JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
549 krSJ
303 krFlixbus
sön
5 dec.
623 krSJ
272 krFlixbus
mån
6 dec.
557 krSJ
296 krFlixbus
ons
8 dec.
543 krSJ
407 krVy Bus4You
tors
9 dec.
614 krSJ
274 krFlixbus
fre
10 dec.
629 krSJ
296 krFlixbus
lör
11 dec.
548 krSJ
296 krFlixbus
sön
12 dec.
557 krSJ
296 krFlixbus
mån
13 dec.
552 krSJ
296 krFlixbus
tis
14 dec.
547 krSJ
394 krVy Bus4You
tors
16 dec.
568 krSJ
274 krFlixbus
fre
17 dec.
409 krSJ
314 krVy Bus4You
lör
18 dec.
550 krSJ
396 krVy Bus4You
sön
19 dec.
562 krSJ
357 krFlixbus
mån
20 dec.
557 krSJ
383 krFlixbus
tis
21 dec.
568 krSJ
340 krFlixbus
ons
22 dec.
414 krSJ
318 krVy Bus4You
tors
23 dec.
549 krSJ
362 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport

distanceAvstånd251 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss308 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagVy Bus4You eller Nettbuss

Bussar från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport är färdväg 251 km lång och tar i genomsnitt 4 h 35 min med våra partner som Vy Bus4You eller Nettbuss. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 272 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 308 kr.

Buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda

Det finns en mängd alternativ för att ta sig från Karlstad till Arlanda med buss. Det kan ta allt från så lite som 4 timmar till så pass lång tid som 7 timmar. Detta beror på om man vill åka direkt eller byta i antingen Stockholm eller Västerås. Det är en vältrafikerad rutt och det avgår bussar i princip varje timme.

Vilka bussbolag kör från Karlstad till Stockholm-Arlanda?

Det avgår bussar från Karlstad till Stockholm-Arlanda från bussbolagen Nettbuss och Flixbus. Det är framför allt Nettbuss som har direktbussar som kör denna sträcka. Flixbus tar en nämligen oftast till antingen Västerås eller Stockholm, Cityterminalen, så får man sedan ta sig vidare därifrån med en annan buss eller tåg.

Hur lång tid tar det med buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda?

Det tar mellan cirka 4 till 7 timmar att ta sig med bussar från Karlstad till Stockholm-Arlanda. Det går bussar direkt, men som sagt så finns det även resor som innebär ett byte i Stockholm, Cityterminalen eller alternativt i Västerås. Det går många direktbussar så om man inte vill byta så är det inte nödvändigt. Men om man kan tänka sig att byta så finns det ännu fler avgångar att välja mellan.

Hur många bussar går det från Karlstad till Stockholm-Arlanda?

Det går direktbussar nästan varje timme. Är man villig att göra ett byte så finns det ännu fler alternativ att välja på. Det är Nettbuss som kör direkt. Flixbuss kör antingen till Stockholm centrum eller Västerås busstation. Därifrån kan man sedan ta sig vidare till Arlanda antingen med tåg eller buss.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda?

Avgångsbusshållplats: Karlstad, busstation. Detta är en centralt belägen busstation. Med gångavstånd till det mesta som man skulle kunna behöva. Här kan man hitta en kiosk, toaletter, snabbmatsrestauranger med mera. I närheten finns även hotell, parkering och en galleria. Vill man passa på att köpa med sig en present dit man ska så är det med andra ord inga problem.

Ankomstplats: Stockholm, Arlanda flygplats. Arlanda flygplats är Sveriges största flygplats. Härifrån går det flyg till Sveriges alla hörn. Det går även flera utlandsflyg varje dag, oftast från terminal 5. Här finns allt man skulle kunna behöva: Apotek, souvenirbutiker, restauranger, kaféer, hotell, toaletter, laddningsuttag, tågstation med mera. Om man skulle ha glömt något inför resan så bör det med andra ord inte vara några som helst problem att hitta och köpa med sig det.

Resetips

Bussar från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport
Ta bussen till Stockholm Arlanda Airport. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Stockholm Arlanda Airport.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport?
Buss biljetter från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport kan vara så billiga som 272 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 308 kr för att ta buss från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Stockholm Arlanda Airport från Karlstad.
Hur långt avstånd är det mellan Stockholm Arlanda Airport och Karlstad med buss?
När du reser från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport med buss kan du räkna med att avståndet mellan Karlstad och Stockholm Arlanda Airport är ungefär 251 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport med buss?
En buss resa från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport har en genomsnittlig restid på 4 h 35 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport så snabbt som möjligt.
Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Karlstad och Stockholm Arlanda Airport?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport med buss. När du ska åka till Stockholm Arlanda Airport från Karlstad kan du resa med Vy Bus4You eller Nettbuss. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Karlstad och Stockholm Arlanda Airport. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport så smidig som möjligt.
Din buss resa från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport måste inte ta slut i Stockholm Arlanda Airport. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm Arlanda Airport är Stockholm, Berlin eller Linköping. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Berlin eller Linköping kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm Arlanda Airport besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Linköping. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm Arlanda Airport och de andra populära destinationerna.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Karlstad och Stockholm Arlanda Airport. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Bussar från Karlstad till Stockholm Arlanda Airport: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver