JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
241 krFlixbus
Hitta priser
sön
5 dec.
274 krFlixbus
413 krRyanair
mån
6 dec.
274 krFlixbus
404 krRyanair
tis
7 dec.
494 krAlsa
941 kreasyJet
ons
8 dec.
450 krAlsa
1306 krRyanair
tors
9 dec.
274 krFlixbus
776 kreasyJet
fre
10 dec.
219 krGipsyy
480 krRyanair
lör
11 dec.
165 krFlixbus
485 kreasyJet
sön
12 dec.
219 krFlixbus
661 kreasyJet
mån
13 dec.
209 krAlsa
327 krRyanair
tis
14 dec.
165 krAlsa
299 kreasyJet
ons
15 dec.
241 krFlixbus
147 krRyanair
tors
16 dec.
821 krEurolines Switzerland
Hitta priser
fre
17 dec.
219 krGipsyy
327 krRyanair
lör
18 dec.
165 krFlixbus
422 krAir Europa
sön
19 dec.
274 krFlixbus
327 krRyanair
mån
20 dec.
165 krFlixbus
169 krRyanair
tis
21 dec.
165 krAlsa
272 kreasyJet
ons
22 dec.
241 krFlixbus
169 krRyanair
tors
23 dec.
219 krGipsyy
310 kreasyJet
fre
24 dec.
219 krFlixbus
250 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Lissabon och Madrid

distanceAvstånd502 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg688 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet, TAP Portugal, Air Europa, Iberia, PGA-Portugalia Airlines, Air Nostrum, White Airways eller Vueling

Flyg från Lissabon till Madrid är rutt 502 km lång och tar i genomsnitt 1 h 15 min med våra partner som easyJet, TAP Portugal, Air Europa, Iberia, PGA-Portugalia Airlines, Air Nostrum, White Airways eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 688 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 404 kr. Passagerare flyger oftast från Lisbon Portela Airport och landar på Madrid Barajas Airport.

Resetips

Flyg från Lissabon till Madrid
Ta ett flyg enkelt till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lissabon to Madrid.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Lissabon till Madrid?
Det billigaste sättet att ta sig till Madrid från Lissabon är med flyg och det kan kosta så lite som 404 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Lissabon till Madrid.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Lissabon till Madrid?
Flyg biljetter till Madrid från Lissabon kostar 688 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Lissabon till Madrid och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Lissabon till Madrid när man åker med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Madrid till Lissabon är runt 502 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Lissabon till Madrid är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar det att resa från Lissabon till Madrid med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Lissabon och Madrid. På ett ungefär kan resan från Lissabon till Madrid med flyg ligga på 1 h 15 min.
Jag ska snart resa till Madrid från Lissabon. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Lissabon till Madrid reser de oftast från Lisbon Portela Airport i Lissabon och landar på Madrid Barajas Airport i Madrid. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Lissabon och Madrid innan du påbörjar din resa.

Hur långt från centrum i både Lissabon och Madrid ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Lissabon kan du räkna med att resa 6 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Lisbon Portela Airport. När du kommer fram till Madrid med flyg kan du räkna med att resa 12.7 km från den populära Madrid Barajas Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Lissabon till Madrid?
Om du letar efter billiga flyg från Lissabon till Madrid kan du lita på att easyJet, TAP Portugal, Air Europa, Iberia, PGA-Portugalia Airlines, Air Nostrum, White Airways eller Vueling kan ta dig till Madrid snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Lissabon och Madrid för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med flyg från Lissabon till Madrid?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Lissabon till Madrid? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Lissabon till Madrid med PGA-Portugalia Airlines, easyJet, Ryanair, White Airways, Air Europa, Iberia eller TAP Portugal. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Lissabon till Madrid kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Madrid snabbast.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Lissabon till Madrid?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Lissabon till Madrid med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Lissabon till Madrid på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med flyg från Lissabon till Madrid reser vidare från Madrid. Många väljer att fortsätta resan från Madrid till närliggande destinationer som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Många resenärer som anländer i Madrid med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Om du också vill upptäcka Barcelona, Valencia eller Sevilla från Madrid kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.