JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
350 krSJ
Hitta priser
sön
20 juni
471 krSJ
248 krFlixbus
mån
21 juni
472 krSJ
371 krVy Bus4You
tis
22 juni
233 krSJ
350 krVy Bus4You
ons
23 juni
296 krSJ
380 krVy Bus4You
tors
24 juni
350 krSJ
336 krFlixbus
fre
25 juni
210 krSJ
302 krFlixbus
lör
26 juni
214 krSJ
262 krFlixbus
sön
27 juni
528 krSJ
327 krVy Bus4You
mån
28 juni
406 krSJ
371 krVy Bus4You
tis
29 juni
182 krSJ
285 krVy Bus4You
ons
30 juni
233 krSJ
372 krVy Bus4You
tors
1 juli
235 krSJ
375 krVy Bus4You
fre
2 juli
296 krSJ
302 krFlixbus
lör
3 juli
233 krSJ
350 krVy Bus4You
sön
4 juli
299 krSJ
205 krFlixbus
mån
5 juli
210 krSJ
335 krFlixbus
ons
7 juli
181 krSJ
284 krNettbuss
tors
8 juli
235 krSJ
352 krNettbuss
fre
9 juli
234 krSJ
283 krVy Bus4You

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla
bus

Resesammanfattning

Karlstad till Stockholm bussinformation

Genomsnittlig busstid
4 timmar 25 minuter
Pris bussbiljett:324 kr
Bussar avgår från:Karlstad
Buss anländer i:Stockholm
Distans:259 km
Bussbolag:Flixbus, Vy Bus4You, Nettbuss

Buss från Karlstad till Stockholm

Längs med E18 är vägen från Karlstad till Stockholm ungefär 31 mil. En sträcka som tar fyra och en halv timme, eller strax därunder, med buss.

Buss från Karlstad till Stockholm med Swebus

Swebus har mellan fyra och sex direktbussar på sträckan under vardagar och på lördagar. Den tidigaste avgår från Karlstad klockan 2:10 och den senaste klockan 16:15. På söndagar tillkommer en sen avgång klockan 17:30.

Buss från Karlstad till Stockholm med Nettbuss

Nettbuss, med varumärket Bus4You och samarbetspartnern BT Buss, har dagliga direktförbindelser på sträckan. På måndagar går det en Bus4You, med ett kort byte i Västerås, klockan 6:55 och en BT Buss klockan 9:50. Tisdag till torsdag är avgångarna desamma, förutom att den tidiga avgången går klockan 6:25. På fredagar tillkommer en extra tidig avgång klockan 1:25. Den går även på lördagar, vars övriga avgångar är klockan 6:00 med Bus4You och klockan 10:05 med BT Buss. På söndagar har BT Buss en avgång klockan 8:40, och Bus4You tre avgångar, varav den första går klockan 9:10 och den sena klockan 16:45. Alla biljetter kan bokas på Nettbuss hemsida.

Buss från Karlstad till Stockholm med Flixbus

Flixbus har en daglig, eller snarare nattlig, direktavgång som avgår Karlstad klockan 2:20.

Varifrån går bussen i Karlstad?

Alla bussar nämnda ovan avgår från Karlstad busstation, belägen mitt i staden mellan Drottninggatan och hamngatan. På busstationen finns det toaletter (som kostar pengar) och trådlöst internet (som är gratis). Åker du med BT Buss kan du även välja att hoppa på vid den näraliggande Karlstad Centralstation, tio minuter senare än avgångstiderna som uppges här ovan.

Var ankommer bussen i Stockholm?

Till Cityterminalen, som ligger mittemot Stockholm Centralstation. De båda byggnaderna går att ta sig emellan med rulltrappor. Under centralstationen hittar du även T-centralen, varifrån det går tunnelbana med Stockholms alla tre tunnelbanelinjer.

Resetips

Bussar från Karlstad till Stockholm
Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Stockholm.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Karlstad till Stockholm?
De billigaste buss biljetterna från Karlstad till Stockholm är 248 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Karlstad till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Karlstad till Stockholm?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Karlstad till Stockholm kan du vänta dig ett pris på 338 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Stockholm och Karlstad om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Karlstad till Stockholm med buss kan du räkna med att avståndet mellan Karlstad och Stockholm är ungefär 258 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga resetiden med buss från Karlstad till Stockholm?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Karlstad och Stockholm. På ett ungefär kan resan från Karlstad till Stockholm med buss ligga på 4 h 15 min.
Vilka busstationer borde jag välja inför min resa från Karlstad till Stockholm?

När man reser med buss från Karlstad till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Karlstad på Karlstad tågstation och de flesta anländer i Stockholm på Stockholm, Terminalslingan.

Hur lång reseväg är det från busstation till cityområdena i Karlstad och Stockholm?

Karlstad tågstation är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Karlstad och den ligger 0 km från cityområdet. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Karlstad till Stockholm med buss?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Karlstad till Stockholm kan du ta buss med Flixbus. Se bara till så att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Karlstad och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Karlstad till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Karlstad till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Stockholm från Karlstad med buss, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Stockholm?
Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Karlstad till Stockholm?
Att resa från Karlstad till Stockholm utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Karlstad till Stockholm.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69