Bussar Stockholm London

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
09 feb.
fre
10 feb.
lör
11 feb.
sön
12 feb.
mån
13 feb.
tis
14 feb.
ons
15 feb.
tors
16 feb.
fre
17 feb.
lör
18 feb.
sön
19 feb.
mån
20 feb.
tis
21 feb.
ons
22 feb.
tors
23 feb.
fre
24 feb.
lör
25 feb.
sön
26 feb.
mån
27 feb.
tis
28 feb.
ons
01 mars

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i London?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till London

distanceAvstånd1432 km
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagFlixBus

Bussresor från Stockholm till London är 1432 km lång med våra partners som FlixBus. Direktförbindelser med buss finns också.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till London

FlixBus erbjuder dig mellan Stockholm och London till superpriser. Med över 1 000 resebolag hos Omio hittar du de, priserna och biljetterna för din resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Stockholm till London

Restips: Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to London.
FAQs
Innan du planerar din resa från Stockholm till London kan det vara bra att veta att London är ungefär 1432 km från Stockholm när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till London är det bäst att boka dina bussbiljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
När du ska boka en resa med buss från Stockholm till London kan du lita på att FlixBus erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till London snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Stockholm till London och jämföra vad de erbjuder för bekvämligheter innan du köper en biljett.
Din bussresa från Stockholm till London måste inte ta slut i London. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av London är Paris, Amsterdam eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Amsterdam eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Stockholm och London. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Stockholm till London så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk