De billigaste bussarna från Malmö till Hamburg

Visar tider och priser för 5 dec.

Cheapest

439 kr

Average

585 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Malmö till Hamburg kostar omkring 585 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 439 kr.

Billigast
04:55Malmö, Norra Vallgatan6tim.50 11:45Hamburg
0 changes
439 kr1Enkelresa
Näst Billigast
18:20Malmö, Norra Vallgatan9tim.25 03:45Hamburg
1 changes
658 kr1Enkelresa
12:20Malmö, Norra Vallgatan6tim.55 19:15Hamburg
0 changes
658 kr1Enkelresa

Busstidtabell Malmö till Hamburg

Visar bussar för imorgon, sön 5 december
04:55Malmö, Norra Vallgatan6tim.50 11:45Hamburg
0 changes
12:20Malmö, Norra Vallgatan6tim.55 19:15Hamburg
0 changes
18:20Malmö, Norra Vallgatan9tim.25 03:45Hamburg
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
2254 krDeutsche Bahn with connection
439 krFlixbus
mån
6 dec.
767 krDeutsche Bahn with connection
307 krFlixbus
tis
7 dec.
438 krDeutsche Bahn
396 krFlixbus
ons
8 dec.
438 krDeutsche Bahn
Hitta priser
tors
9 dec.
438 krDeutsche Bahn
Hitta priser
fre
10 dec.
438 krDeutsche Bahn
329 krFlixbus
lör
11 dec.
438 krDeutsche Bahn
274 krFlixbus
sön
12 dec.
438 krDeutsche Bahn
369 krFlixbus
mån
13 dec.
438 krDeutsche Bahn
274 krFlixbus
tis
14 dec.
438 krDeutsche Bahn
384 krFlixbus
ons
15 dec.
438 krDeutsche Bahn
Hitta priser
tors
16 dec.
657 krDeutsche Bahn
Hitta priser
fre
17 dec.
548 krDeutsche Bahn
384 krFlixbus
lör
18 dec.
548 krDeutsche Bahn
417 krFlixbus
sön
19 dec.
548 krDeutsche Bahn
417 krFlixbus
mån
20 dec.
548 krDeutsche Bahn
369 krFlixbus
tis
21 dec.
493 krDeutsche Bahn
362 krFlixbus
ons
22 dec.
548 krDeutsche Bahn
481 krFlixbus
tors
23 dec.
Hitta priser
312 krFlixbus
fre
24 dec.
548 krDeutsche Bahn
417 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Malmö till Hamburg

Visar tider och priser för 5 dec.

Snabbaste resan

6 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

7 tim. 43 m

Bussar per dag

3

Distans

297 km

Av 3 bussar som avgår från Malmö till Hamburg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 297 km på genomsnittligen 7 tim. 43 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 6 tim. 50 m .

De långsammaste bussarna tar 9 tim. 25 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
04:55Malmö, Norra Vallgatan6tim.50 11:45Hamburg
0 changes
439 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
12:20Malmö, Norra Vallgatan6tim.55 19:15Hamburg
0 changes
658 kr1Enkelresa
18:20Malmö, Norra Vallgatan9tim.25 03:45Hamburg
1 changes
658 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Malmö och Hamburg

distanceAvstånd296 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss433 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Malmö till Hamburg är färdväg 296 km lång och tar i genomsnitt 6 h 50 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 307 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 433 kr. Resande avreser oftast från Malmö Centralstation och anländer till Hamburg Hbf.

Hamburg är inte bara staden där Beatles slog igenom, den är också känd för sitt vilda nattliv där stängningstider inte existerar. Staden är också den storstad på kontinenten som ligger närmast oss i Sverige. Att ta sig med buss från Malmö till Hamburg tar bara dryga sju timmar och är en resa som inte gör hål i plånboken. Oavsett om du vill njuta av god mat, gå på craft beer-provning, vintageshoppa eller dansa intill morgonkvisten är Hamburg den perfekta destinationen för en weekendresa.

Buss till Hamburg
Att göra i Hamburg5 anledningar att ta bussen från Malmö till Hamburg

1. Resan går relativt snabbt Att ta sig med buss från Malmö till Hamburg tar bara dryga sju timmar. Påbörjar du din resa på morgonen kommer du alltså att ha gott om tid att utforska staden direkt efter att du rullat in med bussen till Hamburg.

2. Det är billigt att ta bussen  Buss är jämfört med de flesta andra färdsätt det billigaste sättet att resa på. Det gäller såklart inte alla sträckor, och det finns undantag. Men en bussresa mellan Malmö och Hamburg blir i regel nästan alltid billigare än något annat resealternativ mellan städerna.

3. Det är ett miljövänligt sätt att resa på  I princip alla bussar som kör mellan Malmö och Hamburg är moderna, energisnåla och körs av utbildade chafförer enligt metoden ecodriving. Vill du resa med ännu godare samvete? Då kan du när du åker med Flixbus dessutom välja att lägga till en så kallad klimatkompensation när du köper din bussresa. Miljötillägget hamnar runt 1-3 % av biljettpriset.

4. Du åker direkt från Malmö till centrala Hamburg  Inga extra avgifter för att ta sig till och från en flygplats, inga flygplatskontroller och inga jobbiga omstigningar i lokaltrafiken. När du tar bussen till Hamburg hamnar du direkt i stadens mitt.

5. Det är skönt att åka buss Luta dig tillbaka. Se en film på din laptop eller surfplatta. Ta en tupplur. Se landskapen swisha förbi utanför bussfönstret. Eller, spara tid genom att jobba undan det som blev kvar innan du lämnade kontoret inför bussresan.

Vilka bussbolag kör sträckan Malmö - Hamburg?

Det är lätt att ta sig med buss från Malmö till Hamburg. Både Flixbus och Eurolines kör hela sträckan direkt. Tillsammans är avgångarna flera om dagen. Under de flesta dagar kan du välja om du vill åka tidigt på morgonen, mitt på dagen eller sent på kvällen. Bussresan tar mellan sju och åtta timmar beroende på när på dygnet du åker, eftersom trafikläget på sträckan skiftar.

Vad ingår i bussresan?

Flixbus har gratis wifi på alla sina bussar och detsamma gäller för de flesta av Eurolines fordon. Du kan alltså antigen göra bussresan till ditt rörliga jobbkontor eller bara hänga runt i internets oändliga världsrymd medan du närmar dig Hamburg.

På alla bussar finns eluttag, luftkonditionering och toalett. De flesta har platser med extra benutrymme.

Resan över bron från Malmö till Danmark liksom färjan mellan Danmark och Tyskland ingår i priset.

På bussarna är det möjligt att köpa snacks och dryck under resan.

Hur mycket bagage får jag ta med mig på bussen?

Hos både Flixbus och Eurolines får du ta med dig två större resväskor upp till 25 kilo vardera och ett mindre handbagage.

Både Flixbus och Eurolines bussresor från Malmö till Hamburg avgår från Norra Vallgatan 60. Dit tar du dig enkelt från Malmö Centralstation. Norra Vallgatan ligger tre minuters gångväg från centralen, allt du behöver göra är att korsa Skeppsbron. För dig som åker buss från Malmö till Hamburg med mycket packning går det även att ta bussen en hållplats. Du åker då med någon av stadsbussarna från Malmö Centralstation till Malmö Djäknegatan, en kort resa på två minuter.

Om du kommer från någon annanstans i Malmö kan du enkelt kolla upp hur du kommer till Norra Vallgatan med Skånetrafiken. Om du bor eller är någonstans där lokaltrafiken inte opererar så ofta så är det en god idé att boka taxi genom Taxi Skåne, Taxikurir eller något av de andra taxibolag som finns i och i närheten av Malmö.

Hur kommer jag till Hamburg centrum från bussen?

När du anländer med buss från Malmö till Hamburg kommer du direkt till Hamburg, ZOB, Adenauerallee. Det är en hållplats bara sex minuters gångväg från Hamburg Hauptbahnhof Süd. Du ankommer alltså direkt till Hamburgs pulserande innerstad. Härifrån tar du dig lätt till det boende du bokat eller börjar upptäcka stadens hjärta med en gång.

Hur tar jag mig runt i Hamburg?

Hamburg har ett väl utbyggt system med tunnelbana, buss och stadståg. Tunnelbanan heter U-bahn och stadstågen heter S-bahn. Du kan köpa enkelbiljetter, dagsbiljetter och andra alternativ på varje hållplats.

Ett härligt sätt att upptäcka staden är att cykla runt. I Hamburg finns ett

hyrsystem för stadscyklar

, kallat StadtRAD. Du hyr en cykel med hjälp av ditt kort eller din telefon och kan sedan lämna tillbaka den på vilken StadtRAD-station som helst runt om i staden. Det finns även olika taxibolag och det är vanligtvis lätt att få tag på en taxi i stan.

Finns det rabatt på bussresor till Hamburg?

Om du åker buss från Malmö till Hamburg med Eurolines finns det förmånliga priser för dig som är student eller ungdom upp till 25 år. Samma förmånliga pris gäller även för seniorer från 60 år. Du som reser med barn får billigare biljetter för dem. Ibland finns det promotional tickets - en biljettyp med lägre pris och ingen möjlighet att omboka. En perfekt deal för dig som bestämmer dig för en skön sista minuten till Hamburg, helt enkelt! Hos Flixbus är barnbiljetter billigare men studenter, ungdomar och seniorer får ingen särskild rabatt. Hos båda bolagen går det att betala extra för att få ta med din cykel på bussen.


Hamburg - bohemiska kvarter och industriell charm

Hur billigt är Hamburg?

Hamburg är generellt sett billigare än Sverige, speciellt när det kommer till mat och dryck. Enligt Numbeo, som jämför priser på storstäder världen över, är Hamburgs restaurangpriser 31 % lägre än Stockholms. En öl kostar runt 35 kronor och en cappuccino blir din för cirka 25 kronor. I Omios ölprisindex kan du se hur ölpriserna ligger i 70 olika städer i världen. Allt handlar förstås, precis som i alla städer, om vart du går. Om du skippar de stora businessgatorna och följer Omios tips om Hamburgs coola och mer alternativa kvarter är det här en stad som ger dig många och häftiga upplevelser för ett relativt lågt pris.

Vilka områden är hetast?

Som så många andra städer är det av stor betydelse vilket område du väljer att hänga i. Stadsdelarna skiljer sig ibland mycket åt och din upplevelse av staden kan se helt annorlunda ut beroende på vilken del av den du väljer att upptäcka. Vi har samlat våra favoriter och hoppas att du ska få en uppfattning om några av Hamburgs mest spännande stadsdelar.

  • Sternschanze  Sternschanze är Hamburgs kanske hippaste område och ett mecka för unga urbana trendsättare. Här, bland färgglad street art och gamla byggnader trängs otaliga små caféer, barer och klubbar. Om du är ett fan av viben i Berlin är det här ditt område. På helgerna hålls second hand-marknader och du kan när som helst smita in på en kaffebar för att få en koffeindos gjord med mycket omsorg.
  • Karolinenviertel Strax intill Sternschanze ligger Karolinenviertel, en liten men naggande god del av staden. Stadsdelen var länge en av de fattigaste, men har fått sig ett uppsving och är mångas favorit. Nu utgör kvarteren en hipp och bohemisk del, där Marktstrasse är pulsådern för stadsdelens alternativa shopping. Här finns nischade vintageaffärer där du kan göra unika fynd. Kanske blir det på den coola lilla butiken Hot Dogs, som specialiserar sig på sportmärken från 60-talet.
  • St. Georg St. Georg ligger nära stadens centrum, men saknar för den sakens skull inte en alldeles egen karaktär. Stadsdelen är den kanske vackraste och mest spännande för den som är intresserad av arkitektur. Här hittar du unika designbutiker och trendigt mode. St. Georg är Hamburgs HBTQ-kvarter och gatorna sprudlar av liv. Här trivs barnfamiljer liksom unga smyckesdesigner och ställena att inta en god lunch eller middag på är många.
  • St. Pauli  St. Pauli, också bara kallad ”Kiez”, är avant-garde och ett mismatch av kultur, liv och underhållning. På den norra delen av Reeperbahn finns en mängd konstgallerier och mysiga caféer - utmärkta dagsaktiviteter alltså. När kvällen närmar sig glider du över till den södra sidan, som utgör navet i Hamburgs nattliv. Om Beatles ligger dig nära om hjärtat är ett besök på INDRA, där bandet uppträdde för första gången, ett måste.

Var finns Hamburgs bästa shopping?

I den nya stadsdelen HafenCity har övergivna fabriker och lagerlokaler rustats upp för att nu inhysa lyxlägenheter och trendiga butiker. Här har många internationella märken öppnat flagship stores i stora, före detta fabrikslokaler som gör shoppingupplevelsen till något extra.

Om du är ute efter snygga second hand-prylar är Karolinenviertel och Sternschanze områdena för dig. Har du tur hittar du en snygg regnjacka från det hamburgska kultmärket Derbe. Här ligger också Lockengeloet, som säljer möbler och inredningsdetaljer handgjorda av enbart återvunnet material. Spana in och inspireras av oljetunnor som blivit snygga skåp och gamla rep som fått nytt liv som trendriktiga lampor.

Hur är Hamburgs uteliv?

Den berömda nattklubbsgatan Reeperbahn ligger i St. Pauli, i närheten av där du kommer in med buss från Malmö till Hamburg. Här finns det oändliga valmöjligheter för dig som vill dansa bort natten. På vardagar har barer och klubbar oftast öppet till klockan 04:00, på helgerna finns på många ställen ingen bestämd stängningstid.

Börja kvällen på någon trevlig bar i närheten av där du bor för att känna in kvällens vibe och lär känna stadsdelen som för resan är din. Fortsätt till Mojo bar, som ligger under Reeperbahn och ofta bjuder på konserter och är en perfekt bar att starta igång kvällen på.

Någon gång efter midnatt är det dags att börja tänka på vad nästa steg blir. På de flesta av klubbarna i Hamburg är det nämligen inte innan dess natten drar igång. Uebel & Gefährlich är en electroklubb i en massiv betongbunker. Den var den första i sitt slag i staden och har varit en viktig del i kulturen för elektronisk musik. Kafé Amphore är en trevlig cocktailbar med utsikt över floden Elbe. När danssuget sätter in behöver du bara gå en trappa ner till Golden Pudel Club, en populär klubb med blandad musik.

När är det bäst att besöka Hamburg?

Vädret i Hamburg skiljer sig inte jättemycket från vädret i de sydligare delarna av Sverige. Det går att åka buss från Malmö till Hamburg året om och Hamburg är en storstad lämplig att besöka årets alla månader. Tyskland är berömt för sina julmarknader och Hamburg har en härlig julstämning i december. Alla områden, restauranger och klubbar är välfyllda året om. Hamburg är helt enkelt en utmärkt resedestination vilken tid på året det än kan tänkas vara.

Vad får jag inte missa i Hamburg?

Hamburgs slakthusområde har fått nytt liv och kommit att bli något alldeles speciellt. Sök dig till de gamla delarna, där kreativa ateljéer och trendiga restauranger ryms i luftiga, industriella lokaler bakom vackra tegelfasader.

En god öl är förstås en självklarhet under ett Tysklandsbesök. På ölbryggeriet Altes Mädchen i slakthusområdet får du göra en ölprovning av öl direkt från bryggeriet intill - en dröm för alla mikrobryggeri-fantaster.

I närheten ligger även Bullerei, en av Hamburgs hippaste restauranger. Det är lätt att förstå varför, den gemytliga atmosfären ihop med mat i världsklass är svår att motstå. Boka i förväg och testa deras omtalade burrata.

Slakthusområdet ligger i Sternschanze, nära S-bahnstationen med samma namn.

Resetips

Bussar från Malmö till Hamburg
Ta bussen till Hamburg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Hamburg.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Malmö till Hamburg med buss?
Buss biljetter från Malmö till Hamburg kan vara så billiga som 307 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Malmö till Hamburg?
Buss biljetter från Malmö till Hamburg brukar ha ett genomsnittspris på 433 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur lång är sträckan mellan Hamburg och Malmö om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Malmö till Hamburg? Avståndet mellan Malmö och Hamburg med buss är runt 296 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Malmö till Hamburg kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från Malmö till Hamburg med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Malmö till Hamburg är 6 h 50 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Malmö till Hamburg.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Malmö till Hamburg?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Malmö är Malmö Centralstation. I Hamburg är den mest populära busstation bland resenärer Hamburg Hbf.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Malmö och i Hamburg?

Malmö Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Malmö och den ligger 375 m från cityområdet. Den busstation i Hamburg som är mest populär bland resenärer är Hamburg Hbf som ligger 2.6 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Malmö och Hamburg?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Malmö till Hamburg kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Malmö och Hamburg för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Malmö till Hamburg?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Hamburg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Hamburg besöker ofta även Berlin, Köpenhamn eller Amsterdam. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Hamburg och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Malmö till Hamburg måste inte ta slut i Hamburg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Hamburg är Berlin, Köpenhamn eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Köpenhamn eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Malmö och Hamburg?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Hamburg från Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Malmö till Hamburg och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Hamburg
Hamburg, ZOB am Hbf.
Bekvämligheter