Bussar Örebro Stockholm-Arlanda

De billigaste bussarna från Örebro till Stockholm-Arlanda

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

264 kr

Genomsnittligt pris

360 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
15:405tim.15
Örebro
20:55Stockholm-Arlanda
264 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
14:405tim.15
Örebro
19:55Stockholm-Arlanda
318 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
08:056tim.08
Örebro
14:13Stockholm-Arlanda
386 kr1Enkelresa
0 byten
Infobus
23:402tim.45
Örebro
02:25Stockholm-Arlanda
396 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
14:455tim.15
Örebro
20:00Stockholm-Arlanda
435 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Örebro till Stockholm-Arlanda

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
Flixbus
08:056tim.08
Örebro
14:13Stockholm-Arlanda
0 byten
Flixbus
14:405tim.15
Örebro
19:55Stockholm-Arlanda
0 byten
FlixBus
14:455tim.15
Örebro
20:00Stockholm-Arlanda
0 byten
Flixbus
15:405tim.15
Örebro
20:55Stockholm-Arlanda
0 byten
Infobus
23:402tim.45
Örebro
02:25Stockholm-Arlanda
0 byten

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

De snabbaste bussarna från Örebro till Stockholm-Arlanda

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

2 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 55 m

Bussar per dag

5

Distans

160 km

Av 5 bussar som avgår från Örebro till Stockholm-Arlanda dagligen så är 5 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Infobus
23:402tim.45
Örebro
02:25Stockholm-Arlanda
396 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
15:405tim.15
Örebro
20:55Stockholm-Arlanda
264 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
14:405tim.15
Örebro
19:55Stockholm-Arlanda
318 kr1Enkelresa
0 byten
FlixBus
14:455tim.15
Örebro
20:00Stockholm-Arlanda
435 kr1Enkelresa
0 byten
Flixbus
08:056tim.08
Örebro
14:13Stockholm-Arlanda
386 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Örebro till Stockholm-Arlanda

distanceAvstånd159 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 2 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss314 kr
frequencyAntal Buss12 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 11 direkt bussar per dag
carriersBussbolagInfobus, Vy Bus4You, Vy Bus4You, FlixBus eller SJ

Bussresor från Örebro till Stockholm-Arlanda är 159 km lång och tar i genomsnitt 4 h 2 min med våra partners som Infobus, Vy Bus4You, Vy Bus4You, FlixBus eller SJ. Normalt går det det finns 12 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 245 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 314 kr. Resande åker oftast från Örebro och anländer till Stockholm, Arlanda Flygplats.

Bussbolag: SJ, FlixBus eller Nettbuss Express från Örebro till Stockholm-Arlanda

Köp dina officiella SJ, FlixBus eller Nettbuss Express bussbiljetter från Örebro till Stockholm-Arlanda från 245 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest förmånlig färdväg, färdvägen.

Nettbuss Express
SJ
FlixBus

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Örebro till Stockholm-Arlanda kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Ett av de bästa sätten att resa mellan Örebro och Stockholm-Arlanda är att ta en/ett buss med SJ. Omio hjälper dig att hitta den bästa SJ buss från Örebro till Stockholm-Arlanda genom att visa dig SJ’s aktuella busstidtabeller, de bussbiljetter som erbjuds (innefattar uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priserna för denna Örebro till Stockholm-Arlanda resa. Du kan förvänta dig att resa 159 km från Örebro till Stockholm-Arlanda på en/ett buss med SJ. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Örebro till Stockholm-Arlanda kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din SJ bussbiljett hos Omio och kan sedan njuta av den kommande resan från Örebro till Stockholm-Arlanda!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Örebro till Stockholm-Arlanda buss information:

  • Genomsnittlig restid: 2 h 40 min
  • Billigaste pris: 245 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Buss från Örebro till Stockholm-Arlanda

Att ta sig från Örebro till Arlanda utanför Stockholm går snabbt och enkelt med buss. Det finns resor under hela dygnet och i de allra flesta fall körs sträckan med direktbuss, utan byten på vägen mot flygplatsen. Utbudet på bussar från Örebro till Stockholm-Arlanda är mycket gott, med över 20 avgångar dagligen mellan måndag och söndag. Resenären kan välja mellan två olika bussbolag som kör rutten.

Vilka bussbolag kör från Örebro till Stockholm-Arlanda?

Norska Nettbuss kör dagligen mellan Örebro och Arlanda. De är kända för sin service och komfort ombord, med bland annat gratis WiFi på alla bussar. Även FlixBus, vars bussar känns igen på den gröna färgen, har regelbundna resor till destinationen. De ligger i framkant teknologiskt, med bland annat GPS-spårning på bussarna.

Hur lång tid tar det med buss från Örebro till Stockholm-Arlanda?

Många bussar mellan Örebro och Stockholm-Arlanda är framme på ca två timmar och 40 minuter. Även om det är genomsnittet för direktbussarna, kan vissa ta en timme längre på sig att komma fram. Endast någon enstaka resa om dagen har ett byte på vägen, vilket brukar äga rum på Västerås station. Det handlar vanligtvis om nattbussen med FlixBus, som har en restid på fyra timmar. Det är den längsta körningen i utbudet.

Hur många bussar går det från Örebro till Stockholm-Arlanda?

Det går strax över 20 bussar från Örebro till Stockholm-Arlanda samtliga dagar i veckan. Utbudet är lika stort på helgen som mellan måndag och fredag. Nettbuss har ungefär tre fjärdedelar av totalutbudet medan FlixBus erbjuder fem eller sex resor per dag i genomsnitt. Bussarna börjar gå på natten och avgångarna är även som tätast då.

Vilka är busstationerna för avresa och ankomst för buss från Örebro till Stockholm-Arlanda?

Avgångsbusshållplats: Örebro Resecentrum. Örebros resecentrum är navet för all trafik med buss och tåg in och ut ur staden. Under Resecentrum finns en tunnel för gång och cykeltrafik och i närheten finns ett stort parkeringshus. En vänthall finns i anslutning till centralstationen bredvid bussarna. Gratis WiFi, förvaringsboxar och hittegods ingår i serviceutbudet.

Ankomstplats: Stockholm Arlanda. Arlanda är Sveriges huvudflygplats vilket speglas av det enorma utbudet på allt som kan behövas inför resan. Valutaväxling, gratis WiFi, uttagsautomater och informationsdiskar – här finns all tänkbar passagerarservice och flygplatsvärdar står redo för att hjälpa resenärerna hitta rätt mellan terminalerna. Restauranger, caféer och butiker ligger utspridda över hela anläggningen.

Restips: Bussar från Örebro till Stockholm-Arlanda

Restips: Ta bussen till Stockholm-Arlanda. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Stockholm-Arlanda.
FAQs
De billigaste bussbiljetter na från Örebro till Stockholm-Arlanda är 245 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Örebro till Stockholm-Arlanda. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina bussbiljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Bussbiljetter från Örebro till Stockholm-Arlanda brukar ha ett genomsnittspris på 314 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Innan du planerar din resa från Örebro till Stockholm-Arlanda kan det vara bra att veta att Stockholm-Arlanda är ungefär 159 km från Örebro när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Örebro till Stockholm-Arlanda är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Örebro till Stockholm-Arlanda med buss är 4 h 2 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Örebro till Stockholm-Arlanda.

Innan du planerar din resa från Örebro till Stockholm-Arlanda kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Örebro åker från Örebro och anländer till Stockholm, Arlanda Flygplats i Stockholm-Arlanda.

Örebro är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Örebro och den ligger 1.8 km från centrum. Den busstation i Stockholm-Arlanda som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Arlanda Flygplats som ligger 825 m från centrum.

Om du letar efter en direktresa från Örebro till Stockholm-Arlanda kan du köpa dina bussbiljetter från Bus4you eller Vy Bus4You för att komma till Stockholm-Arlanda snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
I genomsnitt går går det 12 bussar om dagen från Örebro till Stockholm-Arlanda. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta första buss från Örebro till Stockholm-Arlanda klockan 07: 35. Sista buss från Örebro till Stockholm-Arlanda avgår klockan 20: 00. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Örebro till Stockholm-Arlanda för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Örebro till Stockholm-Arlanda om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Örebro till Stockholm-Arlanda reser vidare från Stockholm-Arlanda. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm-Arlanda till närliggande destinationer som Stockholm, Västerås eller Linköping. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Örebro till Stockholm-Arlanda utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Örebro till Stockholm-Arlanda. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar Stockholm-ArlandaBussar Örebro Stockholm-Arlanda

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk