Buss från Malmö till Köpenhamn

De billigaste bussarna från Malmö till Köpenhamn

Visar tider och priser för 01 juli

Billigast

138 kr

Genomsnittligt pris

169 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
01:33Malmö Centralstation2tim.08 03:41København H
1 byte
138 kr1Enkelresa
Näst Billigast
00:33Malmö Centralstation2tim.08 02:41København H
1 byte
138 kr1Enkelresa
19:20Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 20:15Köpenhamn
0 byten
167 kr1Enkelresa
18:50Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 19:45Köpenhamn
0 byten
167 kr1Enkelresa
05:35Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 06:30Köpenhamn
0 byten
167 kr1Enkelresa

Busstidtabell Malmö till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, fredag 1 juli
00:33Malmö Centralstation2tim.08 02:41København H
1 byte
01:33Malmö Centralstation2tim.08 03:41København H
1 byte
05:35Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 06:30Köpenhamn
0 byten
06:00Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 06:55Köpenhamn
0 byten
10:00Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 10:55Köpenhamn
0 byten
11:35Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 12:30Köpenhamn
0 byten
12:05Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 13:00Köpenhamn
0 byten
15:40Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 16:35Köpenhamn
0 byten
18:50Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 19:45Köpenhamn
0 byten
19:20Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 20:15Köpenhamn
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
01 juli
lör
02 juli
sön
03 juli
mån
04 juli
tis
05 juli
ons
06 juli
tors
07 juli
fre
08 juli
lör
09 juli
sön
10 juli
mån
11 juli
tis
12 juli
ons
13 juli
tors
14 juli
fre
15 juli
lör
16 juli
sön
17 juli
mån
18 juli
tis
19 juli
ons
20 juli
tors
21 juli

De snabbaste bussarna från Malmö till Köpenhamn

Visar tider och priser för 01 juli

Snabbaste resan

55 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 9 m

Bussar per dag

10

Distans

28 km

Av 10 bussar som avgår från Malmö till Köpenhamn dagligen så är 8 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

15:40Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 16:35Köpenhamn
0 byten
179 kr1Enkelresa
19:20Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 20:15Köpenhamn
0 byten
167 kr1Enkelresa
18:50Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 19:45Köpenhamn
0 byten
167 kr1Enkelresa
11:35Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 12:30Köpenhamn
0 byten
179 kr1Enkelresa
12:05Malmö, Norra Vallgatan0tim.55 13:00Köpenhamn
0 byten
201 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Malmö till Köpenhamn

distanceAvstånd28 km
durationGenomsnittlig restid med buss50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss98 kr
frequencyAntal Buss9 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 9 direkt bussar per dag
carriersBussbolagÖresundståg, Flixbus eller Vy Bus4You

Bussar från Malmö till Köpenhamn är resa 28 km lång och tar i genomsnitt 50 min med våra partner som Öresundståg, Flixbus eller Vy Bus4You. Normalt går det det finns 9 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 98 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 89 kr.

Bussbolag: FlixBus eller Oresundstag från Malmö till Köpenhamn

Res från Malmö till Köpenhamn från 89 kr med Omios buss partner FlixBus eller Oresundstag! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest förmånlig rutt för dig.

FlixBus
Oresundstag

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Malmö till Köpenhamn buss information:

  • Genomsnittlig restid: 58 min
  • Genomsnittligt pris: 89 kr
  • FlixBus Antal: 9 per dag

Njut av en lätt och behaglig färdväg mellan Malmö och Köpenhamn med Oresundstag! Som officiell resepartner till Oresundstag kan Omio hjälpa dig att leta rätt på aktuella buss tidtabeller från Oresundstag, jämföra de bästa rutterna mellan Malmö och Köpenhamn tillsammans med tillgängliga avgifter för olika klasser på denna rutt (inklusive information om bagagepolicy och den sevice som finns ombord) samt köpa den för dagen mest prisvärda biljetten hos Oresundstag för sträckan Malmö till Köpenhamn med buss. Om du söker Oresundstag biljetter i Omios app kan du också se om det är mobilbiljetter, så att du hellre kan resa utan papper än att själv behöva stå i kö på busstation för att köpa biljetter. När du hittat din idealiska rutt bokar du buss mellan Malmö och Köpenhamn, enkel resa, hos Omio eller på Omios app i bara några få steg. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av en rutt mellan Malmö och Köpenhamn i lugn och ro på en/ett buss med Oresundstag.

Buss från Malmö till Köpenhamn

Tack vare Öresundsbron går det snabbt och enkelt att åka från Malmö till Köpenhamn med buss. I dagsläget är det fyra bussbolag som erbjuder bussresor från Malmö till Köpenhamn. Dessa är Nettbuss, Flixbus och Gråhundbus.

  • Nettbuss har fem till sex dagliga avgångar,
  • Flixbus har tre dagliga avgångar.

Gemensamt för dessa tre bussbolag är att bussarna avgår från Norra Vallgatan vid Malmö Centralstation, och ankommer till Ingerslevsgade i närheten av Köpenhamns Hovedbangård. Danska Gråhundbus har dessutom tre till fyra dagliga avgångar från bland annat Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation. Bussen stannar på flera ställen i Köpenhamn med det sista stoppet vid Hovedbangården. Resan tar ungefär en timme med samtliga bussbolag.

 

Att ta bussen från Malmö till Köpenhamn

De flesta bussarna mellan Malmö och Köpenhamn avgår från Norra Vallgatan, mittemot Malmö centralstation. Hit tar du dig enkelt med buss och Pågatåg. I stationsbyggnaden finns gratis trådlöst internet, restauranger, kaféer, kiosker, toaletter och värdeförvaring. Även Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation, där man hoppar på busslinje 999 med Gråhundbus, nås problemfritt med Malmös lokaltrafik. Tänk på att det är obligatoriskt att kunna uppvisa id-kort i samband med överfarten till Danmark.

Att komma till Köpenhamn med buss

Resan över Öresundsbron bjuder på en hänförande utsikt, åtminstone fram till den avslutande tunneldelen. Reser du med Nettbuss eller Flixbus har du tillgång till trådlöst internet under bussresan. Tänk också på att mobiltelefoner kopplar över till det danska mobilnätet någon gång på Öresundsbron. Visserligen har roamingavgifterna sjunkit på sistone, men vill du undvika obehagliga överraskningar kan det vara smart att slå av dataroaming på din telefon redan i början av bussresan. Gråhundbus stannar vid bland annat Kongens Nytorv, Nørreport och Hovedbangården. Du kan även hoppa av vid Kastrup flygplats, men då måste du avisera det i förväg, annars stannar bussen inte där. Övriga bussbolag stannar vid Ingerslevsgade i närheten av Hovedbangårdens baksida. Härifrån kan du ta dig vidare till andra delar av Köpenhamn med lokaltrafik. Till fots når du Tivoli och Rådhusplatsen på en kvart.

Restips: Bussar från Malmö till Köpenhamn

Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Köpenhamn.
FAQs
Buss biljetter från Malmö till Köpenhamn kan vara så billiga som 89 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Malmö till Köpenhamn kostar i genomsnitt 98 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser från Malmö till Köpenhamn med buss kan du räkna med att avståndet mellan Malmö och Köpenhamn är ungefär 28 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
En buss resa från Malmö till Köpenhamn har en genomsnittlig restid på 50 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Malmö till Köpenhamn så snabbt som möjligt.
När du ska boka en resa med buss från Malmö till Köpenhamn kan du lita på att Öresundståg, Flixbus eller Vy Bus4You erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Köpenhamn snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Malmö till Köpenhamn och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Malmö till Köpenhamn, kan du kolla upp Flixbus, Bus4you eller Vy Bus4You. Om det inte finns några direktresor från Malmö till Köpenhamn kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Köpenhamn.
I genomsnitt det finns 9 bussar om dagen från Malmö till Köpenhamn. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna rutt avgår från Malmö klockan 06: 40. Den/det sista buss lämnar Malmö klockan 21: 33. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Malmö till Köpenhamn och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Köpenhamn om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Köpenhamn besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Malmö och Köpenhamn. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Malmö till Köpenhamn så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk