Buss från Jönköping till Stockholm

De billigaste bussarna från Jönköping till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Billigast

302 kr

Genomsnittligt pris

302 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
14:20Jönköping, Resecentrum4tim.30 18:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
302 kr1Enkelresa

Busstidtabell Jönköping till Stockholm

Visar bussar för imorgon, torsdag 9 februari
08:50Jönköping, Resecentrum4tim.30 13:20Stockholm, Terminalslingan
0 byten
10:50Jönköping, Resecentrum4tim.20 15:10Stockholm, Terminalslingan
0 byten
12:05Jönköping, Resecentrum4tim.25 16:30Stockholm, Terminalslingan
0 byten
14:20Jönköping, Resecentrum4tim.30 18:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten
15:50Jönköping, Resecentrum4tim.20 20:10Stockholm, Terminalslingan
0 byten
17:05Jönköping, Resecentrum4tim.30 21:35Stockholm, Terminalslingan
0 byten
20:55Jönköping, Resecentrum7tim.45 04:40Stockholm, Terminalslingan
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.
tors
16 feb.
fre
17 feb.
lör
18 feb.
sön
19 feb.
mån
20 feb.
tis
21 feb.
ons
22 feb.
tors
23 feb.
fre
24 feb.
lör
25 feb.
sön
26 feb.
mån
27 feb.
tis
28 feb.
ons
01 mars

De snabbaste bussarna från Jönköping till Stockholm

Visar tider och priser för 09 feb.

Snabbaste resan

4 tim. 20 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 21 m

Bussar per dag

3

Distans

285 km

Av 3 bussar som avgår från Jönköping till Stockholm dagligen så är 3 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
15:50Jönköping, Resecentrum4tim.20 20:10Stockholm, Terminalslingan
0 byten
313 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
10:50Jönköping, Resecentrum4tim.20 15:10Stockholm, Terminalslingan
0 byten
313 kr1Enkelresa
12:05Jönköping, Resecentrum4tim.25 16:30Stockholm, Terminalslingan
0 byten
313 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Jönköping till Stockholm

distanceAvstånd284 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss337 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Infobus, Vy Bus4You eller Vy Bus4You

Bussresor från Jönköping till Stockholm är 284 km lång och tar i genomsnitt 4 h 15 min med våra partners som Flixbus, Infobus, Vy Bus4You eller Vy Bus4You. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 337 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 228 kr. Resande åker oftast från Jönköping, Resecentrum och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: FlixBus eller Nettbuss Express från Jönköping till Stockholm

FlixBus eller Nettbuss Express bussar kan erbjuda dig bussbiljetter från Jönköping till Stockholm från 228 kr. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de bästa och biljetterna för din resa.

FlixBus
Nettbuss Express

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Jönköping till Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Spara tid och pengar genom att söka och boka din Nettbuss Express buss från Jönköping till Stockholm online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Nettbuss Express buss från Jönköping till Stockholm kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Nettbuss Express busstidtabeller för att hitta föredragna avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för 284 km resa från Jönköping till Stockholm samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig bussbiljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Jönköping till Stockholm, kan du kolla direkt om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper och då behöver du inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Nettbuss Express Jönköping till Stockholm bussbiljetter online hos Omio snabbt och enkelt och ha en härlig reseupplevelse!

Buss från Jönköping till Stockholm

Följer man E4:an är sträckan från Jönköping till Stockholm drygt 32 mil. Ett tips är att välja en fönsterplats till vänster, eftersom den inledande sträckan längs med Vättern är en av Sveriges vackraste bilvägar. Restiden brukar ligga kring fyra och en halv timme, ibland något kortare.

Buss från Jönköping till Stockholm med Flixbus

Flixbus har mellan fem och sju dagliga direktbussar på sträckan måndagar till torsdagar, samt på lördagar. Den tidigaste lämnar Jönköping 0:10 och den senaste klockan 14:35. På fredagar och söndagar går det åtta avgångar, där den tidigaste går klockan 0:10 och den senaste 18:00.

Buss från Jönköping till Stockholm med Nettbuss

Nettbuss kör med två varumärken: Nettbuss Express och Bus4You, där de sistnämnda är dubbeldäckare med en slags första klass på övervåningen. På måndagar har de fyra avgångar. Den tidiga lämnar Jönköping klockan 8:35 och den sena klockan 17:15. På tisdagar går det en Nettbuss Express klockan 7:30 och två Bus4You klockan 11:50 och 14:24. På onsdagar har Bus4You samma avgångstider, medan Nettbuss Express avgår klockan 8:15. På torsdagar går det fyra Bus4You, varav den tidigaste klockan 9:05 och den senaste 16:55. På fredagar går det fem Bus4You, tidigast klockan 8:05 och senast klockan 17:40. Samma dag går det även fyra Nettbuss Express-avgångar. Den första klockan 11:35 och den senaste 19:35. På lördagar går det en Nettbuss Express klockan 6:45, samt tre Bus4You. Den tidigaste klockan 9:40 och den senaste klockan 14:39. På söndagar slutligen, går det sex avgångar med Nettbuss Express. Tidigast klockan 10:55 och senast 21:10. Bus4You har fyra avgångar, varav tidigast klockan 12:25 och senast 19:25.

Buss från Jönköping till Stockholm med Flixbus

Flixbus har fem dagliga direktavgångar måndag till torsdag samt lördag. Tidigast klockan 1:35 och senast klockan 15:05. På fredagar och söndagar tillkommer en sen avgång klockan 19:50.

Restips: Bussar från Jönköping till Stockholm

Restips: Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Jönköping to Stockholm.
FAQs
Bussbiljetter från Jönköping till Stockholm kan kosta så lite som 228 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Jönköping till Stockholm.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 337 kr för att ta buss från Jönköping till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Stockholm från Jönköping.
När du reser med buss från Jönköping till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 284 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Jönköping till Stockholm i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Jönköping till Stockholm med buss är 4 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Jönköping till Stockholm.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Jönköping till Stockholm kan det vara bra att veta att Jönköping, Resecentrum är mest populär bland resenärer som åker från Jönköping medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

När du åker från Jönköping kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Jönköping, Resecentrum som ligger 1.1 km från centrum. Om du planerar att stanna i Stockholm kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Stockholm är Stockholm, Terminalslingan som ligger 1.5 km från centrum.

För att hitta bästa buss från Jönköping till Stockholm kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Infobus, Vy Bus4You eller Vy Bus4You. Det är dock alltid bra att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Jönköping till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Jönköping till Stockholm, kolla in direkt buss från Jönköping till Stockholm med Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några bussbiljetter från Jönköping till Stockholm som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Den/Det tidigaste buss för denna färdväg avgår från Jönköping klockan 14: 45. Den/det sista buss lämnar Jönköping klockan 14: 45. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Jönköping till Stockholm och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Jönköping till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Jönköping till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Jönköping till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Jönköping till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar StockholmBuss från Jönköping till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk