Busstidtabell Malmö till Köpenhamn

Visar bussar för imorgon, sön 20 juni
11:40Malmö, Norra Vallgatan0tim.50 12:30København, Ingerslevsgade
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

De snabbaste bussarna från Malmö till Köpenhamn

Visar tider och priser för 20 juni

Snabbaste resan

50 m

Genomsnittligt pris

50 m

Bussar per dag

1

Distans

28 km

Av 1 bussar som avgår från Malmö till Köpenhamn dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 28 km på genomsnittligen 50 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 50 m .

De långsammaste bussarna tar 50 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
11:40Malmö, Norra Vallgatan0tim.50 12:30København, Ingerslevsgade
0 changes
107 kr1Enkelresa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
135 krÖresundståg
212 krFlixbus
sön
20 juni
135 krÖresundståg
107 krFlixbus
mån
21 juni
135 krÖresundståg
111 krFlixbus
tis
22 juni
135 krÖresundståg
Hitta priser
ons
23 juni
135 krÖresundståg
Hitta priser
tors
24 juni
135 krÖresundståg
86 krFlixbus
fre
25 juni
136 krÖresundståg
86 krFlixbus
lör
26 juni
135 krÖresundståg
107 krFlixbus
sön
27 juni
135 krÖresundståg
107 krFlixbus
mån
28 juni
134 krÖresundståg
107 krFlixbus
tis
29 juni
135 krÖresundståg
86 krFlixbus
ons
30 juni
135 krÖresundståg
Hitta priser
tors
1 juli
136 krÖresundståg
Hitta priser
fre
2 juli
135 krÖresundståg
107 krFlixbus
lör
3 juli
136 krÖresundståg
112 krFlixbus
sön
4 juli
135 krÖresundståg
86 krFlixbus
mån
5 juli
135 krÖresundståg
66 krFlixbus
tis
6 juli
135 krÖresundståg
107 krFlixbus
ons
7 juli
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
tors
8 juli
136 krÖresundståg
140 krFlixbus
fre
9 juli
137 krÖresundståg
90 krFlixbus

De billigaste bussarna från Malmö till Köpenhamn

Visar tider och priser för 20 juni

Cheapest

107 kr

Average

107 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Malmö till Köpenhamn kostar omkring 107 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 107 kr.

Billigast
11:40Malmö, Norra Vallgatan0tim.50 12:30København, Ingerslevsgade
0 changes
107 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla
bus

Resesammanfattning

Malmö till Köpenhamn bussinformation

Genomsnittlig busstid
54 minuter
Pris bussbiljett:114 kr
Bussar avgår från:Malmö
Buss anländer i:Köpenhamn
Distans:28 km
Bussbolag:Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss

Buss från Malmö till Köpenhamn

Tack vare Öresundsbron går det snabbt och enkelt att åka från Malmö till Köpenhamn med buss. I dagsläget är det fyra bussbolag som erbjuder bussresor från Malmö till Köpenhamn. Dessa är Nettbuss, Flixbus och Gråhundbus.

  • Nettbuss har fem till sex dagliga avgångar,
  • Flixbus har tre dagliga avgångar.

Gemensamt för dessa tre bussbolag är att bussarna avgår från Norra Vallgatan vid Malmö Centralstation, och ankommer till Ingerslevsgade i närheten av Köpenhamns Hovedbangård. Danska Gråhundbus har dessutom tre till fyra dagliga avgångar från bland annat Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation. Bussen stannar på flera ställen i Köpenhamn med det sista stoppet vid Hovedbangården. Resan tar ungefär en timme med samtliga bussbolag.

 

Att ta bussen från Malmö till Köpenhamn

De flesta bussarna mellan Malmö och Köpenhamn avgår från Norra Vallgatan, mittemot Malmö centralstation. Hit tar du dig enkelt med buss och Pågatåg. I stationsbyggnaden finns gratis trådlöst internet, restauranger, kaféer, kiosker, toaletter och värdeförvaring. Även Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation, där man hoppar på busslinje 999 med Gråhundbus, nås problemfritt med Malmös lokaltrafik. Tänk på att det är obligatoriskt att kunna uppvisa id-kort i samband med överfarten till Danmark.

Att komma till Köpenhamn med buss

Resan över Öresundsbron bjuder på en hänförande utsikt, åtminstone fram till den avslutande tunneldelen. Reser du med Nettbuss eller Flixbus har du tillgång till trådlöst internet under bussresan. Tänk också på att mobiltelefoner kopplar över till det danska mobilnätet någon gång på Öresundsbron. Visserligen har roamingavgifterna sjunkit på sistone, men vill du undvika obehagliga överraskningar kan det vara smart att slå av dataroaming på din telefon redan i början av bussresan. Gråhundbus stannar vid bland annat Kongens Nytorv, Nørreport och Hovedbangården. Du kan även hoppa av vid Kastrup flygplats, men då måste du avisera det i förväg, annars stannar bussen inte där. Övriga bussbolag stannar vid Ingerslevsgade i närheten av Hovedbangårdens baksida. Härifrån kan du ta dig vidare till andra delar av Köpenhamn med lokaltrafik. Till fots når du Tivoli och Rådhusplatsen på en kvart.

Resetips

Bussar från Malmö till Köpenhamn
Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Köpenhamn.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Malmö till Köpenhamn med buss?
Det billigaste sättet att ta sig till Köpenhamn från Malmö är genom buss och det kan kosta så lite som 86 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Malmö till Köpenhamn.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Malmö till Köpenhamn?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 120 kr för att ta buss från Malmö till Köpenhamn. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köpenhamn från Malmö.
Hur lång är sträckan mellan Köpenhamn och Malmö om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Malmö till Köpenhamn med buss kan du räkna med att avståndet mellan Malmö och Köpenhamn är ungefär 28 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vilka kan ta mig från Malmö till Köpenhamn med buss?
Om du letar efter billiga bussar från Malmö till Köpenhamn kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Köpenhamn snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Malmö och Köpenhamn för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Malmö till Köpenhamn?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Malmö till Köpenhamn med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Malmö till Köpenhamn på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag planerar att resa från Malmö till Köpenhamn med buss. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Köpenhamn som också är värda ett besök?
Din buss resa från Malmö till Köpenhamn måste inte ta slut i Köpenhamn. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köpenhamn är Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Berlin eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Malmö till Köpenhamn med buss istället för att resa med bil?
Det är inga problem att resa från Malmö till Köpenhamn utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Malmö till Köpenhamn. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.