Bussar Stockholm Berlin

De billigaste bussarna från Stockholm till Berlin

Visar tider och priser för 29 maj

Billigast

922 kr

Genomsnittligt pris

922 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
21:0020tim.00
Stockholm, Cityterminalen
17:00Berlin
922 kr1Enkelresa
0 byten

Busstidtabell Stockholm till Berlin

Visar bussar för imorgon, måndag 29 maj
21:0020tim.00
Stockholm, Cityterminalen
17:00Berlin
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni

De snabbaste bussarna från Stockholm till Berlin

Visar tider och priser för 29 maj

Snabbaste resan

20 tim.

Genomsnittligt pris

20 tim.

Bussar per dag

1

Distans

810 km

Av 1 bussar som avgår från Stockholm till Berlin dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

21:0020tim.00
Stockholm, Cityterminalen
17:00Berlin
922 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Berlin?

Topphotell

Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Expedia

Se alla

Översikt: Buss från Stockholm till Berlin

distanceAvstånd810 km
durationGenomsnittlig restid med buss18 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss908 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagCroatia Bus d. O. O. Flixbus, Eurolines Germany eller comati

Bussresor från Stockholm till Berlin är 810 km lång och tar i genomsnitt 18 h med våra partners som Croatia Bus d. O. O. Flixbus, Eurolines Germany eller comati. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna rutt ligger på omkring 908 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 738 kr. Resande åker oftast från Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och anländer till Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Bussbolag: FlixBus från Stockholm till Berlin

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Stockholm och Berlin med Omios resepartners FlixBus från 738 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din färdväg, färdvägen.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Restips: Bussar från Stockholm till Berlin

Restips: Ta bussen till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Berlin.
FAQs
Bussbiljetter från Stockholm till Berlin kan vara så billiga som 738 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 908 kr för att ta buss från Stockholm till Berlin. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Berlin från Stockholm.
När du reser med buss från Stockholm till Berlin kommer sträckan att ligga på cirka 810 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Stockholm till Berlin i förväg genom Omio.
Restiden med buss från Stockholm till Berlin kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 18 h.

När man reser med buss från Stockholm till Berlin är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Stockholm på Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen) och de flesta anländer till Berlin på Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Om du planerar att resa med buss från Stockholm kan du räkna med att åka 1.4 km från centrum till den busstation som är mest populär, Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen). När du anländer till Berlin kan du räkna med att resa 10.2 km från Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof till centrum.

Om du letar efter en direktresa från Stockholm till Berlin kan du köpa dina bussbiljetter från FlixBus för att komma till Berlin snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar dig bäst.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Stockholm till Berlin är 1 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Första Stockholm till Berlin buss avgår klockan 07: 55   och sista buss från Stockholm till Berlin går klockan 22: 59. Kolla de senaste busstidtabeller från Stockholm till Berlin hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Berlin med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Berlin på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Berlin med buss reser ofta även till ställen som Amsterdam, Paris eller Prag. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Berlin och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Att resa från Stockholm till Berlin utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Berlin.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk