Bussar Madrid Málaga

De billigaste bussarna från Madrid till Málaga

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

207 kr

Genomsnittligt pris

207 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
23:59Madrid, Estación Sur7tim.16 07:15Málaga
0 byten
207 kr1Enkelresa
Billigast
21:00Madrid, Estación Sur6tim.30 03:30Málaga
0 byten
207 kr1Enkelresa
Billigast
18:00Madrid, Estación Sur6tim.10 00:10Málaga
0 byten
207 kr1Enkelresa
Billigast
09:00Madrid, Estación Sur6tim.10 15:10Málaga
0 byten
207 kr1Enkelresa
Billigast
13:00Madrid, Estación Sur6tim.10 19:10Málaga
0 byten
207 kr1Enkelresa

Busstidtabell Madrid till Málaga

Visar bussar för imorgon, torsdag 9 februari
09:00Madrid, Estación Sur6tim.10 15:10Málaga
0 byten
11:00Madrid, Estación Sur6tim.35 17:35Málaga
0 byten
13:00Madrid, Estación Sur6tim.10 19:10Málaga
0 byten
18:00Madrid, Estación Sur6tim.10 00:10Málaga
0 byten
21:00Madrid, Estación Sur6tim.30 03:30Málaga
0 byten
23:59Madrid, Estación Sur7tim.16 07:15Málaga
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.
tors
16 feb.
fre
17 feb.
lör
18 feb.
sön
19 feb.
mån
20 feb.
tis
21 feb.
ons
22 feb.
tors
23 feb.
fre
24 feb.
lör
25 feb.
sön
26 feb.
mån
27 feb.
tis
28 feb.
ons
01 mars

De snabbaste bussarna från Madrid till Málaga

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

6 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 10 m

Bussar per dag

1

Distans

416 km

Av 1 bussar som avgår från Madrid till Málaga dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
18:00Madrid, Estación Sur6tim.10 00:10Málaga
0 byten
207 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Málaga?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Málaga

distanceAvstånd415 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss207 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar, Flixbus, Grupo Interbus eller Union Ivkoni International

Bussresor från Madrid till Málaga är 415 km lång och tar i genomsnitt 6 h 10 min med våra partners som BlaBlaCar, Flixbus, Grupo Interbus eller Union Ivkoni International. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 207 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 207 kr. Resande åker oftast från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Málaga, Puerto Málaga.

Bussbolag: FlixBus från Madrid till Málaga

FlixBus bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Madrid till Málaga från 207 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Buss från Madrid till Málaga

Den spanska hamnstaden Málaga på Costa del Sol är ett populärt resmål beläget 415 km söder om Spaniens huvudstad Madrid. Med buss är vägsträckan 516 km. Det är lätt att ta sig till Málaga från Madrid med buss. Det finns flera direktbussar per dag att välja mellan. Att resa med buss från Madrid till Málaga tar mellan sex och sju timmar.

Vilka bussbolag kör från Madrid till Málaga?

Interbus har som regel åtta till nio bussar från Madrid till Málaga varje dag. Bussarna avgår ungefär varannan timme från kl. 07.00 på morgonen fram till midnatt. Mitt på dagen är trafiken något glesare. Bussbolaget kör hela vägen till Málaga direkt utan byten. Samtliga bussar avgår från Madrids södra station Estación Sur och ankommer till Estación de Autobuses på Paseo de los Tilos i centrala Málaga.

Hur lång tid tar det med buss från Madrid till Málaga?

Att resa med buss från Madrid till Málaga tar som regel mellan sex och sju timmar. Som snabbast går resan med med Interbus direktbussar på 5 timmar och 50 minuter.  Som längst tar bolagets bussar till den spanska huvudstaden 7 timmar och 20 minuter.

Hur många bussar går det från Madrid till Málaga?

Interbus har i vanliga fall 8-10 avgångar per dag från Madrid till Málaga på spanska solkusten. Bussarna går både på vardagar och på helger och kör raka vägen till Málaga utan byten. Alla avgångar sker från Madrids södra busstation Estación de Sur, belägen vid tunnelbanestationen Méndez Álvaro. 

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Madrid till Málaga?

Avgångsbusshållplats: Estación Sur de Autobuses (Södra station).  Busstationen är belägen på Calle de Méndez Álvaro intill tunnelbanestationen med samma namn. Stationen är handikappanpassad och rymmer allt från caféer och restauranger till små butiker. Det finns även gott om toaletter, förvaringsboxar, eluttag och andra bekvämligheter. Stationen nås enkelt med tunnelbanan som ligger vägg i vägg med stationshuset.

Ankomstplats: Estación de Autobuses. Stationen ligger direkt intill järnvägsstation María Zambrano. På stationen finns ett flertal caféer med generösa öppettider. De brukar öppna redan kl. 07.00 på morgonen. På stationen finns även toaletter samt automater med drycker och snacks. Stationen är handikappanpassad.  Från stationen tar man sig enkelt vidare med taxt eller lokalbuss.

Restips: Bussar från Madrid till Málaga

Restips: Ta bussen till Málaga. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Málaga.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Madrid till Málaga är 207 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Madrid till Málaga. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Madrid till Málaga kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 207 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Innan du planerar din resa från Madrid till Málaga kan det vara bra att veta att Málaga är ungefär 415 km från Madrid när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Madrid till Málaga är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Madrid till Málaga med buss är 6 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Madrid till Málaga.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Madrid till Málaga kan det vara bra att veta att Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 är mest populär bland resenärer som åker från Madrid medan Málaga, Puerto Málaga är den mest populära busstation för resenärer som åker till Málaga.

Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Madrid och den ligger 4.9 km från centrum. Den busstation i Málaga som är mest populär bland resenärer är Málaga, Puerto Málaga som ligger 2.6 km från centrum.

Om du letar efter billiga bussar från Madrid till Málaga kan du lita på att BlaBlaCar, Flixbus, Grupo Interbus eller Union Ivkoni International tar dig till Málaga snabbt och smidigt. Det är också en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Madrid och Málaga och se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Letar du efter en direktresa med buss från Madrid till Málaga? I så fall kan du köpa bussbiljetter från Madrid till Málaga med Grupo Interbus eller BlaBlaCar. Om du inte kan hitta några resor med buss från Madrid till Málaga kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Málaga så snabbt som möjligt.
Första Madrid till Málaga buss avgår klockan 20: 00   och sista buss från Madrid till Málaga går klockan 20: 00. Kolla de senaste busstidtabeller från Madrid till Málaga hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Madrid till Málaga med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Madrid till Málaga på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Málaga besöker ofta även Sevilla, Barcelona eller Grenada. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Málaga och de andra populära destinationerna.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Madrid och Málaga. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Madrid till Málaga så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
HemBussarBussar MálagaBussar Madrid Málaga

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk