JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
135 krÖresundståg
88 krFlixbus
lör
22 jan.
135 krÖresundståg
66 krFlixbus
sön
23 jan.
135 krÖresundståg
70 krFlixbus
mån
24 jan.
135 krÖresundståg
45 krFlixbus
tis
25 jan.
135 krÖresundståg
142 krFlixbus
ons
26 jan.
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
tors
27 jan.
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
fre
28 jan.
135 krÖresundståg
66 krFlixbus
lör
29 jan.
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
sön
30 jan.
133 krSJ
44 krFlixbus
mån
31 jan.
135 krÖresundståg
44 krFlixbus
tis
1 feb.
135 krÖresundståg
110 krFlixbus
ons
2 feb.
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
tors
3 feb.
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You
fre
4 feb.
133 krSJ
66 krFlixbus
lör
5 feb.
136 krÖresundståg
44 krFlixbus
sön
6 feb.
136 krÖresundståg
44 krFlixbus
mån
7 feb.
135 krÖresundståg
45 krFlixbus
tis
8 feb.
135 krÖresundståg
98 krFlixbus
ons
9 feb.
135 krÖresundståg
145 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Malmö till Köpenhamn

distanceAvstånd28 km
durationGenomsnittlig restid med buss55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss100 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Nettbuss, Vy Bus4You eller Swebus

Bussar från Malmö till Köpenhamn är rutt 28 km lång och tar i genomsnitt 55 min med våra partner som Flixbus, Nettbuss, Vy Bus4You eller Swebus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 100 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 45 kr.

Bussbolag: Malmö – Köpenhamn

För så lite som 45 kr kan du resa med buss från Malmö till Köpenhamn med. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

Nettbuss Express
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Malmö och Köpenhamn kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Planerar du att resa mellan Malmö och Köpenhamn? Varför inte ta en/ett buss med Nettbuss Express? Omio kan visa dig gällande Nettbuss Express buss tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Malmö till Köpenhamn bussar, allt på en plats. På Nettbuss Express buss kan du räkna med att resa från Malmö till Köpenhamn. Om du använder Omios app för att leta efter bussar mellan Malmö och Köpenhamn kan du snabbt se om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta Nettbuss Express buss från Malmö till Köpenhamn, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga buss biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Buss från Malmö till Köpenhamn

Tack vare Öresundsbron går det snabbt och enkelt att åka från Malmö till Köpenhamn med buss. I dagsläget är det fyra bussbolag som erbjuder bussresor från Malmö till Köpenhamn. Dessa är Nettbuss, Flixbus och Gråhundbus.

  • Nettbuss har fem till sex dagliga avgångar,
  • Flixbus har tre dagliga avgångar.

Gemensamt för dessa tre bussbolag är att bussarna avgår från Norra Vallgatan vid Malmö Centralstation, och ankommer till Ingerslevsgade i närheten av Köpenhamns Hovedbangård. Danska Gråhundbus har dessutom tre till fyra dagliga avgångar från bland annat Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation. Bussen stannar på flera ställen i Köpenhamn med det sista stoppet vid Hovedbangården. Resan tar ungefär en timme med samtliga bussbolag.

 

Att ta bussen från Malmö till Köpenhamn

De flesta bussarna mellan Malmö och Köpenhamn avgår från Norra Vallgatan, mittemot Malmö centralstation. Hit tar du dig enkelt med buss och Pågatåg. I stationsbyggnaden finns gratis trådlöst internet, restauranger, kaféer, kiosker, toaletter och värdeförvaring. Även Gustav Adolfs Torg och Södervärns busstation, där man hoppar på busslinje 999 med Gråhundbus, nås problemfritt med Malmös lokaltrafik. Tänk på att det är obligatoriskt att kunna uppvisa id-kort i samband med överfarten till Danmark.

Att komma till Köpenhamn med buss

Resan över Öresundsbron bjuder på en hänförande utsikt, åtminstone fram till den avslutande tunneldelen. Reser du med Nettbuss eller Flixbus har du tillgång till trådlöst internet under bussresan. Tänk också på att mobiltelefoner kopplar över till det danska mobilnätet någon gång på Öresundsbron. Visserligen har roamingavgifterna sjunkit på sistone, men vill du undvika obehagliga överraskningar kan det vara smart att slå av dataroaming på din telefon redan i början av bussresan. Gråhundbus stannar vid bland annat Kongens Nytorv, Nørreport och Hovedbangården. Du kan även hoppa av vid Kastrup flygplats, men då måste du avisera det i förväg, annars stannar bussen inte där. Övriga bussbolag stannar vid Ingerslevsgade i närheten av Hovedbangårdens baksida. Härifrån kan du ta dig vidare till andra delar av Köpenhamn med lokaltrafik. Till fots når du Tivoli och Rådhusplatsen på en kvart.

Resetips: Bussar från Malmö till Köpenhamn

Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Köpenhamn.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Malmö till Köpenhamn?

Buss biljetter från Malmö till Köpenhamn kan vara så billiga som 45 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Malmö till Köpenhamn?

Att resa med buss från Malmö till Köpenhamn kostar i genomsnitt 100 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt avstånd är det mellan Köpenhamn och Malmö med buss?

När du reser med buss från Malmö till Köpenhamn kommer sträckan att ligga på cirka 28 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Malmö till Köpenhamn i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar buss från Malmö till Köpenhamn?

Restiden med buss från Malmö till Köpenhamn kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 55 min.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Malmö till Köpenhamn?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Malmö till Köpenhamn kan du ta buss med Flixbus, Nettbuss, Vy Bus4You eller Swebus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Malmö och Köpenhamn för att se vilka bekvämligheter de har.

Finns det någon direkt resa med buss från Malmö till Köpenhamn?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Malmö till Köpenhamn, kolla in direkt buss från Malmö till Köpenhamn med Flixbus eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Malmö till Köpenhamn som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Malmö till Köpenhamn?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Köpenhamn om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många resenärer som anländer till Köpenhamn med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Berlin eller Hamburg från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med buss till Köpenhamn besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.

Kan jag resa från Malmö till Köpenhamn med buss istället för att resa med bil?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Köpenhamn från Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Malmö till Köpenhamn och köp dina billiga buss biljetter idag!