Buss från Malmö till Köpenhamn

De billigaste bussarna från Malmö till Köpenhamn

Visar tider och priser för 02 dec.

Billigast

93 kr

Genomsnittligt pris

116 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
19:50Malmö1tim.00 20:50Köpenhamn
0 byten
93 kr1Enkelresa
Flixbus
20:50Malmö1tim.00 21:50Köpenhamn
0 byten
139 kr1Enkelresa

Busstidtabell Malmö till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, fredag 2 december
Flixbus
19:50Malmö1tim.00 20:50Köpenhamn
0 byten
Flixbus
20:50Malmö1tim.00 21:50Köpenhamn
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
02 dec.
lör
03 dec.
sön
04 dec.
mån
05 dec.
tis
06 dec.
ons
07 dec.
tors
08 dec.
fre
09 dec.
lör
10 dec.
sön
11 dec.
mån
12 dec.
tis
13 dec.
ons
14 dec.
tors
15 dec.
fre
16 dec.
lör
17 dec.
sön
18 dec.
mån
19 dec.
tis
20 dec.
ons
21 dec.
tors
22 dec.

De snabbaste bussarna från Malmö till Köpenhamn

Visar tider och priser för 02 dec.

Snabbaste resan

1 tim.

Genomsnittligt pris

1 tim.

Bussar per dag

2

Distans

28 km

Av 2 bussar som avgår från Malmö till Köpenhamn dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
19:50Malmö1tim.00 20:50Köpenhamn
0 byten
93 kr1Enkelresa
Flixbus
20:50Malmö1tim.00 21:50Köpenhamn
0 byten
139 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Malmö till Köpenhamn

distanceAvstånd28 km
durationGenomsnittlig restid med buss55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss110 kr
frequencyAntal Buss12 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 12 direkt bussar per dag
carriersBussbolagÖresundståg, Flixbus eller Vy Bus4You

Bussresor från Malmö till Köpenhamn är 28 km lång och tar i genomsnitt 55 min med våra partners som Öresundståg, Flixbus eller Vy Bus4You. Normalt går det går det 12 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 110 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 92 kr.

Bussbolag: Oresundstag eller FlixBus från Malmö till Köpenhamn

Köp dina officiella Oresundstag eller FlixBus bussbiljetter från Malmö till Köpenhamn från 92 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest populär färdväg, färdvägen.

Oresundstag
FlixBus

Tittar du efter bussar från Malmö till Köpenhamn? Oresundstag är ett av de bästa bolagen att resa med på resa mellan Malmö och Köpenhamn. Som officiell resepartner till Oresundstag visar Omio dig snabbt de senaste Oresundstag busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Malmö till Köpenhamn, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Oresundstag bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Malmö och Köpenhamn kan du snabbt se om Oresundstag biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Malmö – Köpenhamn buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med Oresundstag!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Malmö till Köpenhamn buss information:

  • Genomsnittlig restid: 58 min
  • Genomsnittligt pris: 92 kr
  • FlixBus Antal: 8 per dag

Buss från Malmö till Köpenhamn

Tack vare Öresundsbron går det snabbt och enkelt att åka från Malmö till Köpenhamn med buss. I dagsläget är det fyra bussbolag som erbjuder bussresor från Malmö till Köpenhamn. Dessa är Nettbuss, Flixbus och Gråhundbus.

  • Nettbuss har fem till sex dagliga avgångar,
  • Flixbus har tre dagliga avgångar.

Gemensamt för dessa tre bussbolag är att bussarna avgår från Norra Vallgatan vid Malmö Centralstation, och ankommer till Ingerslevsgade i närheten av Köpenhamns Hovedbangård. Danska Gråhundbus har dessutom tre till fyra dagliga avgångar från bland annat Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation. Bussen stannar på flera ställen i Köpenhamn med det sista stoppet vid Hovedbangården. Resan tar ungefär en timme med samtliga bussbolag.

 

Att ta bussen från Malmö till Köpenhamn

De flesta bussarna mellan Malmö och Köpenhamn avgår från Norra Vallgatan, mittemot Malmö centralstation. Hit tar du dig enkelt med buss och Pågatåg. I stationsbyggnaden finns gratis trådlöst internet, restauranger, kaféer, kiosker, toaletter och värdeförvaring. Även Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation, där man hoppar på busslinje 999 med Gråhundbus, nås problemfritt med Malmös lokaltrafik. Tänk på att det är obligatoriskt att kunna uppvisa id-kort i samband med överfarten till Danmark.

Att komma till Köpenhamn med buss

Resan över Öresundsbron bjuder på en hänförande utsikt, åtminstone fram till den avslutande tunneldelen. Reser du med Nettbuss eller Flixbus har du tillgång till trådlöst internet under bussresan. Tänk också på att mobiltelefoner kopplar över till det danska mobilnätet någon gång på Öresundsbron. Visserligen har roamingavgifterna sjunkit på sistone, men vill du undvika obehagliga överraskningar kan det vara smart att slå av dataroaming på din telefon redan i början av bussresan. Gråhundbus stannar vid bland annat Kongens Nytorv, Nørreport och Hovedbangården. Du kan även hoppa av vid Kastrup flygplats, men då måste du avisera det i förväg, annars stannar bussen inte där. Övriga bussbolag stannar vid Ingerslevsgade i närheten av Hovedbangårdens baksida. Härifrån kan du ta dig vidare till andra delar av Köpenhamn med lokaltrafik. Till fots når du Tivoli och Rådhusplatsen på en kvart.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk