JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
298 krSJ
191 krFlixbus
sön
23 jan.
300 krSJ
210 krFlixbus
mån
24 jan.
299 krSJ
192 krFlixbus
tis
25 jan.
213 krSJ
284 krBus4you
ons
26 jan.
192 krSJ
227 krVy Bus4You
tors
27 jan.
213 krSJ
188 krFlixbus
fre
28 jan.
234 krSJ
215 krFlixbus
lör
29 jan.
234 krSJ
192 krFlixbus
sön
30 jan.
234 krSJ
239 krFlixbus
mån
31 jan.
234 krSJ
188 krFlixbus
tors
3 feb.
220 krSJ
293 krVy Bus4You
fre
4 feb.
198 krSJ
210 krFlixbus
lör
5 feb.
234 krSJ
208 krFlixbus
sön
6 feb.
234 krSJ
283 krBus4you
tis
8 feb.
213 krSJ
283 krVy Bus4You
ons
9 feb.
213 krSJ
283 krVy Bus4You
tors
10 feb.
181 krSJ
192 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Karlstad till Stockholm

distanceAvstånd258 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss221 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Vy Bus4You eller Nettbuss

Bussar från Karlstad till Stockholm är färdväg 258 km lång och tar i genomsnitt 4 h 10 min med våra partner som Flixbus, Vy Bus4You eller Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 221 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 188 kr. Resande avreser oftast från Karlstad tågstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Buss från Karlstad till Stockholm med

Du kan resa med buss från Karlstad till Stockholm med för så lite som 188 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa resa.

Nettbuss Express
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Karlstad till Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Planerar du att resa mellan Karlstad och Stockholm? Varför inte ta en/ett buss med Nettbuss Express? Omio kan visa dig gällande Nettbuss Express buss tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Karlstad till Stockholm bussar, allt på en plats. På Nettbuss Express buss kan du räkna med att resa från Karlstad till Stockholm. Om du använder Omios app för att leta efter bussar mellan Karlstad och Stockholm kan du snabbt se om Nettbuss Express biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta Nettbuss Express buss mellan Karlstad och Stockholm, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga buss biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

Buss från Karlstad till Stockholm

Längs med E18 är vägen från Karlstad till Stockholm ungefär 31 mil. En sträcka som tar fyra och en halv timme, eller strax därunder, med buss.

Buss från Karlstad till Stockholm med Swebus

Swebus har mellan fyra och sex direktbussar på sträckan under vardagar och på lördagar. Den tidigaste avgår från Karlstad klockan 2:10 och den senaste klockan 16:15. På söndagar tillkommer en sen avgång klockan 17:30.

Buss från Karlstad till Stockholm med Nettbuss

Nettbuss, med varumärket Bus4You och samarbetspartnern BT Buss, har dagliga direktförbindelser på sträckan. På måndagar går det en Bus4You, med ett kort byte i Västerås, klockan 6:55 och en BT Buss klockan 9:50. Tisdag till torsdag är avgångarna desamma, förutom att den tidiga avgången går klockan 6:25. På fredagar tillkommer en extra tidig avgång klockan 1:25. Den går även på lördagar, vars övriga avgångar är klockan 6:00 med Bus4You och klockan 10:05 med BT Buss. På söndagar har BT Buss en avgång klockan 8:40, och Bus4You tre avgångar, varav den första går klockan 9:10 och den sena klockan 16:45. Alla biljetter kan bokas på Nettbuss hemsida.

Buss från Karlstad till Stockholm med Flixbus

Flixbus har en daglig, eller snarare nattlig, direktavgång som avgår Karlstad klockan 2:20.

Varifrån går bussen i Karlstad?

Alla bussar nämnda ovan avgår från Karlstad busstation, belägen mitt i staden mellan Drottninggatan och hamngatan. På busstationen finns det toaletter (som kostar pengar) och trådlöst internet (som är gratis). Åker du med BT Buss kan du även välja att hoppa på vid den näraliggande Karlstad Centralstation, tio minuter senare än avgångstiderna som uppges här ovan.

Var ankommer bussen i Stockholm?

Till Cityterminalen, som ligger mittemot Stockholm Centralstation. De båda byggnaderna går att ta sig emellan med rulltrappor. Under centralstationen hittar du även T-centralen, varifrån det går tunnelbana med Stockholms alla tre tunnelbanelinjer.

Resetips: Bussar från Karlstad till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Stockholm.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Karlstad till Stockholm vara?

Buss biljetter från Karlstad till Stockholm kan kosta så lite som 188 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Karlstad till Stockholm.

Vad brukar priset på en buss biljett från Karlstad till Stockholm ligga på?

Att resa med buss från Karlstad till Stockholm kostar i genomsnitt 221 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet från Karlstad till Stockholm när man åker med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Karlstad är runt 258 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Karlstad till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Karlstad till Stockholm med buss?

Restiden med buss från Karlstad till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 10 min.

Vilken busstation i Karlstad bör jag resa från? Vilken busstation i Stockholm bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Karlstad är Karlstad tågstation. I Stockholm är den mest populära busstation bland resenärer Stockholm, Terminalslingan.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Karlstad och i Stockholm?

Du kan åka buss från Karlstad på Karlstad tågstation som ligger 272 m från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Stockholm, Terminalslingan, som ligger 587 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Karlstad och Stockholm?

För att hitta bästa buss från Karlstad till Stockholm kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Vy Bus4You eller Nettbuss. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Karlstad till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Karlstad till Stockholm?

Om du letar efter en direkt resa från Karlstad till Stockholm kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus eller Vy Bus4You för att komma till Stockholm snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Karlstad till Stockholm?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Karlstad till Stockholm med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Karlstad till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med buss från Karlstad till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Karlstad och Stockholm?

Att resa från Karlstad till Stockholm utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Karlstad till Stockholm.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69