De billigaste bussarna från Stockholm till Stockholm-Arlanda

Visar tider och priser för 2 dec.

Cheapest

123 kr

Average

123 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Stockholm till Stockholm-Arlanda kostar omkring 123 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 123 kr.

22:25Stockholm, Terminalslingan0tim.45 23:10Stockholm, Arlanda Flygplats
0 changes
123 kr1Enkelresa

Busstidtabell Stockholm till Stockholm-Arlanda

Visar bussar för imorgon, tors 2 december
22:25Stockholm, Terminalslingan0tim.45 23:10Stockholm, Arlanda Flygplats
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
314 krArlanda Express
109 krFlixbus
tors
2 dec.
Hitta priser
87 krFlixbus
fre
3 dec.
Hitta priser
105 krFlixbus
lör
4 dec.
315 krArlanda Express
87 krFlixbus
sön
5 dec.
316 krArlanda Express
87 krFlixbus
mån
6 dec.
313 krArlanda Express
87 krFlixbus
tis
7 dec.
320 krArlanda Express
102 krVy Bus4You
ons
8 dec.
310 krArlanda Express
87 krFlixbus
tors
9 dec.
310 krArlanda Express
87 krFlixbus
fre
10 dec.
310 krArlanda Express
88 krFlixbus
lör
11 dec.
319 krArlanda Express
87 krFlixbus
sön
12 dec.
318 krArlanda Express
87 krFlixbus
tis
14 dec.
313 krArlanda Express
357 krVy Bus4You
ons
15 dec.
313 krArlanda Express
89 krFlixbus
tors
16 dec.
312 krArlanda Express
87 krFlixbus
fre
17 dec.
316 krArlanda Express
87 krFlixbus
lör
18 dec.
310 krArlanda Express
108 krFlixbus
sön
19 dec.
314 krArlanda Express
98 krFlixbus
tis
21 dec.
321 krArlanda Express
91 krFlixbus

De snabbaste bussarna från Stockholm till Stockholm-Arlanda

Visar tider och priser för 2 dec.

Snabbaste resan

45 m

Genomsnittligt pris

45 m

Bussar per dag

1

Distans

36 km

Av 1 bussar som avgår från Stockholm till Stockholm-Arlanda dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 36 km på genomsnittligen 45 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 45 m .

De långsammaste bussarna tar 45 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

22:25Stockholm, Terminalslingan0tim.45 23:10Stockholm, Arlanda Flygplats
0 changes
123 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Stockholm och Stockholm-Arlanda

distanceAvstånd35 km
durationGenomsnittlig restid med buss40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss96 kr
frequencyAntal Buss25 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 25 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlygbussarna eller Flixbus

Bussar från Stockholm till Stockholm-Arlanda är rutt 35 km lång och tar i genomsnitt 40 min med våra partner som Flygbussarna eller Flixbus. Normalt går det det finns 25 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 87 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 96 kr. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Stockholm, Arlanda Flygplats.

Resetips

Bussar från Stockholm till Stockholm-Arlanda
Ta bussen till Stockholm-Arlanda. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Stockholm-Arlanda.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Stockholm till Stockholm-Arlanda?
Buss biljetter från Stockholm till Stockholm-Arlanda kan vara så billiga som 87 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en buss biljett från Stockholm till Stockholm-Arlanda ligga på?
Buss biljetter till Stockholm-Arlanda från Stockholm kostar 96 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Stockholm till Stockholm-Arlanda och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Stockholm till Stockholm-Arlanda med buss?
Innan du planerar din resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda kan det vara bra att veta att Stockholm-Arlanda är ungefär 35 km från Stockholm när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda med buss?
En buss resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda har en genomsnittlig restid på 40 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda så snabbt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda?

När man reser med buss från Stockholm till Stockholm-Arlanda är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Stockholm på Stockholm Centralstation och de flesta anländer till Stockholm-Arlanda på Stockholm, Arlanda Flygplats.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Stockholm och i Stockholm-Arlanda?

När du åker från Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Stockholm Centralstation som ligger 502 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Stockholm-Arlanda kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Stockholm-Arlanda är Stockholm, Arlanda Flygplats som ligger 263 m från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Stockholm och Stockholm-Arlanda?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Stockholm till Stockholm-Arlanda kan du ta buss med Flygbussarna eller Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan Stockholm och Stockholm-Arlanda för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det några billiga direkta buss resor till Stockholm-Arlanda från Stockholm?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Stockholm till Stockholm-Arlanda, kolla in direkt buss från Stockholm till Stockholm-Arlanda med Flixbus eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Stockholm till Stockholm-Arlanda som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur många bussar är det från Stockholm till Stockholm-Arlanda om dagen?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Stockholm till Stockholm-Arlanda är 25 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Stockholm till Stockholm-Arlanda?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Stockholm-Arlanda. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda så smidig som möjligt.
Din buss resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda måste inte ta slut i Stockholm-Arlanda. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm-Arlanda är Västerås, Örebro eller Jönköping. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Västerås, Örebro eller Jönköping kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Stockholm-Arlanda reser vidare från Stockholm-Arlanda. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm-Arlanda till närliggande destinationer som Västerås, Örebro eller Jönköping. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda, kan jag resa med buss?
Att resa från Stockholm till Stockholm-Arlanda utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Stockholm-Arlanda.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69