Buss från Karlstad till Stockholm

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Karlstad till Stockholm

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

246 kr

Genomsnittligt pris

246 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

08:30Karlstad, Karlstad Busstation4tim.15 12:45Stockholm, Terminalslingan
0 byten
246 kr1Enkelresa

Busstidtabell Karlstad till Stockholm

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
02:00Karlstad, Karlstad Busstation5tim.15 07:15Stockholm, Terminalslingan
0 byten
04:15Karlstad4tim.29 08:44Stockholms centralstation
1 byte
06:55Karlstad, Karlstad Busstation4tim.30 11:25Stockholm, Terminalslingan
0 byten
08:30Karlstad, Karlstad Busstation4tim.15 12:45Stockholm, Terminalslingan
0 byten
09:54Karlstad tågstation3tim.50 13:44Stockholms centralstation
1 byte
12:15Karlstad, Karlstad Busstation5tim.00 17:15Stockholm, Terminalslingan
1 byte
13:54Karlstad tågstation3tim.50 17:44Stockholms centralstation
1 byte
16:22Karlstad tågstation3tim.51 20:13Stockholms centralstation
1 byte
16:30Karlstad, Karlstad Busstation4tim.15 20:45Stockholm, Terminalslingan
0 byten
16:50Karlstad, Centralstationen5tim.00 21:50Stockholm, Terminalslingan
1 byte
17:30Karlstad, Karlstad Busstation4tim.20 21:50Stockholm, Terminalslingan
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Karlstad till Stockholm

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

3 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 50 m

Bussar per dag

3

Distans

259 km

Det är svårt att ta sig från Karlstad till Stockholm utan att göra minst ett byte.

Snabbast
13:54Karlstad tågstation3tim.50 17:44Stockholms centralstation
1 byte
500 kr1Enkelresa
Snabbast
09:54Karlstad tågstation3tim.50 13:44Stockholms centralstation
1 byte
500 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
16:22Karlstad tågstation3tim.51 20:13Stockholms centralstation
1 byte
538 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Karlstad till Stockholm

distanceAvstånd258 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss201 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Vy Bus4You, SJ, Infobus eller Flixbus

Bussresor från Karlstad till Stockholm är 258 km lång och tar i genomsnitt 4 h 10 min med våra partners som Vy Bus4You, Vy Bus4You, SJ, Infobus eller Flixbus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 179 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 201 kr. Resande åker oftast från Karlstad, Karlstad Busstation och anländer till Stockholm, Cityterminalen.

Bussbolag: FlixBus, SJ eller Nettbuss Express från Karlstad till Stockholm

Köp dina officiella FlixBus, SJ eller Nettbuss Express bussbiljetter mellan Karlstad och Stockholm från 179 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest överkomlig resa.

Nettbuss Express
SJ
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss mellan Karlstad och Stockholm kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Tittar du efter bussar mellan Karlstad och Stockholm? SJ är ett av de bästa bolagen att resa med på resa mellan Karlstad och Stockholm. Som officiell resepartner till SJ visar Omio dig snabbt de senaste SJ busstidtabeller, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter de bästa avgångs- och ankomsttiderna, jämföra de snabbaste rutterna från Karlstad till Stockholm, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste SJ bussbiljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Karlstad till Stockholm kan du snabbt se om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt Karlstad – Stockholm buss hos Omio snabbt och enkelt och njut av din kommande resa med SJ!

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Buss från Karlstad till Stockholm

Längs med E18 är vägen från Karlstad till Stockholm ungefär 31 mil. En sträcka som tar fyra och en halv timme, eller strax därunder, med buss.

Buss från Karlstad till Stockholm med Swebus

Swebus har mellan fyra och sex direktbussar på sträckan under vardagar och på lördagar. Den tidigaste avgår från Karlstad klockan 2:10 och den senaste klockan 16:15. På söndagar tillkommer en sen avgång klockan 17:30.

Buss från Karlstad till Stockholm med Nettbuss

Nettbuss, med varumärket Bus4You och samarbetspartnern BT Buss, har dagliga direktförbindelser på sträckan. På måndagar går det en Bus4You, med ett kort byte i Västerås, klockan 6:55 och en BT Buss klockan 9:50. Tisdag till torsdag är avgångarna desamma, förutom att den tidiga avgången går klockan 6:25. På fredagar tillkommer en extra tidig avgång klockan 1:25. Den går även på lördagar, vars övriga avgångar är klockan 6:00 med Bus4You och klockan 10:05 med BT Buss. På söndagar har BT Buss en avgång klockan 8:40, och Bus4You tre avgångar, varav den första går klockan 9:10 och den sena klockan 16:45. Alla biljetter kan bokas på Nettbuss hemsida.

Buss från Karlstad till Stockholm med Flixbus

Flixbus har en daglig, eller snarare nattlig, direktavgång som avgår Karlstad klockan 2:20.

Varifrån går bussen i Karlstad?

Alla bussar nämnda ovan avgår från Karlstad busstation, belägen mitt i staden mellan Drottninggatan och hamngatan. På busstationen finns det toaletter (som kostar pengar) och trådlöst internet (som är gratis). Åker du med BT Buss kan du även välja att hoppa på vid den näraliggande Karlstad Centralstation, tio minuter senare än avgångstiderna som uppges här ovan.

Var ankommer bussen i Stockholm?

Till Cityterminalen, som ligger mittemot Stockholm Centralstation. De båda byggnaderna går att ta sig emellan med rulltrappor. Under centralstationen hittar du även T-centralen, varifrån det går tunnelbana med Stockholms alla tre tunnelbanelinjer.

Restips: Bussar från Karlstad till Stockholm

Restips: Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Stockholm.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Karlstad till Stockholm är 179 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Karlstad till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Att resa med buss från Karlstad till Stockholm kostar i genomsnitt 201 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
När du reser med buss från Karlstad till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 258 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Karlstad till Stockholm i förväg genom Omio.
Restiden med buss från Karlstad till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 10 min.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Karlstad till Stockholm kan det vara bra att veta att Karlstad, Karlstad Busstation är mest populär bland resenärer som åker från Karlstad medan Stockholm, Cityterminalen är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Du kan åka buss från Karlstad på Karlstad, Karlstad Busstation som ligger 857 m från centrum. När du kommer fram till Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Stockholm, Cityterminalen, som ligger 1.5 km från centrum.

Letar du efter en direktresa med buss från Karlstad till Stockholm? I så fall kan du köpa bussbiljetter från Karlstad till Stockholm med Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några resor med buss från Karlstad till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm så snabbt som möjligt.
I genomsnitt går det finns 1 en/ett buss om dagen från Karlstad till Stockholm. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta första buss från Karlstad till Stockholm klockan 05: 55. Sista buss från Karlstad till Stockholm avgår klockan 22: 55. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Karlstad till Stockholm för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdvägen.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Karlstad till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Det är inga problem att resa från Karlstad till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Karlstad till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar StockholmBuss från Karlstad till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk