kosta så lite som 1 335 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn.
Hur mycket kostar flyg från Stockholm till Köpenhamn i genomsnitt?
Flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn brukar ha ett genomsnittspris på 2 260 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Stockholm till Köpenhamn med flyg?
När du reser med flyg från Stockholm till Köpenhamn kommer sträckan att ligga på cirka 522 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar flyg från Stockholm till Köpenhamn?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Stockholm till Köpenhamn är 1 h 10 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn.
Jag ska snart resa till Köpenhamn från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Stockholm till Köpenhamn är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Stockholm åker från Stockholm Arlanda Airport och landar på Københavns Lufthavn i Köpenhamn.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Stockholm och i Köpenhamn?

Du kan ta en flyg från Stockholm på Stockholm Arlanda Airport som ligger 0 km från cityområdet. När du kommer fram till Köpenhamn med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Københavns Lufthavn som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Stockholm och Köpenhamn?
När du ska boka en resa med flyg från Stockholm till Köpenhamn kan du lita på att Norwegian Air Shuttle eller SAS erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Köpenhamn och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Finns det några billiga direkta flyg resor till Köpenhamn från Stockholm?
Om du letar efter en direkt resa från Stockholm till Köpenhamn kan du köpa dina flyg biljetter från Sas Airways för att komma till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Stockholm till Köpenhamn?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Stockholm till Köpenhamn med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Jag vill resa med flyg från Stockholm till Köpenhamn. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Köpenhamn?
Många av våra kunder som reser med flyg från Stockholm till Köpenhamn reser vidare från Köpenhamn. Många väljer att fortsätta resan till från Köpenhamn till närliggande destinationer som Berlin, Hamburg eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter