JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
27 nov.
Hitta priser
516 krFlixbus
Hitta priser
sön
28 nov.
372 krSJ
516 krFlixbus
857 krMalta Air
mån
29 nov.
382 krSnälltåget
648 krFlixbus
219 krMalta Air
tis
30 nov.
374 krSJ
586 krVy Bus4You
245 krMalta Air
ons
1 dec.
157 krSnälltåget
661 krVy Bus4You
86 krMalta Air
tors
2 dec.
382 krSnälltåget
439 krFlixbus
97 krMalta Air
fre
3 dec.
470 krSJ
439 krFlixbus
242 krMalta Air
lör
4 dec.
275 krSnälltåget
385 krFlixbus
99 krMalta Air
sön
5 dec.
470 krSJ
336 krFlixbus
184 krMalta Air
mån
6 dec.
245 krSnälltåget
515 krFlixbus
86 krMalta Air
tis
7 dec.
247 krSnälltåget
463 krVy Bus4You
87 krMalta Air
ons
8 dec.
270 krSnälltåget
661 krVy Bus4You
86 krMalta Air
tors
9 dec.
384 krSnälltåget
663 krVy Bus4You
87 krMalta Air
fre
10 dec.
473 krSJ
395 krFlixbus
87 krMalta Air
lör
11 dec.
158 krSnälltåget
330 krFlixbus
87 krMalta Air
sön
12 dec.
609 krÖresundståg
342 krFlixbus
88 krMalta Air
mån
13 dec.
347 krSnälltåget
369 krFlixbus
86 krMalta Air
tis
14 dec.
160 krSnälltåget
582 krVy Bus4You
88 krMalta Air
ons
15 dec.
210 krSJ
661 krVy Bus4You
86 krMalta Air
tors
16 dec.
235 krSJ
338 krFlixbus
86 krMalta Air
fre
17 dec.
470 krSJ
516 krFlixbus
86 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Malmö och Stockholm

distanceAvstånd512 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss544 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You eller Swebus

Bussar från Malmö till Stockholm är rutt 512 km lång och tar i genomsnitt 7 h 55 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You eller Swebus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 544 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 439 kr. Resande avreser oftast från Malmö Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Buss från Malmö till Stockholm

Med vissa undantag avgår det bussar från Malmö till Stockholm ca 6 gånger per dygn och de allra flesta turerna går direkt till Stockholm. Bussarna avgår från Norra Vallgatan, bara ett stenkast ifrån Malmö centralstation och stannar på Terminalslingan vid Stockholms centralstation, vilket underlättar när man ska resa vidare. Restiden ligger på mellan 8 och 12 timmar.

Vilka bussbolag kör från Malmö till Stockholm?

De flesta av turerna körs av Flixbus. Det går även att åka med Nettbuss som under fredagar och söndagar i regel har fyra avgångar. Övriga dagar i veckan har de 1-2 turer per dag. Några av Flixbus och Nettbuss turer går via Göteborg och innefattar då ett byte och längre restid, samt ofta ett högre pris.

Hur lång tid tar det med buss från Malmö till Stockholm?

De turer som går direkt från Malmö till Stockholm tar cirka 8 timmar, medan de turer som har byte i Göteborg tar cirka 11-12 timmar. Exakt hur lång tid det tar beror på trafiktätheten under den tid på dygnet du väljer att åka, samt vilken dag på året som det är dags att resa.

Hur många bussar går det från Malmö till Stockholm?

Antalet avgångar mellan Malmö och Stockholm varierar något beroende på vilken dag du vill åka, men oftast finns det omkring 6 avgångar per dag att välja mellan. Några bussar går direkt och andra inkluderar byte. Av dessa är det Flixbus som kör de allra flesta. Med några undantag kör Flixbus i regel 5 turer per dag från Malmö till Stockholm.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Malmö till Stockholm?

Avgångshållplats: Malmö Centralstation. På centralstationen finns faciliteter såsom parkering, WiFi, förvaringsboxar, biluthyrning, restauranger, butiker och annat. Här finns också gott om anslutande bussar och tåg till och från en mängd olika destinationer. Bland annat går det lätt att ta sig till och från flygplatserna Sturup och Kastrup.

Ankomsthållplats: Terminalslingan/Stockholms Centralstation. Även här finns gratis WiFi, laddningsstation, turistinformation, förvaringsboxar, restauranger och butiker. Det finns även gott om alternativ för den som vill fortsätta sin resa, i form av anslutande bussar och tåg, samt tunnelbana. Det går också lätt att ta sig till någon av flygplatserna i och runt Stockholm.

Resetips

Bussar från Malmö till Stockholm
Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Malmö to Stockholm.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Malmö till Stockholm?
Buss biljetter från Malmö till Stockholm kan kosta så lite som 439 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Malmö till Stockholm.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Malmö till Stockholm?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Malmö till Stockholm kan du vänta dig ett pris på 544 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Malmö och Stockholm när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Malmö till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 512 km från Malmö när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Malmö till Stockholm är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Malmö till Stockholm med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Malmö till Stockholm med buss är 7 h 55 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Malmö till Stockholm.
Vilka är de mest använda busstationer i Malmö och i Stockholm?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Malmö är Malmö Centralstation. I Stockholm är den mest populära busstation bland resenärer Stockholm, Terminalslingan.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Malmö och i Stockholm?

Om du planerar att resa med buss från Malmö kan du räkna med att åka 375 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Malmö Centralstation. När du anländer till Stockholm kan du räkna med att resa 587 m från Stockholm, Terminalslingan till cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Malmö till Stockholm?
Om du letar efter billiga bussar från Malmö till Stockholm kan du lita på att Flixbus, Vy Bus4You eller Swebus kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Malmö och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med buss från Malmö till Stockholm utan transfer emellan?
Letar du efter en direkt resa med buss från Malmö till Stockholm? I så fall kan du köpa buss biljetter från Malmö till Stockholm med Flixbus. Om du inte kan hitta några resor med buss från Malmö till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Malmö till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Malmö till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Stockholm med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Malmö till Stockholm om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stockholm från Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Malmö till Stockholm och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69