Rekommenderade flyg från Stockholm till Berlin

Visa flyginformation för 20 juni

Snabbaste resan

1 tim. 30 m

Direct flights

1

Flyg per dag

6

Distans

810 km

There are 1 direct flights between Stockholm and Berlin per day, with the fastest journey taking just 1 hours and 30 minutes.

Näst Snabbast
Billigast
13:40Stockholm Arlanda Airport4tim.40 18:20Berlin Brandenburg Airport
1 changes
2451 kr1Enkelresa
Snabbast
13:20Stockholm Arlanda Airport1tim.30 14:50Berlin Brandenburg Airport
0 changes
3116 kr1Enkelresa
Billigast
10:00Stockholm Arlanda Airport8tim.20 18:20Berlin Brandenburg Airport
1 changes
2451 kr1Enkelresa
19:30Stockholm Arlanda Airport16tim.15 11:45Berlin Brandenburg Airport
1 changes
3041 kr1Enkelresa
Näst Billigast
17:10Stockholm Arlanda Airport20tim.00 13:10Berlin Brandenburg Airport
1 changes
2926 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

Sun, Jun 20
Totalt pris 1 nights, 1 adults
visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
19 juni
2656 krDeutsche Bahn with connection
736 krEurolines Germany
6300 krSas Airways
sön
20 juni
973 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1470 kreasyJet
mån
21 juni
865 krDeutsche Bahn with connection
736 krEurolines Germany
1242 kreasyJet
tis
22 juni
865 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1882 krnordic regional airlines oy
ons
23 juni
865 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1181 krSas Airways
tors
24 juni
649 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
1124 kreasyJet
fre
25 juni
649 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
456 kreasyJet
lör
26 juni
649 krDeutsche Bahn with connection
736 krEurolines Germany
1982 krregional jet
sön
27 juni
835 krSnälltåget
Hitta priser
1359 kreasyJet
mån
28 juni
835 krSnälltåget
736 krEurolines Germany
455 kr
tis
29 juni
833 krSnälltåget
Hitta priser
1609 krregional jet
ons
30 juni
550 krSnälltåget
Hitta priser
1604 krregional jet
tors
1 juli
616 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
592 kreasyJet
fre
2 juli
553 krSnälltåget
736 krEurolines Germany
402 kr
lör
3 juli
551 krSnälltåget
Hitta priser
1763 krSas Airways
sön
4 juli
649 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
905 kreasyJet
mån
5 juli
616 krDeutsche Bahn with connection
736 krEurolines Germany
450 kr
tis
6 juli
549 krSnälltåget
Hitta priser
1390 krregional jet
ons
7 juli
649 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
968 krregional jet
tors
8 juli
616 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
619 kreasyJet
fre
9 juli
649 krDeutsche Bahn with connection
736 krEurolines Germany
400 kr
flight

Resesammanfattning

Stockholm till Berlin flyginformation

Genomsnittlig flygtid
4 timmar 56 minuter
Pris flyg:696 kr
Flyg avgår från:Stockholm
Flyg anländer i:Berlin
Distans:810 km
Flygbolag:, nordic regional airlines oy, regional jet, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Sas Airways, easyJet

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Berlin

Ska du resa till den kosmopolitiska kulturstaden Berlin? Den tyska huvudstaden är bara en kort flygresa bort från Stockholm, vilket innebär att du kommer att kunna lägga din dyrbara tid på att uppleva Berlin istället för på onödig restid. Berlin har av många anledningar blivit en riktig weekendfavorit hos många svenskar. Gallerier, klubbliv, historiska sevärdheter, museer och mycket annat lockar besökare från hela världen till staden. Här finns kort sagt något för alla. Du kan resa till Berlin från så väl Stockholm Arlanda Airport som från Bromma flygplats, och avgångarna sker året om. Sök prisvärda flyg från Stockholm till Berlin och ta chansen att uppleva allt som den fantastiska staden har att erbjuda.


Flyg till Berlin från Arlanda

Flertalet flygningar från Stockholm till Berlin går via Arlanda, Sveriges största flygplats. Stockholm Arlanda Airport är belägen cirka 4,2 mil från centrum. Tåg, buss, lokaltrafik och expresståg tar dig snabbt och enkelt från Stockholm city till flygplatsen. Tåg avgår dagligen från Centralstationen men du kan även välja att resa kollektivt med till exempel pendeltåg till flygplatsen. Självklart kan du även välja att resa med taxi eller bil till flygplatsen. På Arlanda finns det ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker, liksom service som valutaväxling. Så varför inte passa på att växla reskassan till euros inför vistelsen i Berlin? Resan frånStockholm till Berlin med flyg tar cirka 1 timme och 35 minuter.

Reser du från Bromma Stockholm Airport?

Berlinresenärer kan även välja att resa från Bromma Stockholm Airport,Sveriges tredje största flygplats för internationella flygningar. Flygplatsen ligger bara 7 kilometer från innerstaden och hit tar du dig snabbt och enkelt med bil eller flygbussen. Om du kör bil till Bromma Stockholm Airport följer du skyltningen via Ulvsundavägen.

Ankomst på Tegel International Airport eller Schönefeld i Berlin

I den tyska huvudstaden finns två internationella flygplatser: Tegel International Airport och flygplatsen Berlin-Schönefeld. Du tar dig snabbt och enkelt från de två flygplatserna in till Berlin centrum. För dig som landar på Tegel erbjuds till exempel flygbuss TXL direkt till centrala Alexanderplatz. Härifrån kan du fortsätta vidare med både pendeltåg och tunnelbana. Det avgår även bussar till Zoologischer Garten från Tegel International Airport. Om du anländer på flygplatsen Schönefeld, som är belägen sydost om centrum, kan du fortsätta resan mot centrum via till exempel pendeltåg (S-bahn).

Berlin - en stad som förundrar

I Berlin finns mycket att se och uppleva.Det är givetvis ett måste att se historiska platser som Berlinmuren, Brandenburger Tor, den före detta flygplatsen Tempelhofer Feld (som nu är en av stans mest omtyckta parker) och Checkpoint Charlie. Den historieintresserade får inte missa att besöka Mauermuseum som berättar historien om tiden då Berlinmuren delade staden i öst och väst. Ett annat tips är att besöka den så kallade museeön, Museuminsel. Här ligger så väl Pergamonmuseet som Neues Museum. Stadens symbol Brandernburger Tor hittar du i slutet av den ståtliga gatan Unter den Linden. Bara ett stenkast härifrån ligger även det judiska minnesmonumentet och den lummigt, gröna parken Tiergarten. I den stora parken finns även det stora monumentet Siegessäule. Ett måste är även att besöka Alexanderplatz där du kan se det höga TV-tornet liksom världsklockan, Weltzeituhr.

Nattliv i Berlin - vilka stadsdelar är bäst?

Om du, liksom, många andra människor världen över, lockas av Berlin nöjes- och nattliv, är ett tips att besöka stadsdelarna Neukölln och Kreuzberg. Här hittar du även ett stort utbud av retrobutiker och mysiga kaféer. Om du vill loppisfynda ska du bege dig till Mauerpark eller Boxhagener Platz. Det finns många anledningar att ta flyget till Berlin!

Resetips

Flyg från Stockholm till Berlin
Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Berlin.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Stockholm till Berlin?
Flyg biljetter från Stockholm till Berlin kan vara så billiga som 456 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Stockholm till Berlin?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 951 kr för att ta flyg från Stockholm till Berlin. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Berlin från Stockholm.
Hur långt är det från Stockholm till Berlin med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Berlin? Avståndet mellan Stockholm och Berlin med flyg är runt 810 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Berlin kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Berlin med flyg?
En flyg resa från Stockholm till Berlin har en genomsnittlig resetid på 1 h 30 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Stockholm till Berlin så snabbt som möjligt.
Min resa med flyg från Stockholm till Berlin närmar sig. Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa från? Vilken flygplats i Berlin borde jag resa till?

När man reser med flyg från Stockholm till Berlin kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer i Berlin på Berlin Brandenburg Airport.

Varifrån kan jag ta flyg från Stockholm till Berlin?

När du planerar din resa till Berlin från Stockholm kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport som ligger 0 km från cityområdet. I Berlin är den mest populära flygplats Berlin Brandenburg Airport och den ligger 0 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Stockholm och Berlin?
Om du letar efter billiga flyg från Stockholm till Berlin kan du lita på att easyJet, Norwegian Air Shuttle, SAS, Air Berlin, Air Baltic, Eurowings, Blue Air, Finnair, SmartLynx Airlines, Lufthansa eller Brussels Airlines kan ta dig till Berlin snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Stockholm och Berlin för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Stockholm till Berlin?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Stockholm till Berlin med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
När jag kommit fram till Berlin från Stockholm med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Berlin?
Många resenärer som anländer i Berlin med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Amsterdam, Prag eller Paris. Om du också vill upptäcka Amsterdam, Prag eller Paris från Berlin kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.