JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
289 krSnälltåget
Hitta priser
Hitta priser
tors
27 jan.
286 krSnälltåget
Hitta priser
2040 krregional jet
fre
28 jan.
286 krSnälltåget
388 krFlixbus
1738 krCityjet
lör
29 jan.
291 krSnälltåget
240 krFlixbus
Hitta priser
sön
30 jan.
307 krSnälltåget
345 krFlixbus
Hitta priser
mån
31 jan.
289 krSnälltåget
366 krFlixbus
Hitta priser
tis
1 feb.
254 krSnälltåget
Hitta priser
1046 krWideroe
ons
2 feb.
286 krSnälltåget
Hitta priser
1188 krWideroe
tors
3 feb.
258 krSnälltåget
Hitta priser
Hitta priser
fre
4 feb.
286 krSnälltåget
388 krFlixbus
1046 krWideroe
lör
5 feb.
288 krSnälltåget
316 krFlixbus
1140 krregional jet
sön
6 feb.
289 krSnälltåget
311 krFlixbus
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Jönköping och Köpenhamn

distanceAvstånd253 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss356 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Jönköping till Köpenhamn är färdväg 253 km lång och tar i genomsnitt 4 h 30 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 356 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 241 kr.

Resetips: Bussar från Jönköping till Köpenhamn

Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Jönköping to Köpenhamn.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Jönköping till Köpenhamn?

Buss biljetter från Jönköping till Köpenhamn kan vara så billiga som 240 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Jönköping till Köpenhamn?

Buss biljetter till Köpenhamn från Jönköping kostar 356 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Jönköping till Köpenhamn och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt avstånd är det mellan Köpenhamn och Jönköping med buss?

När du reser från Jönköping till Köpenhamn med buss kan du räkna med att avståndet mellan Jönköping och Köpenhamn är ungefär 253 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Jönköping till Köpenhamn?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Jönköping och Köpenhamn. På ett ungefär kan resan från Jönköping till Köpenhamn med buss ligga på 4 h 30 min.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Jönköping och Köpenhamn?

Om du letar efter billiga bussar från Jönköping till Köpenhamn kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Köpenhamn snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Jönköping och Köpenhamn för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag hitta en direkt resa med buss från Jönköping till Köpenhamn utan transfer emellan?

Letar du efter en direkt resa med buss från Jönköping till Köpenhamn? I så fall kan du köpa buss biljetter från Jönköping till Köpenhamn med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Jönköping till Köpenhamn kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Köpenhamn snabbast.

Hur köper jag buss biljetter från Jönköping till Köpenhamn?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Jönköping till Köpenhamn med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Många resenärer som anländer till Köpenhamn med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Berlin eller Hamburg från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss till Köpenhamn besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.

Kan jag resa från Jönköping till Köpenhamn med buss istället för att resa med bil?

Det är inga problem att resa från Jönköping till Köpenhamn utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Jönköping till Köpenhamn. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Jönköping
Joenkoeping
Bekvämligheter
Jonkoping
Bekvämligheter