Bussar Madrid Málaga

De billigaste bussarna från Madrid till Málaga

Visar tider och priser för 28 sep.

Billigast

197 kr

Genomsnittligt pris

197 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
09:00Madrid6tim.10 15:10Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Billigast
11:00Madrid6tim.20 17:20Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Billigast
23:59Madrid7tim.16 07:15Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Billigast
21:00Madrid6tim.30 03:30Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Billigast
18:00Madrid6tim.10 00:10Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa

Busstidtabell Madrid till Málaga

Visar bussar för imorgon, onsdag 28 september
07:00Madrid6tim.10 13:10Málaga
0 byten
09:00Madrid6tim.10 15:10Málaga
0 byten
11:00Madrid6tim.20 17:20Málaga
0 byten
13:00Madrid6tim.10 19:10Málaga
0 byten
16:00Madrid6tim.10 22:10Málaga
0 byten
18:00Madrid6tim.10 00:10Málaga
0 byten
21:00Madrid6tim.30 03:30Málaga
0 byten
23:00Madrid6tim.00 05:00Málaga
0 byten
23:59Madrid7tim.16 07:15Málaga
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
28 sep.
tors
29 sep.
fre
30 sep.
lör
01 okt.
sön
02 okt.
mån
03 okt.
tis
04 okt.
ons
05 okt.
tors
06 okt.
fre
07 okt.
lör
08 okt.
sön
09 okt.
mån
10 okt.
tis
11 okt.
ons
12 okt.
tors
13 okt.
fre
14 okt.
lör
15 okt.
sön
16 okt.
mån
17 okt.
tis
18 okt.

De snabbaste bussarna från Madrid till Málaga

Visar tider och priser för 28 sep.

Snabbaste resan

6 tim.

Genomsnittligt pris

6 tim. 19 m

Bussar per dag

9

Distans

416 km

Av 9 bussar som avgår från Madrid till Málaga dagligen så är 9 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
23:00Madrid6tim.00 05:00Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
09:00Madrid6tim.10 15:10Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
18:00Madrid6tim.10 00:10Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
13:00Madrid6tim.10 19:10Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
16:00Madrid6tim.10 22:10Málaga
0 byten
197 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Málaga?

visa på karta

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Málaga

distanceAvstånd415 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss197 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar, Flixbus, Grupo Interbus, Union Ivkoni International eller Autocares Grupo Samar

Bussresor från Madrid till Málaga är 415 km lång och tar i genomsnitt 6 h med våra partners som BlaBlaCar, Flixbus, Grupo Interbus, Union Ivkoni International eller Autocares Grupo Samar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 197 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 197 kr. Resande åker oftast från Madrid-Puerta de Atocha och anländer till Málaga, Puerto Málaga.

Bussbolag: FlixBus eller Samar från Madrid till Málaga

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Madrid och Málaga med Omios resepartners FlixBus eller Samar från 197 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din resa.

FlixBus
Samar

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Samar biljetter mellan Madrid och Málaga finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta färdväg, färdvägen med Samar från Madrid till Málaga, allt på en och samma plats. Om du söker specifikt på billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella Samar busstidtabeller och bussbiljetter som är tillgängliga hos Omio för färdväg, färdvägen. Du kan också se relevant reseinformation för Samar buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Madrid till Málaga och hitta de billigaste biljettpriserna som erbjuds. Välj därefter den bästa Samar Madrid till Málaga bussbiljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Samar buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer sedan att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Málaga med Samar!

Buss från Madrid till Málaga

Den spanska hamnstaden Málaga på Costa del Sol är ett populärt resmål beläget 415 km söder om Spaniens huvudstad Madrid. Med buss är vägsträckan 516 km. Det är lätt att ta sig till Málaga från Madrid med buss. Det finns flera direktbussar per dag att välja mellan. Att resa med buss från Madrid till Málaga tar mellan sex och sju timmar.

Vilka bussbolag kör från Madrid till Málaga?

