JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
20 okt.
613 krSJ
394 krVy Bus4You
tors
21 okt.
611 krSJ
392 krVy Bus4You
fre
22 okt.
540 krSJ
285 krFlixbus
lör
23 okt.
Hitta priser
276 krFlixbus
sön
24 okt.
Hitta priser
334 krFlixbus
mån
25 okt.
608 krSJ
287 krFlixbus
tis
26 okt.
611 krSJ
392 krVy Bus4You
ons
27 okt.
Hitta priser
310 krVy Bus4You
tors
28 okt.
608 krSJ
44 krVy Bus4You
fre
29 okt.
622 krSJ
308 krFlixbus
lör
30 okt.
Hitta priser
370 krFlixbus
sön
31 okt.
Hitta priser
370 krFlixbus
mån
1 nov.
538 krSJ
297 krFlixbus
tis
2 nov.
539 krSJ
388 krVy Bus4You
ons
3 nov.
612 krSJ
394 krVy Bus4You
tors
4 nov.
605 krSJ
43 krVy Bus4You
fre
5 nov.
558 krSJ
361 krFlixbus
lör
6 nov.
554 krSJ
329 krFlixbus
sön
7 nov.
611 krSJ
372 krFlixbus
mån
8 nov.
547 krSJ
266 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss från Karlstad till Arlanda

Det är enkelt att resa med buss från Karlstad till Arlanda då det i regel finns ett tiotal bussar per dag som kör sträckan direkt. Bussbolaget Nettbuss erbjuder flest resor per dag, medan Flixbus oftast har en daglig direkttur från Karlstad busstation som ankommer till Arlanda flygplats. Resan tar omkring fyra timmar med direktbuss.

Vilka bussbolag kör från Karlstad till Arlanda?

Bussbolagen Nettbuss och Flixbus trafikerar sträckan dagligen, och har sammanlagt ett tiotal dagliga avgångar att välja mellan. Flixbus har i regel en direktbuss om dagen som avgår runt klockan 01:30 och ankommer till Arlanda vid 06:00. Även Nettbuss har en handfull direktbussar som avgår tidigt på morgonen på vardagar. De flesta av bussarna har bekvämligheter som eluttag, WiFi och nedfällbara stolsryggar.

Hur lång tid tar det med buss från Karlstad till Arlanda?

Alla bussar kör i regel direkt från Karlstad till Arlanda flygplats och resan tar som minst 4 timmar. Flixbus kör sträckan på knappt 4,5 timmar, medan Nettbuss oftast brukar vara något snabbare. Har man inget emot ett byte finns det ytterligare ett par turer att välja mellan, men resan kan då ta ända upp till 8 timmar. Flixbus bussar gör ofta ett uppehåll vid Stockholm Centralstation, medan Nettbuss turer oftast gör sina byten i Örebro.

Hur många bussar går det från Karlstad till Arlanda?

Sammanlagt finns det 10-20 dagliga turer från Karlstad till Arlanda, varav ca 9-15 av bussarna är direktbussar. På vardagsmorgnar från runt 01:30 på morgonen fram till ca klockan 10:00 finns oftast omkring 10 avgångar att välja mellan. Resterande avgångar är utspridda under dagen, med i genomsnitt en avgång varannan eller var tredje timme. Sista bussen avgår i regel vid 17:30 från Karlstad busstation.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Karlstad till Arlanda?

Avgångshållplats: Karlstad busstation. Busstationen ligger ca 5 minuters promenad ifrån centralstationen i Karlstad. Vid busstationen finns gratis WiFi och toaletter som kan nyttjas mot en avgift, samt vindskyddat vänteområde. Restauranger och shopping finns inom gångavstånd.

Ankomsthållplats: Arlanda flygplats. Bussarna stannar oftast vid de olika terminalerna på flygplatsen. Det går även smidigt att ta sig in till centrala Stockholm från Arlanda med kollektivtrafik, flygbuss eller snabbtåget Arlanda Express. På Arlanda flygplats finns ett brett utbud av shopping, mat och dryck, samt faciliteter som bagageförvaring, laddningsstationer och gratis WiFi.

Resetips

Bussar från Karlstad till Stockholm-Arlanda
Ta bussen till Stockholm-Arlanda. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Stockholm-Arlanda.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Karlstad till Stockholm-Arlanda med buss?
Buss biljetter från Karlstad till Stockholm-Arlanda kan vara så billiga som 276 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Karlstad till Stockholm-Arlanda ligga på?
Buss biljetter till Stockholm-Arlanda från Karlstad kostar 337 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Karlstad till Stockholm-Arlanda och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Karlstad och Stockholm-Arlanda när man reser med buss?
När du reser med buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda kommer sträckan att ligga på cirka 251 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Karlstad till Stockholm-Arlanda i förväg genom Omio.
Hur lång tid tar det att resa från Karlstad till Stockholm-Arlanda med buss?
Den genomsnittliga resetiden med buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda är 4 h 35 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Karlstad till Stockholm-Arlanda.
Vilka är de mest använda busstationer i Karlstad och i Stockholm-Arlanda?

Innan du planerar din resa från Karlstad till Stockholm-Arlanda kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Karlstad åker från Karlstad tågstation och anländer på Stockholm, Arlanda Flygplats i Stockholm-Arlanda.

Var ligger de mest populära busstationer i Karlstad till Stockholm-Arlanda?

När du planerar din resa till Stockholm-Arlanda från Karlstad kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Karlstad är Karlstad tågstation som ligger 0 km från cityområdet. I Stockholm-Arlanda är den mest populära busstation Stockholm, Arlanda Flygplats som ligger 0 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Karlstad och Stockholm-Arlanda?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från Karlstad till Stockholm-Arlanda med buss. När du ska åka till Stockholm-Arlanda från Karlstad kan du resa med Vy Bus4You, Flixbus eller Nettbuss. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Karlstad till Stockholm-Arlanda eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda?
Om du letar efter en direkt resa från Karlstad till Stockholm-Arlanda kan du köpa dina buss biljetter från Vy Bus4You för att komma till Stockholm-Arlanda snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Karlstad till Stockholm-Arlanda?
Om du planerar att resa med buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Stockholm-Arlanda från Karlstad med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Stockholm-Arlanda?
Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm-Arlanda med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Västerås eller Örebro. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm-Arlanda och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Karlstad till Stockholm-Arlanda?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Karlstad och Stockholm-Arlanda. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Karlstad till Stockholm-Arlanda så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.