Bussar Madrid Milan

De billigaste bussarna från Madrid till Milan

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

2411 kr

Genomsnittligt pris

2804 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
20:5024tim.25
Madrid, Estación Sur
21:15Milano, Autostazione Lampugnano
2411 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Billigast
21:0533tim.10
Madrid
06:15Milano, Autostazione Lampugnano
3198 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell Madrid till Milan

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
20:5024tim.25
Madrid, Estación Sur
21:15Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte
21:0533tim.10
Madrid
06:15Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Madrid till Milan

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

1d 25 m

Genomsnittligt pris

1d 4 tim. 47 m

Bussar per dag

2

Distans

1188 km

Det är svårt att ta sig från Madrid till Milan utan att göra minst ett byte.

Snabbast
20:5024tim.25
Madrid, Estación Sur
21:15Milano, Autostazione Lampugnano
2411 kr1Enkelresa
1 byte
Näst Snabbast
21:0533tim.10
Madrid
06:15Milano, Autostazione Lampugnano
3198 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Milan?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Madrid till Milan

distanceAvstånd1188 km
durationGenomsnittlig restid med buss23 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 360 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Alsa

Bussresor från Madrid till Milan är 1188 km lång och tar i genomsnitt 23 h 45 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Alsa. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 885 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 360 kr. Resande åker oftast från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Milan, MILANO - P. Zza Laghi usc. Autostrada new svinc.

Bussbolag: Alsa, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Madrid till Milan

Hitta de fördelaktigaste bussar från Madrid till Milan med Omios resepartners Alsa, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från 885 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din resa.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Alsa

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Alsa är den främsta arrangören av buss resor i Spanien. Som dotterbolag till Storbritanniens buss bolag National Express erbjuder Alsa en mångfald av regionala, nationella och internationella rutter och transporterar mer än 300 miljoner passagerare om året. Alsa har en imponerande flotta av bussar som erbjuder olika nivåer av komfort och bekvämlighet. Utöver Alsas normala standard för buss med fri WiFi, toalett, fotstöd och underhållning ombord, tillhandahåller bussar Alsa Supra, Alsa Eurobus och Alsa Premium lyxigare tjänster för vägresor, med utgångspunkt från den specifika rutt som trafikeras. Utöver standardbiljett erbjuder Alsa också andra buss biljetter, såsom minimipriser, rabatter och flexibla taxor på utvalda rutter.

Restips: Bussar från Madrid till Milan

Restips: Ta bussen till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Madrid to Milan.
FAQs
Bussbiljetter från Madrid till Milan kan vara så billiga som 885 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Att resa med buss från Madrid till Milan kostar i genomsnitt 1 360 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Madrid till Milan med buss är avståndet mellan Madrid och Milan ungefär 1188 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Madrid till Milan med buss är 23 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Madrid till Milan.

Innan du planerar din resa från Madrid till Milan kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Madrid åker från Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 och anländer till Milan, MILANO - P. Zza Laghi usc. Autostrada new svinc i Milan.

När du åker från Madrid kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 som ligger 4.9 km från centrum. Om du planerar att stanna i Milan kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Milan är Milan, MILANO - P. Zza Laghi usc. Autostrada new svinc som ligger 10.2 km från centrum.

Om du letar efter en direktresa från Madrid till Milan kan du köpa dina bussbiljetter från Alsa för att komma till Milan snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Du kan ta dagens tidigaste buss från Madrid till Milan klockan 08: 00   eller sista buss från Madrid till Milan som går klockan 22: 15. Titta efter de senaste tidtabellerna för Madrid till Milan med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna rutt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Madrid till Milan om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din bussresa från Madrid till Milan måste inte ta slut i Milan. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Milan är Rom, Paris eller Neapel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Paris eller Neapel kan Omio hjälpa dig!
Att resa från Madrid till Milan utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Madrid till Milan.

Bussar från Madrid till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar i ItalienBussar Madrid Milan

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk