Bussar London Milan

De billigaste bussarna från London till Milan

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

2312 kr

Genomsnittligt pris

2497 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:3026tim.30
London
12:00Milano, Autostazione Lampugnano
2312 kr1Enkelresa
1 byte
07:3023tim.30
London
08:00Milano, Autostazione Lampugnano
2681 kr1Enkelresa
1 byte

Busstidtabell London till Milan

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
07:3023tim.30
London
08:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte
08:3026tim.30
London
12:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från London till Milan

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

23 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

1d 1 tim.

Bussar per dag

2

Distans

959 km

Det är svårt att ta sig från London till Milan utan att göra minst ett byte.

Snabbast
07:3023tim.30
London
08:00Milano, Autostazione Lampugnano
2681 kr1Enkelresa
1 byte
08:3026tim.30
London
12:00Milano, Autostazione Lampugnano
2312 kr1Enkelresa
1 byte

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Milan?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från London till Milan

distanceAvstånd959 km
durationGenomsnittlig restid med buss23 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 846 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Flixbus eller RegioJet

Bussresor från London till Milan är 959 km lång och tar i genomsnitt 23 h 30 min med våra partners som BlaBlaCar Bus, Flixbus eller RegioJet. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 1 439 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 846 kr.

Bussbolag: FlixBus, Student Agency eller BlaBlaCar Bus från London till Milan

Res från London till Milan från 1 439 kr med Omios buss partner FlixBus, Student Agency eller BlaBlaCar Bus! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest förmånlig färdväg, färdvägen för dig.

FlixBus
Student Agency
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

RegioJet är det ledande bussbolaget i Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan London och Milan: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Student Agency London till Milan buss information:

  • Genomsnittlig restid: 57 h
  • Student Agency Antal: 1 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärdsbuss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

Restips: Bussar från London till Milan

Restips: Ta bussen till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Milan.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från London till Milan är 1 439 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från London till Milan. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 846 kr för att ta buss från London till Milan. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Milan från London.
Innan du planerar din resa från London till Milan kan det vara bra att veta att Milan är ungefär 959 km från London när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från London till Milan är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Restiden med buss från London till Milan kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 23 h 30 min.
I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från London till Milan. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta första buss från London till Milan klockan 06: 00. Sista buss från London till Milan avgår klockan 23: 00. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från London till Milan för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från London till Milan med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reseinformation på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Milan med buss reser ofta även till ställen som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Milan och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Milan från London. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från London till Milan och köp dina billiga bussbiljetter idag!

Bussar från London till Milan: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar i ItalienBussar London Milan

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk