JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
25 sep.
719 krSnälltåget
953 krFlixbus
Hitta priser
sön
26 sep.
719 krSnälltåget
1234 krFlixbus
920 kreasyJet
mån
27 sep.
644 krDeutsche Bahn with connection
731 krEurolines Germany
709 kreasyJet
tis
28 sep.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
630 kreasyJet
ons
29 sep.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
563 kreasyJet
tors
30 sep.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
709 kreasyJet
fre
1 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
731 krEurolines Germany
497 kreasyJet
lör
2 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
773 krFlixbus
413 kreasyJet
sön
3 okt.
719 krSnälltåget
955 krFlixbus
870 kreasyJet
mån
4 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
731 krEurolines Germany
403 krNorwegian Air Shuttle
tis
5 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1008 krNorwegian Air Shuttle
ons
6 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
Hitta priser
tors
7 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
603 kreasyJet
fre
8 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
686 krFlixbus
469 kreasyJet
lör
9 okt.
Hitta priser
707 krFlixbus
413 kreasyJet
sön
10 okt.
Hitta priser
707 krFlixbus
574 kreasyJet
mån
11 okt.
440 krSnälltåget
707 krFlixbus
402 krNorwegian Air Shuttle
tis
12 okt.
612 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
413 kreasyJet
ons
13 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
346 krNorwegian Air Shuttle
tors
14 okt.
644 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
536 kreasyJet
fre
15 okt.
859 krDeutsche Bahn with connection
731 krEurolines Germany
469 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Berlin

Ska du resa till den kosmopolitiska kulturstaden Berlin? Den tyska huvudstaden är bara en kort flygresa bort från Stockholm, vilket innebär att du kommer att kunna lägga din dyrbara tid på att uppleva Berlin istället för på onödig restid. Berlin har av många anledningar blivit en riktig weekendfavorit hos många svenskar. Gallerier, klubbliv, historiska sevärdheter, museer och mycket annat lockar besökare från hela världen till staden. Här finns kort sagt något för alla. Du kan resa till Berlin från så väl Stockholm Arlanda Airport som från Bromma flygplats, och avgångarna sker året om. Sök prisvärda flyg från Stockholm till Berlin och ta chansen att uppleva allt som den fantastiska staden har att erbjuda.


Flyg till Berlin från Arlanda

Flertalet flygningar från Stockholm till Berlin går via Arlanda, Sveriges största flygplats. Stockholm Arlanda Airport är belägen cirka 4,2 mil från centrum. Tåg, buss, lokaltrafik och expresståg tar dig snabbt och enkelt från Stockholm city till flygplatsen. Tåg avgår dagligen från Centralstationen men du kan även välja att resa kollektivt med till exempel pendeltåg till flygplatsen. Självklart kan du även välja att resa med taxi eller bil till flygplatsen. På Arlanda finns det ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker, liksom service som valutaväxling. Så varför inte passa på att växla reskassan till euros inför vistelsen i Berlin? Resan frånStockholm till Berlin med flyg tar cirka 1 timme och 35 minuter.

Reser du från Bromma Stockholm Airport?

Berlinresenärer kan även välja att resa från Bromma Stockholm Airport,Sveriges tredje största flygplats för internationella flygningar. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från innerstaden och hit tar du dig snabbt och enkelt med bil eller flygbussen. Om du kör bil till Bromma Stockholm Airport följer du skyltningen via Ulvsundavägen.

Ankomst på Tegel International Airport eller Schönefeld i Berlin

I den tyska huvudstaden finns två internationella flygplatser: Tegel International Airport och flygplatsen Berlin-Schönefeld. Du tar dig snabbt och enkelt från de två flygplatserna in till Berlin centrum. För dig som landar på Tegel erbjuds till exempel flygbuss TXL direkt till centrala Alexanderplatz. Härifrån kan du fortsätta vidare med både pendeltåg och tunnelbana. Det avgår även bussar till Zoologischer Garten från Tegel International Airport. Om du anländer på flygplatsen Schönefeld, som är belägen sydost om centrum, kan du fortsätta resan mot centrum via till exempel pendeltåg (S-bahn).

Berlin - en stad som förundrar

I Berlin finns mycket att se och uppleva.Det är givetvis ett måste att se historiska platser som Berlinmuren, Brandenburger Tor, den före detta flygplatsen Tempelhofer Feld (som nu är en av stans mest omtyckta parker) och Checkpoint Charlie. Den historieintresserade får inte missa att besöka Mauermuseum som berättar historien om tiden då Berlinmuren delade staden i öst och väst. Ett annat tips är att besöka den så kallade museeön, Museuminsel. Här ligger så väl Pergamonmuseet som Neues Museum. Stadens symbol Brandernburger Tor hittar du i slutet av den ståtliga gatan Unter den Linden. Bara ett stenkast härifrån ligger även det judiska minnesmonumentet och den lummigt, gröna parken Tiergarten. I den stora parken finns även det stora monumentet Siegessäule. Ett måste är även att besöka Alexanderplatz där du kan se det höga TV-tornet liksom världsklockan, Weltzeituhr.

Nattliv i Berlin - vilka stadsdelar är bäst?

Om du, liksom, många andra människor världen över, lockas av Berlin nöjes- och nattliv, är ett tips att besöka stadsdelarna Neukölln och Kreuzberg. Här hittar du även ett stort utbud av retrobutiker och mysiga kaféer. Om du vill loppisfynda ska du bege dig till Mauerpark eller Boxhagener Platz. Det finns många anledningar att ta flyget till Berlin!

Resetips

Flyg från Stockholm till Berlin
Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Berlin.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Stockholm till Berlin med flyg?
Flyg biljetter från Stockholm till Berlin kan vara så billiga som 497 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Stockholm till Berlin?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 743 kr för att ta flyg från Stockholm till Berlin. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Berlin från Stockholm.
Hur lång är sträckan mellan Berlin och Stockholm om jag väljer att resa med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Berlin? Avståndet mellan Stockholm och Berlin med flyg är runt 810 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Berlin kan du få.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Stockholm till Berlin?
Resetiden med flyg från Stockholm till Berlin kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 1 h 45 min.
Min resa med flyg från Stockholm till Berlin närmar sig. Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa från? Vilken flygplats i Berlin borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Stockholm till Berlin kan det vara bra att veta att Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Stockholm medan Berlin Brandenburg Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Berlin.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till Berlin?

När du planerar din resa till Berlin från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet. I Berlin är den mest populära flygplats Berlin Brandenburg Airport och den ligger 18 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Stockholm till Berlin?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Berlin kan du lita på att easyJet, Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, Air Berlin, Air Baltic, Eurowings, Blue Air, Lufthansa, Finnair eller Brussels Airlines kan ta dig till Berlin snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Berlin för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från Stockholm till Berlin, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du vill köpa en billig direkt flyg biljett från Stockholm till Berlin rekommenderar vi att du köper flyg biljetter från easyJet eller Sas Airways för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för komma fram till Berlin.
Hur köper jag flyg biljetter från Stockholm till Berlin?
Om du planerar att resa med flyg från Stockholm till Berlin kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Berlin från Stockholm med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Berlin?
Din flyg resa från Stockholm till Berlin måste inte ta slut i Berlin. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Berlin är Amsterdam, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Amsterdam, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!