JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
2503 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1957 krSas Airways
fre
22 okt.
954 krDeutsche Bahn
818 krFlixbus
1428 kreasyJet
lör
23 okt.
1272 krDeutsche Bahn with connection
583 krEurolines Germany
2031 krCityjet
sön
24 okt.
Hitta priser
583 krFlixbus
737 kreasyJet
mån
25 okt.
635 krDeutsche Bahn
570 krFlixbus
495 kreasyJet
tis
26 okt.
635 krDeutsche Bahn
488 krFlixbus
1598 krEurowings
ons
27 okt.
635 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1534 krSas Airways
tors
28 okt.
Hitta priser
Hitta priser
1598 krEurowings
fre
29 okt.
635 krDeutsche Bahn
627 krFlixbus
2517 kreasyJet
lör
30 okt.
635 krDeutsche Bahn
583 krEurolines Germany
2031 krCityjet
sön
31 okt.
635 krDeutsche Bahn
514 krFlixbus
868 kreasyJet
tis
2 nov.
635 krDeutsche Bahn
403 krFlixbus
1107 krSas Airways
ons
3 nov.
635 krDeutsche Bahn
537 krFlixbus
1317 krSas Airways
tors
4 nov.
635 krDeutsche Bahn
647 krFlixbus
1479 krSas Airways
fre
5 nov.
635 krDeutsche Bahn
456 krFlixbus
334 kreasyJet
lör
6 nov.
635 krDeutsche Bahn
403 krFlixbus
1181 krregional jet
sön
7 nov.
635 krDeutsche Bahn
403 krFlixbus
1176 krCityjet
tis
9 nov.
635 krDeutsche Bahn
403 krFlixbus
859 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg från Göteborg till Berlin

För att flyga från Göteborg till Berlin krävs i dagsläget minst ett byte. Byte sker vanligen i Köpenhamn eller Amsterdam. Den snabbaste flygförbindelsen från Göteborg Landvetter Airport till Berlin Tegel International Airport tar drygt två och en halv timme. Den 5 augusti 2018 inför flygbolaget easyJet ett dagligt direktflyg från Landvetter till Tegel, med en restid på 1 timme och 20 minuter. Resenärer erbjuds då sju morgonavgångar i veckan från Landvetter.

 

Vilka flygbolag flyger från Göteborg till Berlin?

Ett flertal flygbolag, däribland SAS, KLM, Norwegian Air, Eurowings och Air Baltic, har flygförbindelser från Göteborg till Berlin. I dagsläget finns dock inget direktflyg. De flesta bolag flyger till Berlin Tegel norr om Berlin. Undantaget är Ryanair, som flyger till Berlin Schönefeld söder om Berlin. Sommaren 2018 inför easyJet ett direktflyg från Landvetter till Tegel.

 

 

Hur lång tid tar flyget från Göteborg till Berlin?

Att flyga från Göteborg till Berlin tar som minst två och en halv timme. Byte sker vanligen i Köpenhamn eller Amsterdam. Resan inklusive byten tar vanligen tre till fyra timmar, men kan också ta betydligt längre tid. I augusti 2018 börjar flygbolaget easyJet flyga direkt till Berlin alla dagar i veckan. Restiden för den nya flyglinjen är 1 timme och 20 minuter.

 

Hur många flygningar går från Göteborg till Berlin?

Det finns i regel gott om avgångar från Göteborg till Berlin varje dag. Restiden kan dock bli riktigt lång, men åtminstone 3-4 av dessa avgångar har en restid på under fyra timmar. Från och med augusti 2018 erbjuder easyJet direktflyg till Tegel från Landvetter.

 

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Göteborg till Berlin?

Avgångsflygplats: Göteborg Landvetter Airport. Flygplatsen ligger ca 20 kilometer från centrala Göteborg. Resan till flygplatsen tar omkring 30 minuter med bil, taxi eller buss. Flygbussen från Göteborg city stannar direkt utanför incheckningshallen. På flygplatsen finns parkering, shopping, caféer och restauranger samt gratis WiFi och andra faciliteter.

 

Ankomstflygplats: Berlin Tegel International Airport. Flygplatsen ligger drygt en mil nordväst om Berlins stadskärna. På flygplatsen finns restaurangområde, shopping, bankomat, eluttag och gratis WiFi. Bussar och taxi finns i direkt anslutning till terminalen. Bussen till Alexanderplatz tar runt 30 minuter.

Resetips

Flyg från Göteborg till Berlin
Ta ett flyg enkelt till Berlin. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Berlin.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Göteborg till Berlin?
Det billigaste sättet att ta sig till Berlin från Göteborg är genom flyg och det kan kosta så lite som 495 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Göteborg till Berlin.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Göteborg till Berlin?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 304 kr för att ta flyg från Göteborg till Berlin. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Berlin från Göteborg.
Hur långt är det från Göteborg till Berlin med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Göteborg till Berlin? Avståndet mellan Göteborg och Berlin med flyg är runt 583 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Göteborg till Berlin kan du få.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Göteborg till Berlin med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Göteborg till Berlin är 1 h 15 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Göteborg till Berlin.
Jag ska snart resa till Berlin från Göteborg. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Göteborg till Berlin kan det vara bra att veta att Göteborg-Landvetter Flygplats är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Göteborg medan Berlin Brandenburg Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Berlin.

Varifrån kan jag ta flyg från Göteborg till Berlin?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder heter Göteborg-Landvetter Flygplats och ligger 20 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Berlin kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Berlin är Berlin Brandenburg Airport och ligger 18 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Göteborg och Berlin?
När du ska boka en resa med flyg från Göteborg till Berlin kan du lita på att easyJet, Air Berlin, Lufthansa, Sas Airways, Brussels Airlines, Eurowings eller KLM erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Berlin snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Göteborg till Berlin och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur köper jag flyg biljetter från Göteborg till Berlin?
Om du planerar att resa med flyg från Göteborg till Berlin kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från Göteborg till Berlin med flyg. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Berlin som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som reser med flyg från Göteborg till Berlin reser vidare från Berlin. Många väljer att fortsätta resan till från Berlin till närliggande destinationer som Amsterdam, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!