Interbus har som regel åtta till nio bussar från Madrid till Málaga varje dag. Bussarna avgår ungefär varannan timme från kl. 07.00 på morgonen fram till midnatt. Mitt på dagen är trafiken något glesare. Bussbolaget kör hela vägen till Málaga direkt utan byten. Samtliga bussar avgår från Madrids södra station Estación Sur och ankommer till Estación de Autobuses på Paseo de los Tilos i centrala Málaga.

Hur lång tid tar det med buss från Madrid till Málaga?

Att resa med buss från Madrid till Málaga tar som regel mellan sex och sju timmar. Som snabbast går resan med med Interbus direktbussar på 5 timmar och 50 minuter.  Som längst tar bolagets bussar till den spanska huvudstaden 7 timmar och 20 minuter.

Hur många bussar går det från Madrid till Málaga?

Interbus har i vanliga fall 8-10 avgångar per dag från Madrid till Málaga på spanska solkusten. Bussarna går både på vardagar och på helger och kör raka vägen till Málaga utan byten. Alla avgångar sker från Madrids södra busstation Estación de Sur, belägen vid tunnelbanestationen Méndez Álvaro. 

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Madrid till Málaga?

Avgångsbusshållplats: Estación Sur de Autobuses (Södra station).  Busstationen är belägen på Calle de Méndez Álvaro intill tunnelbanestationen med samma namn. Stationen är handikappanpassad och rymmer allt från caféer och restauranger till små butiker. Det finns även gott om toaletter, förvaringsboxar, eluttag och andra bekvämligheter. Stationen nås enkelt med tunnelbanan som ligger vägg i vägg med stationshuset.

Ankomstplats: Estación de Autobuses. Stationen ligger direkt intill järnvägsstation María Zambrano. På stationen finns ett flertal caféer med generösa öppettider. De brukar öppna redan kl. 07.00 på morgonen. På stationen finns även toaletter samt automater med drycker och snacks. Stationen är handikappanpassad.  Från stationen tar man sig enkelt vidare med taxt eller lokalbuss.

Restips: Bussar från Madrid till Málaga

Ta bussen till Málaga. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Málaga.
FAQs
Bussbiljetter från Madrid till Málaga kan kosta så lite som 197 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Madrid till Málaga.
Bussbiljetter till Málaga från Madrid kostar 197 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Madrid till Málaga och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Innan du planerar din resa från Madrid till Málaga kan det vara bra att veta att Málaga är ungefär 415 km från Madrid när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Madrid till Málaga är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
En bussresa från Madrid till Málaga har en genomsnittlig restid på 6 h. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Madrid till Málaga så snabbt som möjligt.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Madrid till Málaga kan det vara bra att veta att Madrid-Puerta de Atocha är mest populär bland resenärer som åker från Madrid medan Málaga, Puerto Málaga är den mest populära busstation för resenärer som åker till Málaga.

Du kan åka buss från Madrid på Madrid-Puerta de Atocha som ligger 2.2 km från centrum. När du kommer fram till Málaga kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Málaga, Puerto Málaga, som ligger 2.6 km från centrum.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners tar dig från Madrid till Málaga med buss. När du ska åka till Málaga från Madrid kan du resa med BlaBlaCar, Flixbus, Grupo Interbus, Union Ivkoni International eller Autocares Grupo Samar. Det är dock alltid en bra idé att kolla flera tillgängliga bussbolag för resor från Madrid till Málaga eftersom de kan skilja sig åt när det gäller bekvämligheter.
Om du letar efter en direktresa från Madrid till Málaga kan du köpa dina bussbiljetter från Grupo Interbus eller BlaBlaCar för att komma till Málaga snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Madrid till Málaga går klockan 05: 00. Den/Det sista buss som avgår från Madrid till Málaga går klockan 21: 59. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Madrid till Málaga med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Om du planerar att resa med buss från Madrid till Málaga kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Málaga besöker ofta även Sevilla, Barcelona eller Grenada. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Málaga och de andra populära destinationerna.
Att resa från Madrid till Málaga utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Madrid till Málaga.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Madrid
Málaga

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk