Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Jönköping till Oslo

distanceAvstånd307 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss373 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You eller Flixbus

Bussar från Jönköping till Oslo är resa 307 km lång och tar i genomsnitt 5 h 40 min med våra partner som Vy Bus4You eller Flixbus. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 373 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 305 kr. Resande avreser oftast från Jönköping Centralstation och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Bussbolag: Från Jönköping till Oslo

Bussar kan erbjuda dig mellan Jönköping och Oslo från 305 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Jönköping till Oslo

Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Jönköping to Oslo.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Jönköping till Oslo?

De billigaste buss biljetterna från Jönköping till Oslo är 305 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Jönköping till Oslo. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Vad brukar priset på en buss biljett från Jönköping till Oslo ligga på?

Buss biljetter till Oslo från Jönköping kostar 373 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Jönköping till Oslo och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Jönköping till Oslo med buss?

När du reser med buss från Jönköping till Oslo kommer sträckan att ligga på cirka 307 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Jönköping till Oslo i förväg genom Omio.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Jönköping till Oslo?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Jönköping till Oslo med buss är 5 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Jönköping till Oslo.

Vilka är de mest använda busstationer i Jönköping och i Oslo?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Jönköping till Oslo kan det vara bra att veta att Jönköping Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Jönköping medan Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Oslo.

Var ligger de mest populära busstationer i Jönköping för resa till Oslo?

Jönköping Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Jönköping och den ligger 533 m från cityområdet. Den busstation i Oslo som är mest populär bland resenärer är Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) som ligger 771 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Jönköping och Oslo?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Jönköping till Oslo kan du ta buss med Vy Bus4You eller Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Jönköping och Oslo för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur många bussar är det mellan Jönköping och Oslo om dagen?

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Jönköping till Oslo är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Jönköping till Oslo?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Jönköping och Oslo. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Jönköping till Oslo så smidig som möjligt.

Många av våra kunder som planerar en resa till Oslo med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med buss till Oslo besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Oslo och de andra populära destinationerna.

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Jönköping till Oslo?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Jönköping till Oslo utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Jönköping
Oslo
Joenkoeping
Bekvämligheter
Jonkoping
Bekvämligheter