JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
3932 krTAP Portugal
sön
24 okt.
6117 krLuxair
mån
25 okt.
5440 krLuxair
tis
26 okt.
4488 krTransavia Airlines
ons
27 okt.
4488 krKLM
tors
28 okt.
3048 krKLM
fre
29 okt.
3932 krTAP Portugal
lör
30 okt.
2251 krSas Airways
sön
31 okt.
2762 krVueling
mån
1 nov.
3630 krVueling
tis
2 nov.
3048 krKLM
ons
3 nov.
1496 krIberia
tors
4 nov.
1612 krVueling
fre
5 nov.
3392 krVueling
lör
6 nov.
3048 krKLM
sön
7 nov.
2921 krVueling
mån
8 nov.
3048 krKLM
tis
9 nov.
1260 krTransavia Airlines
ons
10 nov.
1323 krVueling
tors
11 nov.
1323 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Lissabon till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lissabon to Köpenhamn.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Lissabon till Köpenhamn med flyg?
Flyg biljetter från Lissabon till Köpenhamn kan vara så billiga som 3 049 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Lissabon till Köpenhamn?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 4 708 kr för att ta flyg från Lissabon till Köpenhamn. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köpenhamn från Lissabon.
Hur långt är avståndet mellan Lissabon och Köpenhamn när man reser med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Köpenhamn till Lissabon är runt 2477 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Lissabon till Köpenhamn är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar flyg från Lissabon till Köpenhamn?
En flyg resa från Lissabon till Köpenhamn har en genomsnittlig resetid på 3 h 35 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Lissabon till Köpenhamn så snabbt som möjligt.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Lissabon till Köpenhamn?

När man reser med flyg från Lissabon till Köpenhamn kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Lissabon på Lisbon Portela Airport och de flesta anländer i Köpenhamn på Københavns Lufthavn.

Vart ligger flygplatser i Lissabon och i Köpenhamn?

När du åker från Lissabon kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Lisbon Portela Airport och ligger 5 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Köpenhamn kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Köpenhamn är Københavns Lufthavn och ligger 7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Lissabon till Köpenhamn?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Lissabon till Köpenhamn med flyg. När du ska åka till Köpenhamn från Lissabon kan du resa med TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, KLM, Vueling eller Brussels Airlines. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Lissabon till Köpenhamn eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg biljetter från Lissabon till Köpenhamn?
Om du planerar att resa med flyg från Lissabon till Köpenhamn kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Köpenhamn från Lissabon med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Köpenhamn?
Många resenärer som anländer i Köpenhamn med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Berlin eller Hamburg från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter